#GoPats
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best NFL picks and predictions for Wild Card Weekend

Cele mai bune alegeri și predicții NFL pentru Wild Card Weekend

Weekend-ul Wild Card al playoff-urilor NFL a sosit. Ce echipe vor avansa și își vor menține vii speranțele la Super Bowl?

Nu există nimic asemănător postseason NFL Action. În acest weekend, așteptarea îndelungată s-a încheiat, deoarece terenul este pregătit și sunt patru jocuri palpitante pe registru. Sâmbătă, vom avea o pereche de confruntări AFC, în timp ce NFC va ocupa centrul scenei duminică.

Baltimore, Kansas City, San Francisco și Green Bay au câștigat toate permise în prima rundă după sezoane regulate puternice. Își vor aștepta adversarii în urma Jocurilor Wild Card. Deci, cu cine vor ajunge să joace acele patru echipe? În această piesă, defalcăm toate acțiunile viitoare și oferimselecțiile NFL.

 

Buffalo @ Houston: 1/4/19 la 16:35 ET

Playoff-urile vor începe cu o confruntare amuzantă între Bills și texani din Houston. Deshaun Watson și atacul puternic de la Houston împotriva apărării Buffalo? Înscrie-ne.

Acesta ar trebui să fie o confruntare uniformă, deoarece cele două echipe au avut câteva supărări majore de-a lungul anului. O mare presiune va fi asupra fundasului lui Bills, Josh Allen, deoarece atacul va trebui să-și intensifice jocul pe drum într-un mediu dificil.

Buffalo Bills Pentru a-i învinge pe Houston Texans
2,18
Betway

TheCote la playoff NFL îl au pe Houston ca favorit de 2,5 puncte, ducând la tiltul de sâmbătă. Totuși, a fost un sezon magic pentru Buffalo,deci îi alegem pentru a câștiga direct pentru o victorie supărată.

 

Tennessee @ New England: 1/04/19 la 20:15 ET

După ce Patrioții au distrus complet în finala sezonului regulat și au pierdut în fața Dolphins, ei le-au oferit șefilor din Kansas City capul de serie nr. 2 și un adio în prima rundă. Aceasta înseamnă că New England îi va găzdui pe Titans în acest weekend. Crezi că nu vor juca supărați? Mai gandeste-te.

Tom Brady și Co. au un gust acru în gură după ce Miami i-a uimit în Foxboro. Vor căuta să se răzbune, ceea ce este o veste proastă pentru Tennessee. În timp ce Ryan Tannehill, Derrick Henry și restul atacului au avut un an ireal, sezonul lor se va încheia sâmbătă.

New England Patriots Pentru a acoperi răspândirea împotriva Tennessee|| |722
1.87
PowerPlay
 

Patrioții sunt favoriți cu 4,5 puncte pentru acesta.Mergi cu ei pentru a acoperi răspândirea împotriva Titanilor. 

 

Minnesota @ New Orleans: 5/1/19 @ 1:05 PM ET

A fost vreo infracțiune în ligă mai letală decât New Orleans Saints ? Drew Brees se dovedește că îmbătrânește ca un vin bun, deoarece se îmbunătățește în fiecare săptămână. Cu Michael Thomas prinzând pielea de porc și Alvin Kamara alergând cu forță, această echipă este greu de oprit.

Vikingii au o apărare grozavă, dar Kirk Cousins ​​nu a reușit să se ridice la înălțimea hype-ului din Minnesota. Accidentarea lui Dalvin Cook este, de asemenea, o preocupare majoră pentru această echipă, la fel ca și a lui Adam Thielen.

Sfinții din New Orleans Pentru a-i învinge pe vikingi
1,24
Bet365
  

Cu Sfinții fiind atât de dominanti, ei sunt alegerea ușoară pentru a ieși învingători și a-și păstraCotele la Super Bowl as high as ever. 

 

Seattle @ Philadelphia: 5/1/19 @ 4:40 PM ET

Aceste două echipe sunt destul de familiare una cu cealaltă| ||805, as the Seahawks and Eagles met in late November in Philly. Seattle came away with a 17-9 victory, as the Eagles couldn't do much of anything on offense. What will happen this time around? 

 Seattle nu are Chris Carson pentru restul anului, iar acum trebuie să se bazeze pe Travis Homer și Marshawn Lynch pentru a alimenta jocul la sol. Russell Wilson rămâne și un magician cu mingea în mâini. Pentru Eagles, Carson Wentz trebuie să joace jocul vieții sale și să spere că receptorii săi se pot agăța de fotbal.

Seattle Seahawks Pentru a-i învinge pe Eagles
1,71
Sports Interaction
 

Seattle ar trebui să poată veni cu o victorie strânsă. Îi alegem pe Seahawks peste Eagles încă o dată.