#OnePride
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best NFL Free Picks & Predictions for Week 6

Cele mai bune alegeri și predicții gratuite NFL pentru Săptămâna 6

Bun venit la Polul de 1/3 de milă dinsezonul regulat NFL 2019. Avem 14 jocuri din care să alegem pentru predicțiile noastre pentru Săptămâna 6, deoareceBills, Bears, Colts and Raiders sunt în un BYE. Deși nu este recuperarea completă pe care o căutam; Predicțiile noastre din Săptămâna 5 au fost 3-2 și au dat profit.

Meciurile NFL din Săptămâna 6se desfășoară pe 10, 13 și 14 octombrie 2019.

Chicago ne-a ars foarte mult săptămâna trecută, când Bears „London Letdown” a reușit ceea ce de altfel era o cursă perfectă. Cu toate acestea, ne-am mutat recordul la 21-15 (+505,18) în general.Săptămâna 6 NFL Alegeri gratuite începe cuNY Giants vs NE Patriots duelul de rivalitate de joi noaptea de fotbal.|| |660

New York @ New England: 10/10/19 la 20:20 ET|| |693

Big underdogs, the Giants (2-3) head into Gillette Stadium to face the undefeated Patriots (5-0). Without stud RB Saquon Barkley, iar acum RB Wayne Gallman, WR Sterling Shepard și TE Evan Engram, Giants au fost afectați cu 28-10 de Minnesota săptămâna trecută.

După o săptămână de scădere în Buffalo, GOAT a revenit cândQB Tom Brady a aruncat trei touchdown-uri, iar Patrioții i-au spart pe Redskins cu 33-7 în District.Apărarea Patrioților permite unui zgârcit (cel mai bun NFL) 6,8 puncte pe joc și se confruntă cu o altă ofensă slabă.

Giants vs Patriots New England Covers -16.5 ATS
1.91 Cote
Betway

Houston @ Kansas City: 13/10/19 la 1:00 PM ET

Rivalii AFC se conectează atunci când texanii (3-2) și șefii (4-1) se confruntă pe stadionul Arrowhead, ca parte a acțiunii de duminică devreme.Houston a anihilat Atlanta 53-32 în timp ce QB Deshaun Watson a aruncat cinci pase TD. Apărarea texanilor ocupă locul 12, permițând 22 PPG.

Kansas City a căzut din rândurile neînvinse deoarece au pierdut cu 19-13 în fața Colts. QB Patrick Mahomes, care se confruntă cu o accidentare ușoară la gleznă, are doar o pasă de TD în ultimele două jocuri.Șefii au o mulțime de răni la mai multe poziții cheie din toată țara.

Texans vs Chiefs Luați Houston +5 ATS
1.84 Cote
Sports Interaction

Săptămâna 6 Parlay gratuit Alegeți: Vikingi + Seahawks + Încărcătoare

Oportunitate de retragere timpurie: Două din trei picioare sunt acasă aici. Pariorii care au susținut acest acumulator vor câștiga un profit de 196 USD dacă Los Angeles învinge Pittsburgh cu cel puțin un gol de teren în timpul luptei de fotbal de duminică noapte.

Cappers ar trebui să aibă și un 82,00 USD mai devreme. oferta cash out de la bancherii Bet365. Ofertele de retragere anticipată,o acoperire foarte sigură, sunt extrem de personale. Oferim acest LIVE PSA și lăsăm pe fiecare să decidă ce se potrivește stilului său.

Chicago ne-a stricat acumulatorul pentru Săptămâna 5 (al doilea bilet consecutiv 2-1) deoarece recordul nostru de alegeri gratuite a scăzut la 3-2.Minnesota și receptorii lor, în comparație cuPhiladelphia și bietul lor secundar, conduce pe biletul nostru pentru Săptămâna 6.

Seattle este a doua etapă a noastră, deoareceSeahawks au avut timp suplimentar pentru a se pregăti pentru Cleveland, în timp ce Browns joacă într-o săptămână scurtă. Dezamăgitor până acum,Los Angeles pare să revină pe drumul cel bun împotriva lui Pittsburgh, care este până la al treilea pivot al coardei.

  • Vikings + 3,5 (1,40)
  • Seahawks +3,5 (1,44)
  • Încărcătoare -2,5 (1,40)

Cotele Bet365 pot fi modificate - Conectați-vă mai jos pentru prețurile curente.

Parlay Pick MIN + SEA + LAC Peste PHI + CLE + PIT
Plătește +196
Bet365

 

Detroit @ Green Bay 14/10/19 la 20:15 ET

Întâlniți pentru a 180-a oară, rivalii NFC North se duelează atunci când Lions ( 2-1-1) îi vizitează pe Packers (4-1-0) în lupta MNF.Detroit, câștigătorii a patru la rând versusGreen Bay, participă la acest concurs după BYE. În săptămâna 4, Cats au stat cu Chiefs înainte de a pierde cu întârziere.

Mercând cu 31-3 în al treilea sfert, înainte de a da drumul,Green Bay i-a zdrobit pe Cowboys 34-24 săptămâna trecută. Jocul la sol a Packers a făcut cea mai mare parte a daunelor, deoareceRB Aaron Jones a marcat patru majore. Verificați raportul de accidentare pentru starea lui WR Davante Adams.

Lions vs Packers Take Detroit +4.5 ATS
1.89 Cote
PowerPlay

How to Make the Best NFL Bets?

În timp ce alegerea părților câștigătoare este importantă – unde fanii România NFL își plasează pariurile la fel de important.

România Pariuri sportive pariurile sportive de top se referă la cote NFL, deoarece publică mii de prețuri pe tot parcursul sezonului.

Who Will Win the NFL Championship in 2019?

În urma sezonului regulat de 17 săptămâni, plus trei runde palpitante de acțiune în playoff, Super Bowl este Marea Finală din fiecare sezon NFL.

Se îndreaptă către Săptămâna 6, New England, Kansas City, New Orleans, Green Bay și Philadelphia sunt primele cinci favorite ale Super Bowl LIV.

Vizitatorii CSB pot vedea cel mai bun Super Bowl cote pe pagina viitoare ale campionatului NFL. Prețurile, de la cele mai bune case de pariuri online din domeniu, sunt actualizate săptămânal.