#GoPackGo
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best NFL Free Picks & Predictions for Week 4

Cele mai bune alegeri și predicții gratuite NFL pentru săptămâna 4

Lovirea stâlpului de ¼ de milă (deja)Acțiunea din Săptămâna 4 NFL are o listă de 15 jocuri deoarece New York Jets și San Francisco 49ers sunt primele echipe care se bucură de Bye Week. Inamicii NFC se ciocnesc atunci când Eagles îi vizitează pe Packers pentru Thursday Night Football.

Meciurile NFL din săptămâna 4 se vor desfășura pe 26, 29 și 30 septembrie 2019

MutămNFL 2019 Free Picks record la 18-9 selecțiile din Săptămâna 3 au fost 3-1 și au câștigat un profit respectabil de +802,18 la 27 de pariuri. Să ne aruncăm în programul Săptămânii 4 cu previzualizările jocului nostru și să dezvăluim biletele pe care pariem săptămâna aceasta.

Philadelphia @ Green Bay: 26/09/19 la 20:20 ET

Riding a two-game losing streak, the Eagles (1-2) şchiopătează în Lambeau Field pentru a se lupta cuPackers (3-0) ) în timpul acțiunii TNF. Confruntându-se cu o erupție de accidentări în atac, care duce la lupte în apărare, Philadelphia se îndreaptă într-un loc dificil aici.

Green Bay a făcut suficient, depășindu-și adversarii cu 58-35, pentru a deschide cu trei. învinge.Packerii au și luxul de a juca acasă pentru a treia săptămână consecutiv. Echipele mai bune câștigă în mod normal lupte TNF, așa că sprijinim QB Aaron Rodgers & Crew.

Packers vs Eagles Green Bay învinge Philadelphia
1.48 Cote
Betway

Kansas City @ Detroit: 29/09/19 la 1:00 PM ET

Cu excepția cazului în care acest meci se încheie la egalitate, fie Chiefs, fie Lions vor suferă prima pierdere a sezonuluiKansas City QB Patrick Mahomes a aruncat zece touchdowns și zero alegeri conducând Chiefs la un start cu 3-0. Apărarea KC rămâne în lucru.

După deschiderea sezonului lor 27-27 TIE în Arizona,Detroit (2-0-1) a câștigat două concursuri consecutive –ambele cu trei puncte. Deși ne așteptăm ca Pisicile să posteze puncte, nu vedem că apărarea face suficient pentru a-i limita pe șefi.

Chiefs vs Lions Kansas City acoperă -5,5 ATS
Cote de 1,85
PowerPlay

Săptămâna a 4-a alegere gratuită: Browns + Titans + Texans

Alerg bine cu alegerile noastre parlay – căutăm să trecem la 3-0 după încasarea biletelor de acumulator în săptămâna 1 și săptămâna trecută. Prețurile Bet365 pot fi modificate, darBonusul Parlay de la 5% la 50% le face un site excelent pentru a plasa pariuri Parlay.

Rămânând planul nostru de bilete în trei etape, ne place Cleveland să rămână aproape de drum în Baltimore. Vedem, de asemenea, Tennessee depunând un efort de răscumpărare în Atlanta, plus Houston câștigând direct pe Carolina, care este pe drum pentru a doua săptămână consecutiv.

• Cleveland +10,5 (1,53)
• Tennessee +10.5 (1.36)
• Houston EVEN (1,47)

Cotele Bet365 pot fi modificate - Conectați-vă mai jos pentru prețurile actuale.

Parlay Pick CLE + TEN + HOU Peste BAL + ATL + CAR
Plătește +224
Bet365

Cincinnati @ Pittsburgh 30/ 09/19 @ 8:15 PM ET

Întâlnirea pentru a 100-a oară, Săptămâna 4 Monday Night Football prezintă o pereche de echipe care se luptă într-o serie de rivalități AFC care a început în 1970. Deschiderea cu 0-3 recorduri,Bengals și Steelers se uită la sezoane pierdute – la doar un sfert de campanie.

Pittsburgh a fost depășit cu 89-45, în timp ce Cincinnati pierdut la un număr combinat de 83-54. În timp ce Bengalii s-au ridicat la înălțimea câinelui lor mareProiecțiile viitoare pentru Super Bowl -Pittsburgh l-a pierdut pe QB Ben Roethlisberger din cauza unei accidentări a contribuit la slide-ul Steel City.

Bengals vs Steelers Total Peste 40 de puncte
Cote de 1,50
Sports Interaction

Cum se face Cele mai bune pariuri NFL?

În timp ce alegerea părților câștigătoare este importantă – unde fanii România NFL își plasează pariurile la fel de important.

România Sports Betting top ranked sportsbooks are toate despre cotele NFL căci publică mii de prețuri pe tot parcursul sezonului.

Cine va câștiga campionatul NFL în 2019?

În urma sezonului regulat de 17 săptămâni, plus trei runde palpitante de acțiune în playoff, Super Bowl este Marea Finală a fiecărui sezon NFL.

Vizitatorii CSB pot consulta cele mai bune cote la Super Bowl pe pagina noastră de viitor pentru campionatul NFL. Prețurile, de la cele mai bune case de pariuri online din domeniu, sunt actualizate săptămânal.