Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 4 Picks - The Bucs Stop Here?

Săptămâna 4 NFL Alegeri - The Bucs se opresc aici?

Hai să aruncăm o privire lapariurile pentru săptămâna NFL 4 2021.

Săptămâna a 4-a a sezonului NFL este încadrată de un meci de duminică seara la orele de maximă audiență. Tom Brady și Tampa Bay Buccaneers se înfruntă cu New England Patriots.

NFL Săptămâna 4 a sezonului 2021 pare să continue tema așteptatului, neașteptatului și suprarealului. Iată alegerile noastreselecțiile pentru RomâniaSportsBetting.

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri NFL aici
 • Pariuri pentru săptămâna 4 NFL 2021

  The fourth week of the 2021 NFL season heads into October as the weather turns colder in most places. Here at România Sports Betting, we look at the big matchup between the Tampa Bay Buccaneers and the New England Patriots. Other Săptămânii 4 NFL includ meciul de joi seara dintre Jacksonville Jaguars și Cincinnati Bengals, apoi Detroit Lions contra Chicago Bears.

  Vai, săptămâna 3 a fost una incredibil de suprarealistă. Atlanta Falcons i-a surprins pe New York Giants de Ziua Eli Manning. Justin Tucker a aruncat un câmp de 66 de metri de pe bară pentru a ridica Baltimore la o victorie în ultima secundă în fața Detroit Lions. Chicago Bears a adunat doar 1 iardă de trecere netă într-o pierdere în fața Cleveland Browns. Cu încă câteva săptămâni până la începerea pașilor, toate cele 32 de echipe se confruntă din nou. Unele jocuri au fost doarprea bune pentru a trece. Este timpul să vă legați cu aceleSăptămâna 4 NFL.

  Bucs Pentru a-i învinge pe Patrioți
  1,41
  Sports Interaction

  Săptămâna 4 NFL -- Încărcarea numerelor

  Au fost câteva numere preliminare săptămâna trecută care s-au dovedit a fi grăitoare. Primele trei săptămâni au fost greu de evaluat cu unele echipe. Asta în timp ce altele au fost de-a dreptul previzibile. Am ocolit confruntarea Arizona și Los Angeles NFC West pentru o bătălie mai mică dintre Detroit și Chicago. Pe partea bună, am mers direct la jocul Tom Brady versus Bill Belichick. Aceasta este doar o parte dinSelectările din Săptămâna 4 NFL.

  Cu terminații sălbatice abundă, să vedem ce alte favorite de-ai noștri ies din linia monetară.

  Săptămâna a patru alegeri NFL 2021Sports Interaction10BetSpin Palace Sports
  Jaguars Jacksonville3,603,753,60
  Cincinnati Bengals1,321,301,29
  Detroit Lions2,422,502,45
  Ursii Chicago1,581,601,60
  Tampa Bay Buccaneers1,411,381,37
  New England Patriots|| |7353.033,253,15

  Faceţi clic aici pentru mai multeCote NFL pentru saptamana numarul patru.

  Liniile monetare sunt singurul nostru obiectiv pentru aceste alegeri pentru pariuri sportive din România. În mod obișnuit, ideea este să examinăm un nefavorabil și să-l folosim înSelecțiile NFL. A fost încă o săptămână de succes în cea mai mare parte.

  Ne așteptăm la mai multe nebuni pentru Săptămâna 4? Să lucrăm la aceleNFL Week 4 Picks.

  NFL Week Four Headline Pick -- Tampa Bay Buccaneers peste New England Patriots

  Are we phased that Tampa Bay lost last week? No! The Buccaneers ran into a hot quarterback in Matthew Stafford and a Los Angeles Rams team that was a little better on Sunday afternoon. The Selegerea titlului Săptămânii Patru se bazează din nou pe corpul de lucru.

  Campionii apărați la Super Bowl se îndreaptă spre New England pentru a-i înfrunta pe Patrioți. Fotbal de duminică seara. După cum am spus,nimeni nu se așteaptă ca Tom Brady să conducă Tampa Bay în cursa de graba în această săptămână. Buccaneers ar trebui să aibă un pic mai mult succes în alergare, deoarece chiar și New Orleans Saints au alergat pentru 142. metri la Foxboro. New Orleans a folosit pase scurte și alergări pentru a controla ceasul.

  Din nou,Tampa Bay este puțin mai dinamic în atac, dar poate folosi din nou acele scurte. trece si mai bine. Le pot transforma în piese mai lungi. Problemele New England sunt mai multe. Mac Jones arăta ca un începător duminică aruncând trei interceptări. Apărările îl descoperă. De asemenea, apărarea Patrioților părea bătută de linia ofensivă a Sfinților.

  New England a avut probleme acasă împotriva Miami și în înfrângerea din săptămâna 1. Turnoverele au fost o temă, deoarece Patrioții au cinci din două concursuri acasă.

  Tampa Bay ar putea intra într-un schimb de focuri în acesta. Ambele echipe trec prin aer mult mai bine decât pot alerga. Cu Antonio Brown, Chris Godwin și Rob Gronkowski, Buccaneers au arme mai superioare în comparație cu Patrioții.

  Alegerea noastră este Tampa Bay Buccaneers, care îi învinge pe New England Patriots duminică seara.

  Cincinnati Bengals împotriva Jacksonville Jaguars

  Săptămâna aceasta,Cincinnati Bengals se confruntă cuJaguarii Jacksonville la fotbalul de joi seara. Primul lucru care a fost observat este acesta. Jacksonville a găsit câteva modalități creative de a rămâne competitiv în jocuri. Împotriva Arizonei, ei chiar au dat înapoi o încercare lungă de gol de teren pentru un touchdown.

  Totuși, asta nu mascheazăproblemele ofensive cu Trevor Lawrence sub poziția centrală. Lawrence nu a fost groaznic, dar nu i-a mutat pe Jaguars pe teren cu regularitate.

  Cincinnati are cea mai bună performanță a sezonului într-o victorie dominantă cu 24-10 la Pittsburgh. Joe's au fost la asta, în timp ce Joe Burrow a aruncat trei touchdown-uri, iar Joe Mixon a avut 90 de metri în cursă. Apărarea lui Jacksonville a permis peste 400 de metri pentru a doua oară și a permis 289 de metri sau mai multe în fiecare săptămână.

  Asta de bun augur pentru Bengali și ofensa lor care se adună. Acest joc ar putea fi aproape, darCincinnati Bengals sunt alegerea noastră pentru a-i învinge pe Jacksonville Jaguars în săptămâna 4. 

  Bengals Pentru a-i învinge pe Jaguars
  1,32
  Sports Interaction

  Ce zici de acea alegere neplăcută din NFL Week 4?

  Din nou, acest NFC North Jocul de rivalitate se așteaptă să fie strâns între Detroit Lions și Chicago Bears. Ar putea fi urât, dar din nou strâns.Săptămâna 4 NFL Rough Pick va lua Detroit la 2.50 pentru a învinge Chicago.

  Raționamentul este simplu, Detroit ține jocurile aproape în ultima vreme. În afară de a doua repriză din Green Bay, Detroit a arătat mai mult decât ar indica recordul lor de 0-3. Chicago poate fi la fel de rău sau mai rău.

  Selecții din Săptămâna 4 NFL -- Alegerea cea mai bună

  The Detroit Lions sunt alegerea noastră cea mai bună la 2,50 pentru a le da lui Chicago Bears o pierdere on Sunday afternoon.

  Detroit Lions Pentru a-i învinge pe Chicago Bears
  2,50
  10Bet

  Top casete sportive ca10Bet oferă câteva numere excelente în acest weekend. Încearcă-le.

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive