Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL 3 Week Picks - Pay The Bills

NFL 3 Week Secks - Pay The Bills

NFL Săptămâna 3 2021 se așteaptă să prezinte mai multe lucruri neașteptate. Săptămâna trecută a avut un finisaj nebunesc. Iată alegerile noastreselecțiile pentru pariurile sportive din România.

Pariuri pentru săptămâna 3 NFL 2021

A treia săptămână a sezonului NFL 2021 pare a fi o altă nebunie. Aici, la România Sports Betting, începem cu Buffalo Bills în fața echipei de fotbal Washington. Mai multeSelecțiile din Săptămâna 3 NFL includ Denver Broncos împreună cu o ciocnire NFC Est între Dallas Cowboys și Philadelphia Eagles.

Din nou, Săptămâna 2 a prezentat câteva întorsături nebune. A existat o penalizare care poate să nu fi fost una. Asta a dus la o schimbare a rezultatului pe care puțini s-au așteptat vreodată. Toate cele 32 de echipe se confruntă din nou săptămâna aceasta înainte de începerea săptămânilor de pază. Există câteva jocuri carene interesează mult mai mult decât altele. Este timpul să trecem la afaceri cu mai multe dintre aceleSăptămâna 3 NFL Selecții.

Selecții pentru Săptămâna 3 NFL -- Punching Up The Numbers

Căutândnumerele timpurii pentru această săptămână a dezvăluit o mulțime de ce sa întâmplat în primele două săptămâni. Pe scurt, a fost mult haos. Am ocolit concursul de joi săptămâna aceasta pentru a ne uita la unele ciocniri de duminică. Aceasta include o înclinare a diviziei și o echipă Buffalo Bills care are așteptări mai mari. Aceasta este doar o parte dinSelectările din Săptămâna 3 NFL.

Acesta este o parte din ceea ce face alegerile atât de distractive. După cum am menționat mai sus, au existat finaluri sălbatice în ultima secundă luna aceasta. Să aruncăm o privire la ce oferte ar putea fi favorite pe linia noastră monetară.

Săptămâna a treia NFL 2021Sports InteractionPowerPlaySpin Palace Sports
Echipa de fotbal Washington4,084.004,20
Buffalo Bills1,271,221,23
New York Jets5,365,255,50
Denver Broncos1,181.141,15
Philadelphia Eagles2,672,622,80
Dallas Cowboys1,501,441,45

Faceţi clic aici pentru mai multeCote NFL pentru acest weekend.

Din nou, liniile monetare, așa cum vor fi în fiecare săptămână, sunt în centrul atenției. Ne vom asuma un risc într-una dintre alegerile noastreNFL luându-ne pe un underdog împotriva cerealelor. Aproape a funcționat săptămâna trecută, dar peste și răspândirea au lovit în acel joc. Doi din trei nu sunt rău așa cum a spus cândva Meatloaf.

Se pare că există mult mai multe apariții neplăcute și în Săptămâna 3, așa că haideți să lucrăm la aceleSelectările din Săptămâna 3 NFL.

NFL Week Three Top Pick -- Buffalo Bills over Washington Football Team

The Prima alegere din săptămâna a treia se bazează pe ceea ce sa văzut în timpul ultimele două meciuri de la ambele echipe. Chiar dacă Buffalo Bills a câștigat convingător săptămâna trecută, au existat anumite preocupări clare cu Josh Allen, fundașul titular al Bills.

De ce? Allen a aruncat pentru doar 449 de metri în două jocuri. Asta include doar 179 față de Miami Dolphins săptămâna trecută. Apelantul Buffalo a răsturnat mingea prin interceptare și a privit cu 16 incomplete în 33 de încercări. Luați în considerare că Allen a completat peste 69% din permisele sale anul trecut și s-ar putea vedea de ce aceasta nu este o alegere automată.

Cât despre Washington, ei au avut probleme săptămâna trecută. Ei au acordat 29 de puncte New York Giants și, dacă nu pentru câteva pauze -- o pasă de touchdown și ofsaid, câștigul lor ar fi fost o pierdere. Apărarea Giants i-a oferit lui Taylor Heinicke o mulțime de șanse să pună mingea în jos. Buffalo nu îi va permite tânărului titular același lux.

O cheie pentru apărarea Washingtonului va fi încetinirea lui Josh Allen. Ei i-au dat lui Daniel Jones 95 de metri în nouă încercări. Aceasta a inclus un scamper de 57 de metri care a fost apelat înapoi din cauza unui apel în așteptare discutabil. Se pare că sunt prea multe de curățat pentru Washington. S-ar putea ca Buffalo să fi avut noroc într-un joc în care ofensa (sfertul) se poate face bine, ca să spunem așa.

Alegerea noastră este Buffalo Bills care învinge echipa de fotbal din Washington acasă.

Denver Broncos peste New York Jets

La fel de solidi precum au apărutDenver Broncos, jucând împotriva unui fundaș începător șiNew York Jets este departe de a fi un rezultat cert. Denver este o echipă care joacă destul de aproape de vestă. Ei s-au îndepărtat de New York Giants în a doua jumătate în săptămâna 1. Săptămâna 2 i-a văzut făcând mai mult la fel în timpul unei victorii cu 23-13 la Jacksonville.

Apărarea Denver a marcat startul cu 2-0. și se așteaptă să meargă puternic după Zach Wilson. După primul condus, Broncos l-au făcut pe Trevor Lawrence să semene foarte mult cu un titular din primul an. El a aruncat două interceptări și aproape că a mai avut câteva refaceri.

În a doua repriză, Teddy Bridgewater arăta mai confortabil în atacul de la Denver. În general, a completat 26 din 34 de pase pentru 328 de metri și două touchdown-uri. Poate New York-ul să încetinească receptorii lui Denver? Este posibil să nu reușească pe măsură ce jocul continuă.

Așteptați-vă ca acest joc să fie mai aproape decât credeți, darDenver Broncos sunt alegerea noastră pentru a-i învinge pe New York Jets în săptămâna 3.

Există alegerea „dură” NFL pentru săptămâna 3?

Da, există. Confruntările dintre diviziile NFC Est pot vedea înregistrări aruncate pe fereastră. Philadelphia Eagles joacă cu Dallas Cowboys la Sunday Night Football.Săptămâna 3 NFL Tough NFL Pick va lua Philadelphia la 2.80 pentru a învinge Dallas.

De ce? Răspunsul este de ce nu. Jalen Hurts și Philadelphia Eagles au avut experiența lor umilitoare acasă împotriva San Francisco 49ers. Așteptați-vă ca Hurts, în special, să poată alerga și arunca aproape în voie, uneori, chiar și într-un mediu ostil. O lovitură de focuri îi favorizează pe Eagles.

Selecții din Săptămâna 3 NFL -- Alegerea de top

Philadelphia Eagles la 2.80 sunt alegerea noastră de top pentru a câștiga duminică seara peste Dallas Cowboys.

Philadelphia Eagles Pentru a-i învinge pe Dallas Cowboys
2,80
Betsafe

Topcasete sportive caBetsafe oferă câteva numere grozave în acest weekend. Verificați-le.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive