#GoPats
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Free Picks Week 2

Săptămâna 2 de alegeri gratuite NFL

Ce săptămâna 1 a fost pentru echipele dinLiga Națională de Fotbal. New England Patriots au avut un început fierbinte, la care ne așteptam cu toții, dar echipe precum Cleveland Browns și Denver Broncos au căzut cu fața peste cap.

La ce ne putem aștepta pentru Săptămâna 2?

Cu un program complet de jocuri care urmează, ne uităm la mai multe confruntări în orele de maximă audiență pentru fanii pariurilor de acolo să le arunce o privire. Ca întotdeauna, vom oferi cele mai bunealegeri gratuite NFL pentru Săptămâna 2 și predicții care duc la unele dintre cele mai mari concursuri.

Tampa Bay @ Carolina: 12/09/19 la 20:20 ET

Nu pierdem timpul în acest sezon intr-o confruntare frumoasă NFC South întreBuccaneers șiPantere. Both teams are looking for their first victories of the year, as the two lost in Week 1. 

Pentru Tampa Bay, fundașJameis Winston vine o performanță de uitat împotriva celor de la 49ers în care a aruncat pentru un touchdown și trei interceptări. Panthers, pe de altă parte, au fost doborâți de campioana NFC, LA Rams.

Carolina Panthers Pentru a-i învinge pe Tampa Bay Bucanners
1,33
PowerPlay

Carolina va fi găzduiește confruntarea de joi seară laStadionul Bank of America și va intra pe grila ca favoriți cu șapte puncte.

Deși nu credem că vor acoperim spread-ul, ne așteptăm caCam Newton șiChristian McCaffrey să conducă această echipă la o victorie în Săptămâna 2.

Dallas @ Washington: 15.09.19 la 13:00 ET

Dallas Cowboys versus Washington Redskins. Mai trebuie să spunem ceva? Această rivalitate NFC East are câteva decenii în urmă. Direct, aceste două echipe se urăsc reciproc.

Vino duminică, se vor pregăti amândoi să iasă pe teren, cuDak Prescott,Ezekiel Elliott|| |735 and the Cowboys looking to improve to 2-0 on the year. 

Dallas i-a dominat pe Giants weekendul trecut, cuPrescott furând spectacolul prin aer. Acum, va căuta să facă același lucru pe drum în Washington.

Dallas Cowboys Pentru a acoperi răspândirea împotriva Washingtonului
1,92
Bodog

The || |764Cowboys are 5.5-point favorites pentru această înclinare. Deși Redskins sunt echipa gazdă, căutați-l pe Dallas pentru a acoperi răspândirea.

Jacksonville Jaguars @ Houston Texans: 15/09/19 at 1:00 PM ET

Texanii au suferit o pierdere grea pe drumul către Saints săptămâna trecută, cuWil Lutz frângând inimile Houston peste tot.

Săptămâna aceasta, îi vor găzdui pe Jacksonville Jaguars, o echipă carel-a pierdut pe fundasul Nick Foles timp de aproximativ două luni din cauza unei clavicule rupte. Houston va căuta să-l zguduiască pe începătorul quarterback al lui Jacksonville, Gardner Minshew, care va începe duminică în prima carieră în NFL.

Texanii sunt favoriți cu 9,5 puncte pentru această confruntare pentruSports Interaction (SIA). Minshew a arătat bine săptămâna trecută împotriva apărării lui Kansas City, aruncând pentru două touchdown-uri.

Jacksonville Jaguars Pentru a acoperi răspândirea împotriva Houston
1,87
Sports Interaction

Deși nu credem că „Mississippi Mustache” îi poate conduce pe Jags la o victorie, el va păstra lucruri suficient de aproape pentru ca echipa lui să le poată acoperi.

Pot Patrioții să repete ca campioni la Super Bowl?

The Patrioții New England au arătat de-a dreptul senzațional săptămâna trecută în victoria lor asupra lui Pittsburgh Steelers.Tom Brady nu a îmbătrânit deloc, în timp ce receptorul Josh Gordon a fost la fel de bun cum se anunță.

NE a intrat în sezon cafavoriți grei la Super Bowl și asta nu s-a schimbat deloc. LaSports Interaction (SIA), Pats au 4,50 cote pentru a câștiga totul încă o dată în acest an.

New England Patriots Pentru a câștiga Super Bowl
4,50
Sports Interaction

Ține cont , organizațiatocmai l-a semnat pe Antonio Brown și îl va adăuga pe lista de arme a lui Brady mai curând decât mai târziu. În timp ce echipe precum Chiefs, Ravens și Chargers vor căuta să-i doboare pe Pats în AFC, ar putea fi o sarcină mult prea descurajantă.

Credeți că New England are ceea ce este necesar pentru a câștiga un altTrofeul Vince Lombardi? Dacă o faceți, mergeți mai departe și puneți un pariu pe ei.

How to make the best NFL bets?

Până la fiecare săptămână deAcţiunea NFL, fanii vor căuta cote de peste tot pentru a se pregăti să facă pariurile. Cu toate acestea, este important să rețineți că găsiți cele mai bune cote prin intermediul partenerilor noștri de pariuri.

România Sports Betting lucrează cu nenumărați parteneri care sunt gata să vă ofere cele mai bune cote pentru fiecare joc. În același timp, vom avea întotdeauna informațiitoate despre cotele NFL pregătite pentru tine.

Cine va câștiga campionatul NFL în 2019?

Deșicampania NFL 2019 tocmai a început, fanii de pretutindeni pot Nu vă gândiți la începutul lunii februarie și la Super Bowl. Dar, ce echipe vor căuta să-și dea biletele la marele joc?

Pe tot parcursul anului, vom arunca o privire asupra echipelor de top din ligă, deoarece statutul lor în clasament este ambele. sus si jos. Fanii pot, de asemenea, verificaCele mai bune cote la Super Bowl pe pagina noastră de viitor pentru campionatul NFL, deoarece este actualizată constant.