#GoPackGo
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best NFL picks and predictions for Week 15

Cele mai bune alegeri și previziuni NFL pentru Săptămâna 15

Sunt o mulțime de meciuri importante în acest weekend, inclusiv întâlnirea Bears and Packers de la Lambeau Field. Cine va ieși în frunte?

Oh, asta nu este tot. Pe lângă aceste două bătălii, întâlnirea de duminică Cowboys vs. Rams de la AT&T Stadium este cu siguranță Jocul săptămânii. Dallas are mare nevoie de o victorie împotriva Los Angeles, dar lucrurile nu vor fi ușoare împotriva lui Jared Goff, Todd Gurley și Co. 

Cu siguranță va fi un weekend grozav, iar noi te avem pe tine. acoperit aici la România Sports Betting cu alegerile noastre gratuiteNFL.

 

 

New York la Baltimore: 12/12/19 la 20:20 ET

Vino joi seara, Jets poate avea nevoie de mai mult decât o rugăciune pentru a primi răspuns de către Zeii Fotbalului pentru a-i ajuta să-i învingă pe Baltimore Ravens. Lamar Jackson are această echipă care joacă ca cea mai bună echipă din întreaga ligă.

În fiecare săptămână, arăta de-a dreptul impresionant în victorii mari. Săptămâna trecută nu a fost diferită, deoarece au călătorit la Buffalo și au învins Bills. Săptămâna aceasta, ei vor căuta să mențină jeturile care se luptă în alunecare descendentă.

Baltimore Ravens Pentru a acoperi răspândirea împotriva avioanelor
1,91
Betway

CoteNFL îi au pe Ravens ca favoriți uriași de 15 puncte. Deși sunt mai mult de două aterizări, credem că vor avea ceea ce este necesar. Alegem Ravens pentru a câștiga și a acoperi răspândirea.

 

Jacksonville la Oakland: 15/12/19 la 16:05 ET

Săptămâna trecută, Raiders au fost stânjeniți de o înfrângere dură în fața Tennessee Titans| ||708. Things went so bad, they received plenty of boos from fans as they jogged off the field. This week, they MUST bounce back. 

Din fericire pentru ei, Derek Carr și ofensiva se vor înfrunta cu Jacksonville Jaguars. Deși quarterback începător Gardner Minshew a fost un punct luminos pentru Jags,echipa este 4-9 pe an și pe ultimul loc în clasamentul AFC Sud.

Oakland are scorul de 6-7 pe an și încă mai are o licărire de speranță de a ajunge în postsezon. Pentru a-și păstra șansele vii, ei vor trebui să iasă în frunte împotriva Jacksonville.

Oakland Raiders Pentru a-i învinge pe Jaguars
1,36|| |733
PowerPlay

Credem că vor răspunde la apel și vor ieși în frunte în jocul care trebuie câștigat.

 

Săptămâna 15 Parlay Free Pick: 49ers + Seahawks + Packers

Cu luptele pentru postseason NFL și clasamentele din ultimele săptămâni , toate cele trei echipe din limbajul nostru săptămânal trebuie să iasă cu victorii. Din fericire pentru ei, duminică nu se confruntă cu o concurență acerbă.

The 49ers îi va găzdui pe Atlanta Falcons, în timp ce Seahawks și Packers îi vor întâlni pe Panthers și, respectiv, Bears. San Francisco vine de la o uriașă victorie pe drum în fața New Orleans Saints. Seattle a pierdut în fața lui Rams, dar Green Bay a câștigat o victorie strânsă la Lambeau împotriva Redskins.

Pentru Seahawks, ei vor trebui să iasă în frunte dacă vor să rămână în competiție pentru a câștiga NFC West, extrem de competitivă.

• Linia monetară a 49ers (1.20) peste Falcons
• Linia monetară a Packers (1.47) peste Bears
• Linia monetară a Seahawks (1.39) peste Panthers|| |767

49ers + Packers + Seahawks Pentru a învinge șoimii + Bears + Panthers
2.45
Bet365

Vor reuși aceste trei echipe să-și păstreze coteleSuper Bowl în tact cu victoriile din weekend?Noi credem.

 

 

Indianapolis @ New Orleans: 16/12/19 la 20:15 ET

În jocul final al săptămânii 15 , Colții se vor îndrepta spre New Orleans pentru a încerca să-i șocheze pe Sfinți. Pentru Drew Brees, probabil că încă se scutură de înfrângerea sfâșietoare de acasă în fața celor de la 49ers săptămâna trecută.

Acel meci s-a încheiat cu Robbie Gould care a marcat un gol de teren după expirarea timpului. A fost cu ușurință unul dintre cele mai bune jocuri ale săptămânii. Ce le rezervă Monday Night Football pentru cele două părți?

New Orleans Pentru a-i învinge pe Colts
1,25
Sports Interaction

Pentru New Orleans, ofensa lor este pur și simplu prea dominantă pentru a fi oprită. Le vor da Colts tot felul de probleme, motiv pentru care îi alegem să câștige.