Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best NFL picks and predictions for Week 14

Cele mai bune alegeri și pronosticuri NFL pentru Săptămâna 14

Patrick Mahomes împotriva lui Tom Brady? Pentru fanii NFL, ei au așteptat ca cei doi fundași să se înfrunte din nou după meciul pentru titlul AFC de anul trecut. În săptămâna 14, exact asta vom primi.

De data aceasta, însă,patrioții îi vor găzdui pe Chiefs în New England pentru ceea ce este, fără îndoială, cel mai mare meci al weekendului. Cu toate acestea, există și Alte confruntări importante în program, inclusiv San Francisco 49ers înfruntând New Orleans Saints.

Pentru toți fanii NFL de acolo, există o mulțimeacțiune mai interesantă de așteptat, care va fi previzualizată în această piesă, împreună cu oferirea alegerile noastre NFL pentru mai multe concursuri.

Dallas la Chicago: 12.05.19 la 20:20 ET

După o pierdere jenantă pentru Buffalo Bills în Ziua Recunoștinței, zvonurile despre viitorul lui Jason Garrett cu Cowboys continuă să se învârte. Vino joi seara, va trebui să facă tot ce poate pentru a se asigura că Dallas iese în frunte.

Lucrurile nu vor fi însă ușoare,în vreme ce Cowboys se vor îndrepta spre Soldier Field pentru a încerca să-i doboare pe Chicago Bears și fanii lor pasionați . Pentru Dallas, ei vor căuta să stabilească cursa cu Ezekiel Elliott devreme, în timp ce Dak Prescott va trebui să se ocupe de fotbal.

Cu Urșii, Mitchell Trubisky a fost inconsecvent ca întotdeauna. Cowboys vor căuta să-și țină viața mizerabilă punând presiune asupra lui. Care Trubisky va apărea?

Dallas Cowboys Pentru a-i învinge pe Chicago Bears
1,61
Betway

Unfortunately for Chicago fans, we think the struggling Mitchell will show up, deci îi luăm pe Cowboys să câștige direct.

Kansas City @ New England: 12.08.19 la 16:25 ET

Ce ai putea cere mai mult într-un joc al săptămânii? Chiefs and Pats se vor întâlni pentru prima dată de când New England a câștigat un thriller în KC în ianuarie trecut pentru a trece la Super Bowl . Ce ne rezervă duminica?

Ei bine, atacul Patrioților a fost o problemă pentru ei în acest an, în timp ce apărarea lor de elită a deschis calea. Același D va trebui să fie pe foc absolut în acest weekend împotriva lui Patrick Mahomes and Co. 

Kansas City vine dintr-o victorie dominantă cu 40-9 acasă împotriva Oakland Raiders,în timp ce New England a suferit o pierdere grea pe drumul către Houston Texans în Sunday Night Football.

Kansas City Chiefs Pentru a-i învinge pe New England Patriots
2,35
PowerPlay

The Pats , ca gazdă, sunt favorizate de trei puncte. Cu toate acestea, necazurile lor ofensive ar putea reveni să-i bântuie împotriva șefilor. Numiți-o supărare.Alegăm KC pentru a ieși pe primul loc.

Săptămâna 14 Parlay gratuită: Saints + Vikings + Seahawks

Tăziți-vă pălăriile, jucători NFL| ||760, as we've got quite the three-team parlay cooking for Week 14. Which teams are we high on this week? New Orleans, Minnesota and Seattle, that's who. 

The Saints îi va găzdui pe 49ers, care a suferit o pierdere în fața Ravens săptămâna trecută. Drew Brees și ofensiva cu octanism ridicat vor căuta să-și mențină jocul puternic.

Vikingii au pierdut în fața Seattle pe drum în timpul fotbalului de luni seara, dar ar trebui să poată reveni în acest weekend împotriva lui Detroit Lions. În NFC West, Seattle se va îndrepta către L.A. pentru a-și înfrunta Rams.

Aceste două echipe se urăsc reciproc, dar Seahawks continuă să găsească modalități de a câștiga. Credem că asta va continua duminică, deoarece își vor continua creștereaCote la Super Bowl.

• Linia monetară Saints (1.66) peste 49ers

• Linia monetară a Vikingilor (1.14) peste Lions

• Linia monetară Seahawks (1.84) peste Rams|| |780

NO + MIN + SEA Pentru a învinge SF + DET + LAR
3,48
Bet365

În timp ce aceste jocuri ar putea fi aproape, minus Minnesota împotriva Detroit,cauta ca acest parlay să facă ceva magic pentru tine în acest weekend.

New York @ Philadelphia: 9/12/19 la 20:15 ET

Dacă a existat vreodată un joc ce trebuie câștigat pentru Eagles, ar fi confruntarea lor Monday Night Football acasă cu New York Giants. În ciuda faptului că deține un record de 5-7, Philly este doar cu un joc în spatele lui Dallas în clasamentul NFC Est.

Veniți luni, îi vor găzdui pe Daniel Jones, Saquon Barkley și 2-10 Giants. Aceasta este șansa lui Philly de a reveni pe drumul cel bun, mai ales după ce a suferit o pierdere jenantă în fața Miami Dolphins în săptămâna 13. 

Carson Wentz nu va avea nicio scuză dacă nu poate alimenta atacul lui Philly împotriva apărării New York| ||818, a unit which allowed four touchdown passes to be tossed by Aaron Rodgers in the snow at MetLife Stadium last Sunday. 

Philadelphia Eagles Pentru a acoperi răspândirea împotriva New Yorkului
1,91
Sports Interaction

Cu presiune asupra Eagles, credem că Wentz va face un pas și va reaminte oamenilor cât de bun poate fi. Philly'sCote NFL le au drept favorite de 8,5 puncte.Le alegem pentru a acoperi spread-ul într-un mare câștig.