Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 14 2021 Betting Picks

NFL Săptămâna 14 Pariuri 2021

Esteîncă o săptămână interesantă în NFL – la fel de multe echipele rămân în căutarea playoff-urilor, cu doar cinci săptămâni de fotbal rămase.

Este ultima săptămână de pază în NFL – dar chiar și cu patru echipe de calitate în această săptămână, există câteva oportunități grozave de pariuri în Săptămâna 14. Am căutat printrecele mai bune cote de pariuri NFL 2021 pentru a găsi cele mai buneSăptămâna 14 de pariuri NFL mai jos.

Seattle se poate muta înapoi în imaginea playoff-ului cu Win over the Texans

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Seattle1,303,72Houston

După ce au obținut o victorie esențială împotriva San Francisco 49ers, Seattle Seahawks au un șansă de a vă deplasa într-un joc de un loc Wild Card cu o victorie împotriva Houston.Russell Wilson arată sănătos după ce s-a întors de la o accidentare la mână în săptămâna 10.

Cu Russ mișcând mingea pe teren, Seahawks sunt întotdeauna o amenințare de a merge la fugă. Acea cursă poate începe săptămâna aceasta împotriva modestilor Houston Texans. Texanii sunt, fără îndoială, cea mai proastă echipă din NFL. Aucel mai slab diferență de puncte din acest sezon la -159.

The Texanii sunt prima echipă din 2002 care a obținut exclude de două ori într-un sezon, în timp ce se acordă cel puțin 30 de puncte. Situația lor QB este o mizerie și echipa nu are nicio consistență în jocul de alergare. Pariați pe Seahawks care se mută la 5-8.

Seattle Seahawks Pentru a câștiga jocul
1,30
Sports Interaction

Chargers can Win but 10.5 is a Lot to Cover

Pentru a acoperi răspândireaSports Interaction
LA Încărcătoare -10,51,91
NY Giants +10.51,91

Los Angeles Chargers se îndreaptă spre meciul din Săptămâna 14 împotriva New York Giants caa doua cea mai mare favorită ai săptămâna. Și deși ne place ca Chargers să câștige jocul, suntem îngrijorați să susținem Chargers care acoperă 10,5 puncte.

Ceea ce este în favoarea Chargers în Săptămâna 14 este situația de quarterback al Giants. Este posibil ca Daniel Jones să nu se poată întoarce în săptămâna 14. Cu el potențial în afara și Mike Glennon suferind o comoție cerebrală,Giants ar putea fi nevoiți să înceapă Jake Fromm. Fromm a fost un QB talentat al colegiului, dar nu a jucat – în afara sezonului – în NFL.

Am văzut unde câteva ori în acest sezon QB noi și de rezervă făcându-și debutul și derutând apărările adverse. Mike White, Colt McCoy, Gardner Minshew și Tyler Huntley au câștigat cu toții în primele starturi din acest sezon.

Natura imprevizibilă a fundașilor titulari aleatori face ca un spread de 10,5 să fie greu de pariat.Chargers sunt, de asemenea, o echipă volatilă în acest sezon. Au crescut cu 24 de puncte în Săptămâna 14, pentru ca avantajul lor să fie redus la două puncte (înainte de a acumula 17 puncte fără răspuns pentru a câștiga cu 41-22).

Cu o săptămână înainte, Broncos i-au aruncat pe Chargers din apă. . Cu o săptămână înainte, eii-au respins pe Steelers, scăzând cu 28 de puncte în al patrulea trimestru pentru a câștiga cu 41-37. Acest joc pare o victorie cu 23-14 de către Chargers.

New York Giants +10,5
1,91
Sports Interaction

Leii au succes împotriva răspândirii atunci când sunt defavorizați cu mai mult de patru puncte

Pentru a acoperi răspândireaSports Interaction
Denver -8,01,91| ||789
Detroit +8.01,91

În timp ce Detroit Lions au cel mai prost record din NFL – și2021 Detroit Lions cote de pariuri| ||795 have them as an underdog in every game – they are not a bad team to bet on. Detroit are 8-4-0 față de spread în acest sezon – acesta este al cincilea cel mai bun procentaj de acoperire din NFL.

Recordul lui Detroit împotriva răspândirea este și mai bună atunci când sunt defavorizați de 4,0 puncte sau mai mult. Când spread-ul este mai mic de 4,0 puncte în acest sezon, Detroit are doar 1-3 față de spread.Când depășește 4,0 puncte, sunt 7-1 ATS.

Denver este o echipă enigmatică în acest sezon. Sunt 6-6 și pot câștiga și pierde în orice zi. Acesta este motivul pentru careau fost favorizați doar cu mai mult de 6,0 puncte o dată de la începutul sezonului 2020 (împotriva New York Jets în săptămâna 3 din acest an). Broncos au câștigat acel meci cu 26-0 – cea mai mare marjă de victorie a francizei din Săptămâna 7 2018 (45-10 împotriva Cardinals).

Ne punem încredere în câștigarea acestui joc de către Broncos cu două cifre sau mergem cu Leii care au o tenacitate cu ei care duce la scoruri tardive și acoperire? Suntemluăm pe Lions la acoperire împotriva Broncos.

Detroit Lions +8.0
1,91
Sports Interaction

Mergi împotriva publicului și preia controlul pe San Francisco – Cincinnati

Total joculuiSports Interaction
Peste 47,5| ||8671.91
Sub 47,51,91

Tendințe de pariere timpurii pe jocul 49ers/Bengalsvezi 88% al publicului (la Sports Interaction)parind pe under. Acesta este un procent semnificativ de oameni care bat sub 47,5 puncte – mai ales când cele două echipe au un scor combinat de 13-11 peste/sub în acest sezon.

Atacul celor 49ers joacă mult mai bine în ultimele șase săptămâni. . Cinci dintre ultimele lor șapte jocuri au trecut peste, în timp ce49ers au atins cel puțin 30 de puncte în patru din ultimele șase jocuri.

Bengales jocurile au trecut peste în cinci din ultimele șase. Bengalii au marcat, de asemenea, cel puțin 31 de puncte în cinci din ultimele șapte jocuri. În cele două jocuri nu au reușit să ajungă la 30 de puncte, apărarea lor a permis 41 de puncte de ambele ori. Pariați peste pe acest joc.

Total joc Peste 47,5
1,91
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe NFL

Găsițicele mai bune site-uri de pariuri NFL din 2021pentru a paria pe Liga Națională de Fotbal mai jos.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive