#GoPackGo
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best NFL picks and predictions for Week 12

Cele mai bune alegeri și predicții NFL pentru Săptămâna 12

La fel, suntem pregătiți pentru un alt set de confruntări NFL. Spre plăcerea tuturor,Săptămâna 12 va începe cu un explozie absolut, așa cum vor faceHouston Texans will găzduiește Indianapolis Colts într-o confruntare AFC South.

Acest meci va avea implicații majore pentru cursa pentru titlul diviziei. În altă parte, alte confruntări uriașe includ Cowboys care luptă împotriva Patrioților, Packers și 49ers pregătiți să se înfrunte și multe altele.

După cum puteți vedea, programul viitor este absolut încărcat, iar România Sports Betting vă oferă acoperit cu previzualizări șisale NFL credem că nu veți dori să ezitați să faceți.

luni Night Football: Ravens @ Rams

Ultimul joc din săptămâna 12 începe la20.15 ET în Los Angeles, unde Berbecii gazdăCorbii.

Ravens sunt 8 - 2 după zece meciuri, în timp ce Rams au câștigat 6 din 10. Ravens nu au pierdut în 5 și ar fi o surpriză dacă echipa gazdă i-ar putea opri în această seară.

Acest concurs ar putea fi totuși unul strâns - de aceea alegerea noastrăeste linia monetară și nu spread-ul, chiar dacă aceasta se plătește puțin mai puțin decât spread bet ar fi (Ravens pentru a acoperi -3,5 plătește 1,90).

Ravens Pentru a-l învinge pe Rams
1,55
Bet365

Bucurați-vă deMonday Night Football și mult noroc cu pariurile!

Indianapolis @ Houston: 21/11/19 @ 20:20 ET

Fanii sunt cu siguranță încântați pentru acest joc, deoarece atât Texans, cât și Colts stau cu 6-4 în fruntea clasamentului AFC South. Câștigătorul acestei divizii va deține apoi primul loc al diviziei și va da un impuls speranțelor de postsezon.

Deci, cine o vrea mai mult? Texanii vin de la o demonstrație groaznică împotriva Baltimore Ravens în săptămâna 11, deoarece au suferit o înfrângere cu 41-7.Deshaun Watson a fost umilit de apărarea lui Baltimore și va căuta să revină.

În ceea ce privește Indianapolis, i-au dus Jaguars în revenirea lui Jacoby Brissett de la accidentare. Fundașul a aruncat pentru 148 de metri și un touchdown,în timp ce a adăugat un alt scor la sol în victoria echipei sale cu 33-13. 

Houston Texans|| |733 To cover the spread against Indianapolis
1,91
Betway

Cote NFLCote NFL au pe texani favoriți în patru puncte pentru a părăsi stadionul cu o victorie.Credem că Watson își va conduce echipa la victorie și, de asemenea, va acoperi răspândirea.

Dallas @ New England: 24/11/19 la 16:25 ET

În timp ce duminica are în program câteva întâlniri extraordinare, acesta este Jocul săptămânii .Probabil două dintre cele mai urâte echipe din țară, atât Dallas, cât și New England, se bucură din nou de campanii puternice. 

Anul acesta pentru Patrioți Cu toate acestea, apărarea lor a fost cea care a condus drumul, în timp ce Tom Brady și atacul au avut probleme.Acest lucru a fost dovedit în victoria lor cu 17-10 asupra Eagles duminica trecută.

Ofensiva de la Dallas este încărcată, Dak Prescott, Ezekiel Elliott și Amari Cooper deschid drumul. Va reuși New England să zdruncine atacul Cowboys în drum spre o altă victorie strânsă?

New England Patriots Pentru a învinge Dallas
1.35
Betway

New England este favorită cu 6,5 puncte acasă.Nu credem că vor acoperi spread-ul, dar îi alegem pentru a câștiga direct.

Green Bay @ San Francisco: 24/11/19 la 20:15 ET

Dacă nu ar fi fost Cowboys și Patrioți care se confruntă, această înclinare ar fi fără îndoială meciul numărul 1 de urmărit duminică. Green Bay împotriva San Francisco? Aceasta este o modalitate grozavă de a-ți petrece seara de duminică.

The Packers ies la revedere, în timp ce cei 49ers au înregistrat o victorie dramatică în fața Cardinals duminică. Acest lucru a venit la șase zile după ce au suferit o pierdere în fața celor de la Seahawks, prima lor din an.

Green Bay Packers Pentru a învinge San Francisco
2,41
Betway

49ers sunt favoriți cu 3 puncte împotriva lui Aaron Rodgers, Davante Adams și Co., dar aruncăm acel număr pe ușă.

San Francisco nu a arătat la fel de puternic în ultimele două jocuri. Va reuși Green Bay să-i uimească în primetime?Numiți-o supărare, mergem cu Packers,care vor căuta să-și sporească Cote la Super Bowl .

Week 12 parlay free pick: Falcons + Browns + Bears

Săptămâna trecută,săptămâna 11, săptămâna 11, linia monetară a Rams, Raiders și Saints lovit cu ușurință| ||859. Will we have the same luck for Week 12? 

Noi credem că da, deoarece avem un alt dialog promițător cu trei echipe pe care să-l ia în considerare fanii. Îi avem pe șoimi peste Bucs, pe Browns cu Miami și pe Bears pe Giants.

Cu Matt Ryan înapoi în centru și conducând atacul, el va da lovituri în Tampa Bay. Dolphins rămâne una dintre cele mai proaste echipe din NFL, în timp ce Cleveland începe să-și găsească forma și a câștigat două jocuri consecutive.

• Linia monetară a Falcons (1.46) peste Bucs
• Linia monetară a lui Brown (1,20) asupra Delfinilor
• Însoțită linia monetară (1,38) asupra Giants

Deși atacul lui Chicago a avut probleme,apărarea sa rămâne de elită și va căuta să-i dea începătorului fundaș al NY Daniel Jones tot felul de probleme.

ATL + CLE + CHI Peste TB + MIA + NYG
2,41
Betway

La fel ca ultima dată săptămâna, ne simțim grozav în privința alegerilor noastre pentru weekend.