de luni dimineață pe
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best NFL picks and predictions for Week 11

Cele mai bune alegeri și predicții NFL pentru Săptămâna 11

În săptămâna 10, tema a fost „supărări” pentru echipele din întreaga ligă. Kansas City Chiefs l-au întâmpinat pe Patrick Mahomes la start. formație, dar a pierdut pe drumul către Tennessee Titans.

The New Orleans Saints, care a mers perfect 5-0 cu Teddy Bridgewater în spatele centrului, l-au primit de asemenea pe Drew Brees în spatele centrului. Rezultatul? O înfrângere uluitoare în mâinile Atlanta Falcons. Ambele echipeCote la Super Bowl cu siguranță au primit o lovitură.

Cu săptămâna a 11-a programată să înceapă joi seara, ce alte supărări s-ar putea prepara? Sunt 14 jocuri în program și știți deja că vor avea loc jocuri electrice. În această previzualizare, aruncăm o privire la mai multe jocuri pe care adepții NFL vor fi cu siguranță interesați să parieze.

Pittsburgh @ Cleveland: 14/11/19 la 20:20 ET

Apropo de supărări, Browns aveau scorul de 2-6 în confruntarea lor de duminică cu 6-2 Buffalo Bills. Pe hârtie, Bills trebuia să domine Cleveland și să-i doboare pe terenul lor.

În schimb, Baker Mayfield și Co. le-au dat fanilor locali din Cleveland motive să zâmbească, doborând Josh Allen și Buffalo. Săptămâna aceasta, vor avea un test greu împotriva lui Pittsburgh Steelers, care tocmai i-au învins pe L.A. Rams.

Pentru Cleveland, vor avea nevoie de Mayfield pentru a continua să răspândească mingea.Jarvis Landry a fost cel mai bun receptor al lui Brownsîn ultimele săptămâni. Trebuie să-i continue să-i hrănească mingea. Nu va fi ușor, totuși, deoarece apărarea Steelers a fost senzațională.

Pittsburgh Steelers Pentru a-i învinge pe Cleveland Browns
2,27
Bookmaker

Împotriva lui Rams, au făcut o treabă grozavă făcându-l pe Jared Goff să arate ca un fundaș obișnuit. Defensiv înapoi Minkah Fitzpatrick a fost o fiarăde când a sosit din Miami. Cu apărarea lui Fitzpatrick și a lui Pittsburgh la înălțime,Punturi NFL le vor include pentru a învinge Cleveland direct.

New England @ Philadelphia: 17/11/19 la 16:25 ET

Acesta va fi| ||721 the Game of the Week for NFL fans across the world. O revanșă a Super Bowl-ului de acum doi ani? Înscrie-ne.

Tom Brady și New England se vor răzbuna în mintea lor, în timp ce Eagles vor fi cu Carson Wentz care conduce ofensiva și nu Nick Foles de data aceasta.

Pentru Pats, ei au fost umiliți înainte de a-și pași în săptămâna 10, fiind dominați de Baltimore Ravens în prime time. Vor dori să reamintească tuturor că sunt încă una dintre cele mai bune echipe din ligă.

În ceea ce privește Philly, va fi de la Wentz să înceapă atacul mai devreme și să mențină lucrurile să meargă pe tot parcursul.Ei au un joc de alergare puternic cu Miles Sanders, Jordan Howard și Darren Sproles, așa că vor trebui să stabilească lucrurile devreme.

New England Patriots Pentru a acoperi răspândirea împotriva Eagles
1,93
Spin Palace Sports

În timp ce acesta ar trebui să fie aproape, New England este favorizată de 3,5 puncte, cu 1,93Cote NFL, și credem că vor acoperi duminică după-amiază.

Săptămâna 11 alegere gratuită: Rams + Raiders + Saints| ||771

While there are câteva meciuri apropiate așteptate pentru Săptămâna 11, există trei jocuri și trei echipe care ne ies în evidență pentru dialogul nostru săptămânal.

Da, Rams, Raiders și Saints au toți confruntări favorabile, doi dintre cei trei având înfrângeri grele în L.A. și New Orleans.

Asta va face lucrurile și mai interesante înainte de weekend, cu o presiune suplimentară adăugată pentru a termina treaba.

Deși Saints vor fi pe drum, se confruntă cu o echipă dezamăgitoare din Tampa Bay. Raiders îi va găzdui pe smeriți Bengali, iar Berbecii îi vor găzdui pe Urși.

Mitchell Trubisky s-a luptat enorm în acest an.Imaginați-vă ce îi va face apărarea LA?

• Linia monetară Saints (1.42) peste Bucs
• Linia monetară a Raiders (1.21) peste Bengals| ||787
• Rams moneyline (1.34) over the Bears

Cote de Interacțiune sportivă (SIA) pot fi modificate - Conectați-vă mai jos pentru prețurile noastre actuale.

NU + OAK + LA Peste TB + CIN + CHI
2,31
Sports Interaction

 

Kansas City @ Los Angeles: 18/11/19 la 20:15 ET

Patrick Mahomes a ratat doar două săptămâni din cauza unei rotule dislocate, dovedind încă o dată că este supra-om. Cu toate acestea, întoarcerea sa pe grila a fost distrusă de Titans, care l-au uimit pe KC 35-32 în săptămâna 10. 

Pentru Mahomes, el va căuta să-i readucă pe Chiefs pe drumul câștigător împotriva Chargers. care a suferit o pierdere sfâșietoare în fața Raiders joia trecută. Cu atât de mulți jucători, KC intră în acesta favorizat de 3,5 puncte.

Șefii din Kansas City Pentru a acoperi răspândirea împotriva încărcărilor
1,91
Betway

The Chargers va fi echipa „acasă”, dar asta nu contează prea mult în acest caz, deoarece meciul se va juca în Mexic pe Estadio Azteca.Mergem cu șefii să câștigăm și să acoperim răspândirea.