Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 11 picks including the Ravens favored over Bears

Săptămâna 11 NFL, inclusiv Ravens favorizați față de Bears

Deși au fost multe drame și intrigi săptămâna trecută în Liga Națională de Fotbal, există chiar și mai multă emoție săptămâna aceasta pe grila. Pregătiți-vă, oameni buni, pentru că avem niște confruntări importante. În această piesă, avemSăptămâna 11 NFL, inclusiv Ravens favoriți față de Bears. Cu această confruntare care are loc duminică, 21 noiembrie, la Soldier Field din Chicago, oamenii abia așteaptă să vadă cine va ieși în frunte.

Lamar Jackson va spera să-i readucă pe Ravens în săptămâna 11

Este de la sine înțeles , darLamar Jackson va spera să-i readucă pe Ravens pe drumul cel bun în Săptămâna 11 duminică după-amiază împotriva lui Justin Fields și a lui Chicago Bears. Săptămâna 10 nu ar fi putut să meargă mult mai rău pentru Jackson, deoarece echipa a călătorit la Miami pentru o confruntare de joi seara la fotbal. Ofensiva nu a putut începe, iar Baltimore a suferit o pierdere uluitoare.

În acea înfrângere,Baltimore și-a văzut recordul scăzând la 6-3. Echipa a reușit să marcheze doar 10 puncte împotriva Miami, pe care nimeni nu le-a văzut să vină. Jackson a terminat cu un touchdown și o interceptare, aruncând peste 200 de metri în acest proces. Nici jocul de la sol nu a putut merge, ceea ce a fost frustrant de văzut pentru fanbase în ansamblu.

NFL Săptămâna 11BodogSports InteractionTonybetBetway
Ravens vor câștiga1,391,391,391.39
Ursi să câștige3,103,103,103,10
Packers to win1,691,691,691,69
Vikingi de câștigat2,222,222,222,22

Între timp, pentru Chicago,Ursii au am fost în sus și în jos anul acesta cu Field la cârmă. Quarterback-ul începător i s-au dat cheile ofensivei în fața veteranului care sună Andy Dalton. După ce au început sezonul cu 3-2, Bears au pierdut acum patru meciuri la rând într-o manieră dezamăgitoare. Acum, Chicago are scorul de 3-6 pe an și are mare nevoie de o victorie.

Îndreptându-se spre această confruntare,Ravens sunt favoriți, deoarece li s-a dat 1,39cele mai bune cote la pariuri NFL. Între timp, pentru Chicago, ei poate fi echipa gazdă, dar cei care fac cote nu le oferă o șansă mare, cu o cotă de 3,10. Credem că acest lucru va fi greu pentru Urși, motiv pentru care alegem Corbii. Ești de acord? Consultațisite-urile noastre de pariuri din România NFL pentru a obține un pariu. 

The Packers ar trebui să continue să meargă împotriva Vikingilor 

Meanwhile, in the NFC North, Packers ar trebui să continue să se înfrunte împotriva Vikingilor când se vor întâlni duminică după-amiază. Aaron Rodgers s-a întors foarte bine în săptămâna 10, în timp ce i-a ajutat pe Packers să-i învingă pe Seattle Seahawks și Russell Wilson. Green Bay a dominat într-o victorie cu 17-0, fundașul A.J. Dillon se grăbi pentru două scoruri.

Împotriva Minnesota, atacul aerian va încerca să înceapă devreme, cu Rodgers, desigur, conducând calea lucrurilor. În același timp, știți deja că Davante Adams va fi gata să tragă și câteva pase mari. Va fi dificil pentru apărarea din Minnesota să încerce să-i țină sub control. Ofensiv, Kirk Cousins ​​va trebui să joace un joc aproape perfect pentru ca vikingii să aibă șansa de a-l ține pe acesta aproape.

Totuși, nu vă așteptați să se întâmple așa ceva, doamnelor și domnilor.Oddsmakerii i-au plasat pe Packers la 1,69, iar Vikes sunt la 2,22. Deși aceasta ar putea ajunge să fie o confruntare dus-întors, alegem aici Green Bay. Rodgers este pur și simplu prea bun acum și acum dă semne de încetinire. Packers vor căuta să facă cu adevărat o declarație în aceasta.

Green Bay Packers Pentru a-i învinge pe vikingi
1,69
Sports Interaction

Vor fi capabili Seattle Seahawks pentru a-i supăra pe Arizona Cardinals?

O mare întrebare pe care o au oamenii pentru acest weekend estevor reuși Seattle Seahawks să-i supăreze pe Arizona Cardinals? În această înclinare a NFC West, la orele de vârf, Speranța pentru Arizona este că vor putea să-l recupereze atât pe Kyler Murray, cât și pe DeAndre Hopkins. Cu Murray, starul QB a avut de-a face cu o accidentare la gleznă și a ratat săptămâna 10. La fel a făcut și Hopkins, deoarece a avut de-a face cu un ischio-coarde.

Cu amândoi afară,Arizona a suferit duminică o înfrângere dură pe teren propriu în fața echipei Carolina Panthers. Între timp, pentru Seahawks, Russell Wilson s-a întors de la accidentarea la deget, dar nu a putut face mare lucru împotriva lui Packers în înfrângerea din săptămâna 10. Acum, cele două echipe vor fi înfometate să înregistreze o victorie. Pentru Seattle, chiar va trebui să iasă în frunte pentru a-și menținecotele la playoff NFL într-o formă decentă.

În cazul în care Seattle ar mai suferi o pierdere, urcarea pentru playoff s-ar putea dovedi a fi prea mare pentru Wilson și Co. Arizona nu i-ar plăcea nimic mai mult decât să înregistreze o victorie convingătoare și să ofere cu adevărat aceasta pentru rivalii lor de divizie. Intrând în joc, Cardinalii dețin cote NFL de 1,69, iar Seahawks sunt la 2,22. Dacă ești interesat să pariezi la acesta, mergem cu Cardinalii. Arizona ar trebui să înregistreze o victorie impresionantă pe drum aici.

Arizona Cardinals Pentru a-i învinge pe Seahawks
1,69
Sports Interaction