Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 10 picks with the Packers favored over Seattle

Săptămâna NFL 10 alegeri cu Packers favorizat față de Seattle

Deși au avut loc multe drame în NFL în ultima săptămână, putem în sfârșit aștept cu nerăbdare câteva confruntări interesante în acest weekend. Lista lungă este, desigur, evidențiată de o bătălie de mare amploare pe câmpul Lambeau, Green Bay pregătindu-se să-i găzduiască pe Seahawks. În această piesă, avem alegerile noastre NFL Săptămâna 10, cu Packers favorizat față de Seattle.

Aaron Rodgers va căuta să-l readucă pe Green Bay

Când aruncă o privire la Packers ,Aaron Rodgers va căuta să-l readucă pe Green Bay în urma înfrângerii în Săptămâna 9 în fața Kansas City Chiefs. Nu se poate nega că săptămâna trecută a fost un coșmar pentru echipă, deoarece Rodgers a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și a trebuit să rateze meciul pentru că nu este vaccinat. Acest lucru a creat destulă agitație, deoarece Rodgers nu a putut juca.

Quarterback-ul Jordan Love a ajuns să înceapă primul său început de carieră pentru Packers și lucrurile nu au mers bine. A fost clar încă de la început cât de mult i-a ratat echipa lui Rodgers pe teren, deoarece Love nu a reușit să dezvolte niciun fel de chimie consistentă cu receptorii săi largi. În acest weekend, Rodgers se va întoarce și evident dornic să-și conducă echipa la victorie.

NFL Săptămâna 10BodogSports InteractionTonybetBetway
Packerii vor câștiga1,541,541,541.54
Seahawks vor câștiga2,542,542,542,54
Chiefs to win1,691,691,691,69
Raiders să câștige2,222,222,222,22

Acelaşi lucru se poate spune despre Russell Wilson . Apelantul Seahawks a ratat mai multe meciuri din cauza unei accidentări, dar a fost autorizat să joace în acest weekend. Cu Seattle la 3-5 pe an, au nevoie disperată de o victorie pentru a încerca să rămână în vânătoarea postseason. Wilson va trebui să încerce să ajute la realizarea acestui lucru, în timp ce runnerul Chris Carson a fost, de asemenea, activat din Rezerva accidentată.

Conform celor mai bune cote de pariuri NFL,Green Bay a fost plasat la 1.54 pentru a distruge Seattle, în timp ce Seahawks sunt la 2.54. Acesta va fi un joc memorabil, cu doi dintre cei mai buni fundași de acolo. Acestea fiind spuse, credem că Packers vor putea să facă lucrurile și să înregistreze o victorie frumoasă. Sunteți de acord cu noi? Puteți săconsultați cele mai bune site-uri de pariuri România NFL pentru a pune un pariu astăzi.

Kansas City ar trebui să doboare Las Vegas duminică

Într-o altă confruntare interesantă,Kansas City ar trebui să doboare Las Vegas duminică when the two sides face-off. This is always an interesting AFC West rivalry game and things are only going to be more intriguing with Patrick Mahomes and Derek Carr leading their offences out onto the field. Both guys had mixed results in last week's games. 

Pentru Mahomes, el șiInfracțiunea din Kansas City nu au putut într-adevăr să strângă nimic împotriva lui Packers, obținând doar 13 puncte. Din fericire pentru Chiefs, ofensiva lui Green Bay a fost lentă, Love rulând lucruri, ceea ce a dus la Chiefs să ia acasă victoria cu 13-7. Mahomes și Kansas City arătau grozav în prima unitate, dar lucrurile au încetinit după aceea. La ce ne putem aștepta în săptămâna 10?

În ceea ce privește Raiders, înfrângerea în săptămâna 9 în fața New York Giants a fost o adevărată dezamăgire. Carr a încheiat jocul cu două interceptări și un balon pierdut. Acel balon a venit târziu în joc, Las Vegas potențial pregătindu-se să marcheze un touchdown. În schimb, Carr a tușit mingea și Las Vegas a pierdut. Pentru ca Raiders să aibă o lovitură împotriva Chiefs, Carr va trebui să joace mai bine.

Așa cum stau lucrurile,Chiefs sunt favoriți cu 1,69 cote, în timp ce Raiders fac check-in la 2,22. Ceea ce a fost cu adevărat îngrijorător pentru Raiders săptămâna trecută au fost problemele din zona roșie. Asta nu se poate întâmpla din nou împotriva șefilor. Nu credem că asta va conta, totuși, deoarece Kansas City va face mai mult decât suficient, condus de Mahomes, pentru a înregistra o victorie. Vom alege șefii.

Kansas City Chiefs Pentru a-i învinge pe Raiders
1,69
Sports Interaction

Vor răspunde Los Angeles Rams apelul împotriva San Francisco 49ers?

Într-o înclinare NFC West,Vor putea Los Angeles Rams să răspundă la apelul împotriva San Francisco 49ers?|| |748 This rivalry contest will also be a fun one and there's plenty of pressure on LA right now and Matthew Stafford. The last time we saw the Rams in action, they were dominated by the Tennessee Titans. That kind of a showing can't happen again, especially cu previziunile și șansele echipei NFL playoff în scădere.

Între timp, pentru cei 49, Jimmy Garoppolo și Co. vor avea o supărare în mintea lor. Desigur, aceasta nu va fi o sarcină ușoară, dar jocul acasă va ajuta. San Francisco deține 2.62, iar Rams sunt favoriți cu 1.52 cote. În timp ce acesta ar putea fi, de asemenea, o confruntare strânsă, nu credem că San Francisco va putea încetini ofensa LA. Berbecii sunt alegerea noastră.

Los Angeles Rams Pentru a-i învinge pe 49ers
1,52
Sports Interaction

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive