Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week One Picks -- Kansas City and Baltimore Top Choices

Selecții din prima săptămână NFL -- Cele mai bune alegeri din Kansas City și Baltimore

Vino să verificiSăptămâna întâi NFL Alegeri bazate pe cele mai recente cote de pariuri NFL și pe informații recente. Sezonul 2021 NFL se așteaptă să aibă un început fulgerător.

În sfârșit, sezonul NFL se deschide în acest weekend, deoarece toate cele 32 de echipe sunt în acțiune. Aici, la CSB, aruncăm o privire launele jocuri care ne-au atras atenția. Iată câteva dintre alegerile noastre preferateNFL Week One Selecții. 

NFL Week One Selecții -- Câteva numere timpurii

Canumerele timpurii s-au revărsat, a fost ușor să vezi câteva dintre jocurile principale pentru a le arunca o privire mai atentă. Cea mai mare parte a atenției noastre în această săptămână se va concentra pe două dintre jocurile de duminică ulterioare și pe tilt-ul de luni seara. Acesta este ceea ce face caNFL Week One Picks unice. De ce să te ascunzi de jocurile marchizului? Astăzi, aruncăm o privire la trei concursuri care prezintă multă intrigi.

Selecții NFL One Week One 2021Sports InteractionPowerPlaySpin Palace Sports
Kansas City Chiefs1,391.371,38
Cleveland Browns3,133,123,12
Chicago Bears3,903,903,88
Los Angeles Rams1,271.271,26
Baltimore Ravens1,481,471,48
Las Vegas Raiders2,742,732,74

Faceţi clic aici pentrumai multe cote NFL.

Accentul nostru în această săptămână va fi pe spread-uri. Prima săptămână prezintă întotdeauna unele acțiuni care pot fi neașteptate. Pe măsură ce jocurile se îndreaptă către acele jocuri ulterioare, mai marcate, așteptările cresc. Echipele au avut doar trei jocuri de acțiune de pre-sezon pentru a se pregăti pentru sezonul2021 NFL anul acesta și nu cele patru obișnuite. Asta poate face o diferență la început.

Întrebarea este de ce. Răspunsul este destul de simplu. Majoritatea echipelor din prima săptămână nu vor fi la fel pe măsură ce evoluează sezonul. Unele echipe pot ieși de pe poartă trăgând cu toți cilindrii, în timp ce altele au nevoie de ceva timp. Cam așa este NFL-ul.

De asemenea, există acel joc adăugat anul acesta. Unele abordări vor fi modificate pe măsură ce filozofiile echipei se vor schimba. Pe baza cercetărilor și informațiilor timpurii, există un motiv pentru care Kansas City și Baltimore își prezintă titlurileNFL Week One Picks.

NFL Week One Top Pick - - Kansas City Chiefs (-5,5) peste Cleveland Browns

Câteva site-uri îi au inevitabil pe Kansas City Chiefs favorizați cu șase puncte față de Cleveland Browns.Patrick Mahomes a fi sănătos este un motiv uriaș pentru care. Unii vor evidenția meciul aprig disputat din sezonul trecut, AFC Divisional Playoff, unde Cleveland și Kansas City s-au dus cap la cap. În cele din urmă, Kansas City a câștigat jocul cu 22-17 și în cele din urmă a trecut la Super Bowl.

O parte din motivul pentru care jocul a fost aproape a fost accidentarea piciorului lui Mahomes. Acest lucru a limitat mobilitatea fundașilor și lăudatul pasă a lui Cleveland a reușit să ajungă la fundaș. Linia ofensivă Kansas City a fost și ea puțin suspectă în acel joc.

Acum, Patrick Maholmes este bine. După cum a subliniatUSA Today în iulie, el nu are restricții. Asta înseamnă probleme pentru apărările adverse. Cleveland îl are pe Myles Garrett, care este candidatul jucătorului defensiv al anului, dar are câteva noi completări. Printre acestea se numără John Johnson III, care a venit de la Los Angeles Rams.

Una dintre probleme, a recunoscut Cleveland, a fost că apărarea lor este o lucrare în curs. Cu adavul că infracțiunile sunt înaintea apărării devreme, Kansas City ar putea să se năpustească asupra Cleveland. Chiefs și-au îmbunătățit linia ofensivă, ceea ce ar trebui să le ajute jocul de alergare și mai ales de trecere.

Cleveland are arme ofensive precum Odell Beckham Jr și Nick Chubb, printre alții. Kansas City îi are printre alții pe Travis Kelce și pe menționatul Maholmes.

O mulțime de gazdă completă oferă un avantaj suplimentar pentru Kansas City pentru aacoperi diferența de 5,5 puncte duminică împotriva lui Cleveland Browns. Cota de 1,90 este un bonus aici.

Baltimore Ravens (-4) peste Las Vegas Raiders

Din nou,numărul timpuriu de patru puncte aici este un pic surprinzător, având în vedere cât de bun poate fi Baltimore de ambele părți ale mingii. Da, Las Vegas Raiders pot înscrie cu cei mai buni dintre ei. Cu toate acestea, Raiders au fost pe locul 30 la punctele permise anul trecut la 478 (aproape 30 pe concurs). Există puține lucruri care să sugereze că Las Vegas s-a schimbat mult din punct de vedere defensiv.

Baltimore vine cu Lamar Jackson din nou ca una dintre principalele amenințări de quarterback din NFL. Jackson,2019 NFL MVP, a avut un extrasezon aruncând mingea, dar tot a alergat peste 1.000 de metri în 2020. Picioarele sale creează tot felul de probleme de confruntare defensivă și permit Jackson să caute în teren pentru a primi ținte.

Las Vegas vine cu Derek Carr. Carr s-a îmbunătățit față de nivelurile de jos pe care le-a atins acum doi ani, dar încă a aruncat nouă interceptări anul trecut și a condus AFC în baloane cu 11. Baltimore are o apărare oportunistă care poate ajunge la fundaș.

Baltimore să cedeze doar patru puncte cu atacul echilibrat este destul de ademenitor. Las Vegas ar putea avea nevoie de timp pentru a porni în aceasta, în timp ce viteza Ravens de ambele părți ale mingii ar trebui să fie suficientă.

Alegerea noastră este Baltimore Ravens să renunțe luni seară la doar patru puncte la 1,90.

Orice altă alegere pentru Săptămâna 1 a NFL pentru a fi în prim plan?

Acest răspuns ar fi da. Los Angeles Rams îi distrează pe Chicago Bears la fotbal duminică seara. Los Angeles a pierdut câțiva agenți liberi pe partea defensivă a mingii, dar l-a achiziționat pe Matthew Stafford prin schimb. Cu un fundaș care poate întinde infracțiunile, Rams ar trebui să poată pune puncte împotriva lui Chicago.

De asemenea, Chicago îl începe pe Andy Dalton în săptămâna 1. Dalton este puțin mai mult decât un manager de joc pe care apărarea lui Rams, condusă de Aaron Donald, ar trebui să-l poată juca.Distribuirea de 7,5 puncte pare excesivă, dar Los Angeles Rams sunt o acoperire solidă.

NFL Week One Pick -- Cel mai bun pariu

Kansas City Chiefs la 1,90 sunt cel mai bun pariu al nostru pentru a acoperi diferența de 5,5 puncte față de Cleveland duminică.

Kansas City Chiefs Pentru acoperă spread-ul de 5,5
1,90
Bodog

Sus caruri sportive precum și || |778Sports Interaction au unele dintre cele mai bune numere disponibile pentru pariorii NFL. Vino să arunci o privire.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive