#RunItBack
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Super Bowl LV Props Picks

Super Bowl LV Props Pics

Doar două echipe rămân în căutarea pentru a juca în2021 Super Bowl LV, as the Tampa Bay Buccaneers merg pe terenul lor de acasă pentru a-i înfrunta pe deținătorii în exercițiu ai Super Bowl-uluiKansas City Chiefs.

În timp ce mulți se vor concentra peCote de pariuri la Super Bowl, analiza liniilor de pariuri pentru Super Bowl este întotdeauna o distracție grozavă până la mare eveniment pe7 februarie. Kansas CityChiefs sunt favoriți pentru a câștiga la1,59, în timp ce Tom Brady’sBuccaneers intră în joc la2,50 printreprincipalii furnizori de pariuri sportive.

Prop or proposition bets can come in two main forms; recuzită bazată pe jocuri sau elemente de recuzită distractive care nu au legătură cu rezultatul meciului. Nu există o perioadă mai bună a anului decât aceasta pentru a vă bucura de pariuri cu prop, deoarecePariurile cu prop la Super Bowl oferă o multitudine de opțiuni pentru fanii fotbalului din întreaga lume.

Cu tot felul de opțiuni de pariuri cu prop disponibile spectatorilor Super Bowl, este dificil de știut pe ce pariuri cu prop merită să pariezi. În acest articol, vom evidenția cele mai bune pariuri de recuzită pentru Super Bowl LV; de laSuper Bowl 55 MVP la dușul Gatorade, vom acoperi toate bazele.

Resurse de pariuri Super Bowl aici
Resurse de pariuri pentru Super Bowl aici

Pe cealaltă parte a monedei se aflăTom Brady, care a avut un sezon excelent și a pus piciorul într-adevăr în timpul playoff-urile.Modul în care a răspândit mingea, dacă o vor câștiga, titlul va fi al lui.

În ceea ce privește alte poziții, există jucători precum Tyreek Hill și Travis Kelce, care ar putea ridica laudele. Dar, la fel ca în fotbal, totul trece prin fundaș.

Luați-l pe Patrick Mahomes pentru a câștiga MVP-ul Super Bowl LV.

Patrick Mahomes A fi Super Bowl LV MVP
2,10
PowerPlay

LFG.pic.twitter.com/Hy9rkh1t3c

— Tom Brady (@TomBrady)24 ianuarie 2021

Gatorade Shower Pics

Dacă ești nou la Super Bowl, acesta poate părea un pariu destul de ciudat. Cu toate acestea,Dușul Gatorade a devenit o tradiție majoră în tot sportul american, chiar și la nivel de amatori.

Marea majoritate a major || |766NFL betting sites oferă cote pentru băutura surpriză pentru sport. Deși, desigur, rezultatul acestui aspect particular al spectacolului este în mare parte presupuneri, este întotdeaunamerită să aruncăm o privire la ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani.

Răspândirea este destul de aleatoriu, cu excepția faptului că am văzut Orange a crescut de 4 ori în ultimii 5 ani, inclusiv Super Bowl-ul de anul trecut. Acesta poate fi ceva de luat în considerare, așa cum am văzutPortocaliu atât la Super Bowl 44, cât și la 45.Poate îl vom vedea la 54 și 55?

Alege portocaliu pentru dușul Gatorade.

Dușul Gatorade To be Orange
1,25
Betway

După 21 de sezoane ca antrenor principal, Andy Reid a devenit în sfârșit campion la Super Bowl. @tkelce și@Mathieu_Era abia aștepta să-i ofere mult meritatul său duș de gatoradepic.twitter. com/tIDvKTgfAJ

— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman)6 februarie 2020

Primele alegeri la atingere| ||816

This is always a tough one, especially this year given the array of offensive outlets each team possesses. Nesurprinzător, favoritul pentru a face primul touchdown este mereu prezentȘefii KC Travis Kelce.

La fiecare meci pe care îl urmărim, el pare să meargă din putere în putere. Mahomes îi place să-l găsească și a făcut acest lucru cu ușurință pe tot parcursul sezonului. În altă parte, îl avem pe“Cheetah” receptorul larg Chiefs și probabil cel mai electrizant jucător din ligă în acest moment Tyreek Hill.

Ritmul lui excepțional îl face o adevărată amenințare. Are viteză de sprinter și este capabil să înscrie aproape de oriunde. Întotdeauna pare să devină din ce în ce mai rapid și este absolut letal când se mișcă.

Luați Tyreek Hill pentru a finaliza primul touchdown.

Primul touchdown De completat de Tyreek Hill
7,50
Bodog

.@tkelce's 13 capturi sunt cele mai multe de către orice jucător VODATĂ într-un joc de campionat. 😱@Șefii | #RunItBack pic.twitter.com/oqvYqSNNha

— NFL (@NFL)25 ianuarie 2021

Selecții pentru imnul național

Imnul național este unul dintre cele mai populare pariuri de recuzită dintre toate, deoarece este vorba despre un spectacol epic la pauză cu hohote de un banner cu stele pentru a reaminti spectatorilor ce înseamnă să arăți într-o emisiune epică americană.

Jocul în sine oferă o varietate de lucruri interesante. pariuri la jumătate de normă la pariuri prop, care includ over/under pentru durata imnului național.

Under a fost tendința în ultimii ani, over/under fiind setat din ce în ce mai jos - scăzând de la peste 2 minute în 2013, coborând până la1:55 pentru Super Bowl-ul din ultimii ani.

The Weeknd is a performer for the big stage, atât de mult este adevărat. Ne așteptăm să lumineze Stadionul Raymond James și să scoată cântecul mai mult decât am văzut în ultimii ani.

Cu over/under setat din nou la 1,55 minute , se simte că va rupe tendința dominantului sub și o va lua dincolo de 2 minute. Deși, deocamdată, va trebui să ne facem predicții și să așteptăm marele spectacol din 7 februarie!

Ia Imnul Național pentru a dura 1,55 minute.

Imnul Național| ||895 to be over 1.55mins
1,45
Sports Interaction

🏈pic.twitter.com/yaptjyQygn

— The Weeknd (@theweeknd)26 ianuarie 2021

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine. Oferă o mulțime debonusuri și promoții deoarece Super Bowl-ul este foarte aproape.

    Vedeți toate pariurile sportive Si tes