View All Sports Betting Sites
Super Bowl LV Picks: Chiefs @ Buccaneers Betting Picks

Super Bowl LV Alegeri: Chiefs @ Buccaneers Pariuri

The Super Bowl LV va fi o bătălie generațională;Brady vs Mahomes. Tom Brady va participa la cel de-al 10-lea Super Bowl, în timp ce va fi doar al doilea pentru Mahomes. Oricum te-ai îmbrăca, acesta este cu adevărat unul special în acest an.Dar, care generație câștigă?

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri Super Bowl aici
 • Cei doi fundași se vor înfrunta cap la cap în timp ce Kansas City Chiefs înfruntă Tampa Bay Buccaneers peRaymond James Stadium, Tampa, FL. Mahomes poate fi cel mai tânăr la 25 de ani, dar este puțin între aceștia doi pe teren. Mahomes a vorbit despre respectul pe care îl are pentru Brady și nu ne așteptăm să-l vedem pe teren pe7 februarie.

  Împotriva șanselor de la Super Bowl, || |647Brady led his team to a 31-26 asupra unei echipe foarte puternice Green Bay Packers pentru a câștiga campionatul NFC. S-a încheiat ceea ce fusese un sezon excelent pentru Aaron Rodgers, un alt fundaș veteran care speră să-și pună amprenta asupra sezonului.

  Cote la Super Bowl 2022PowerPlaySports InteractionBet99
  Kansas City Chiefs6.006,006,00
  Tampa Bay Buccaneers7,007,007.25
  Buffalo Bills14,0014,0014,00
  Baltimore Ravens15.0015,0015,00
  Los Angeles Rams15,0015,0015.00
  San Francisco 49ers15.0015.0015.00
  Cleveland Browns17.0017.0017.00

  Deși s-ar putea să nu fie prea multe între Brady și Mahomes în ziua lor, adevărata diferență este că șefii intră acesta cu o latură mai puternică. Mahomes are de hrănit oameni ca Tyreek Hill și Travis Kelce, care pur și simplu par să fie din ce în ce mai buni.

  Mahomes și-a condus echipa la o victorie cu 38-24 în fața lui Bills pentru a câștiga campionatul AFC|| |689 for the second season in a row. But, can Kansas City be the first back-to-back Super Bowl champions since Brady and the Patriots managed the feat in 2003-04?

  Super Bowl LV este pregătit!#SBLV #NFLPlayoffs pic.twitter.com/V1H0UUVXQX

  — NFL (@NFL)January 25, 2021

  Kansas City Chiefs (1,59) vs Tampa Bay Buccaneers (2,50)

  Am menționat distribuția secundară a Mahomes, dar nici Brady nu este acolo de unul singur.Ronald Jones II și Leonard Fournette vor oferi ritmul, în timp ceChris Godwin, Mike Evans și Rob Gronkowski va oferi jocul de primire.

  Dincolo de asta, Tampa va avea doi dintre cei mai buni sprijinitori ai NFL, sub forma luiDevin White și Levonte David. Both teams are loaded in the pivotal positions on the field, which will make for a thrilling spectacle whatever the outcome. Will this be the year coach Bruce Asians get his hands on the Super Bowl?

  În ceea ce privește Chiefs, am menționat potențialul de punctaj al luiHill și Kelce, care au combinat pentru 290 de metri. și două aterizări împotriva Packers. Dar nu vor fi doar aceste două superstaruri care își vor pune amprenta asupra jocului. Începătorul NFLClyde Edwards-Helaire și siguranța din Kansas, Tyrann Mathieu va conduce lucrurile în apărare.

  După cum vor ști fanii Super Bowl, orice se poate întâmpla pe ziua. Cu toate acestea, lucrurile sunt orientate spre o victorie consecutivă pentru Chiefs, cu toateparile sportive de top tinzând să fie de acord.

  Ia Chiefs pentru a câștiga.

  Kansas City Chiefs Pentru a câștiga Super Bowl LV
  1,59
  Sports Interaction

  This is leadership 💯 @PatrickMahomes @tkelce pic.twitter.com/IountRj2Dg

  — NFL (@NFL)January 25, 2021

  Super Bowl peste 56,5 (1,87)

  Șefii au condus Cote NFL Super Bowl pentru a câștiga totul în acest sezon, deoarece viitoarele au fost lansate înainte ca lucrurile să înceapă în a doua săptămână a lunii septembrie anul trecut. Deci, se poate vedea de ce cei care fac cote îi susțin pentru a câștiga. Darce zici de peste/sub?

  The Mahomes vs Brady meciul înseamnă că este probabil să vedem un total mare. But, in equal measures, it could be quite the opposite, as we’ve seen with the Chiefs going under on 9 occasions this season.

  Un avantaj pe care îl vor avea Buccaneers este că Brady este bine cunoscut. cu coordonatorul defensiv al Chiefs, Steve Spagnuolo, deoarece a făcut parte din configurația Giants în timpul Super Bowl-ului din 2007.

  În ultimele 4 jocuri, Mahomes și Brady au fost 2-2 în general. We feel Tampa playing on their home turf will certainly give them an edge, coupled with a confident Brady we expect them to put up points. All of that may be true, but the game is still the Chiefs to lose.

  Am văzut tipul de concentrare și calitățile de conducere pe care Mahomes le aduce echipei și dacă poate duce asta în Super Bowl. , ei ar trebui să fie pe drum pentru spate în spate.

  Prevăzăm un 35-32 la Chiefs.

  Super Bowl Pentru a trece peste 56,5
  1,87
  PowerPlay

  Despre noaptea trecută...pic.twitter.com/Pdci7RCth7

  — Tampa Bay Buccaneers (@Buccaneers)26 ianuarie 2021

  Alegeți una dintre cele mai bune case de pariuri la care puteți paria online și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine. Există o mulțime debonusuri la pariuri disponibile acolo. Amintiți-vă că sunteți eligibil pentru bonusuri mai bune atunci când depuneți folosind Bitcoin.

 • Bonusuri mai bune cu BTC
  Taxe mai rapide și mai mici
  • Vedeți toate site-urile de pariuri sportive