Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 8 Picks:  Raising Arizona

Săptămâna a 8-a NFL: ridicarea Arizona

Selectările din săptămâna 8 NFL începe festivitățile cu un joc de joi seara întreArizona Cardinals și Green Bay Packers. Dar stați, sunt mai multe!

Veștile bune cuNFL Picks pentru această săptămână sunt că sunt doar două echipe la revedere. Vestea proastă este căSăptămâna 8 prezintă câteva jocuri „de top” care pot merge rapid spre sud. Este timpul să vedem cine primește truc sau răsfăț.

Cu mai multe jocuri, există câteva opțiuni ample și unele mai sigure. Oricum asta e teoria. Nici măcar nu ne-am sfiit de meciulNew York Giants și Kansas City Chiefs de luni seara. Giants a câștigat săptămâna trecută și Chiefs arăta ca o epavă de tren, dar este orele de maximă audiență.

Jocuri din Săptămâna 8 NFL

PariurilePariurile NFL din această săptămânăjocuri are again full of traps and rewards. At least, there are no teams favoured by nearly three touchdowns. That sent moneylines into the outrageous realm. The Monday night game is one of three games that are considered lopsided. However, there is an actual reason for that. 

Chiar și alegerile noastre de săptămâna aceasta sunt provocatoare în calea lor. Nimic nu este automat în NFL sau în pariuri. Liniile de bani devin și mai populare în această săptămână. Este timpul să vedem câteva dintre aceste jocuri care au făcut notă pentruSăptămâna 8.

Numerele de pariuri din Prime Week 8 prezentate

This is the first week that we went a bit away from the usual strategy. These are all games to exploit for various reasons. Yes, the linii monetare au fost privite cu atenție. Este ceva de remarcat că duminica fotbalului se întâmplă să fie de Halloween. O altă săptămână excelentă ne-a pregătit să examinăm toatenumerele de pariuri pentru a distribui primele alegeri.

Toate aceste jocuri vor fi departe de a fi plictisitoare în moduri proprii, unice. Acum, este timpul să aruncăm o privire asupra acestor numere prezentate.

Săptămâna a opta din NFL 2021Sports InteractionBodogTonybet
Green Bay Packers3,123,153,15
Arizona Cardinals1,391,391,37
New England Patriots3,033,052,95
Încărcătoare Los Angeles1,411,401,41
New York Giants4,494,594,50
Kansas City Chiefs1,23| ||7041.221,21

AcesteCote de joc NFL sunt doar câteva dintre motivele pentru care poate să ne așteptăm la rezultate sublime pentru Săptămâna 8.

Arizona Cardinals peste Green Bay Packers -- The Thursday Night Prime Pick

CândArizona Cardinals li s-a răspândit acel punct scandalos. săptămâna trecută mi s-a părut o capcană. Acum, nimeni nu ar spune că vor pierde vreodată în fața Houston Texans. S-a sugerat doar că ar putea fi în fața unui joc mai urât. Arizona a renunțat ocazional la unele puncte.

Asta nu s-a întâmplat și Arizona a acoperit, de asemenea. Acum, Green Bay Packers intră și ei într-un pic. Ei au 6-1, în timp ce Cardinalii sunt 7-0. Acesta este, fără îndoială, jocul săptămânii și unii susțin jocul anului. Nu strică faptul că acestSăptămâna 8 înclinare este jucat în Arizona. Nu se așteaptă ca vremea să fie un factor.

AcestMeciul de joi seara la prima audiență are și doi fundași de calibru NFL MVP. Kyler Murray de la Arizona Cardinals se înfruntă cu Aaron Rodgers este ceva la care ne-am aștepta duminică seara. Tânărul Murray își folosește mai mult picioarele și asta face din Arizona o amenințare și mai periculoasă în acest joc.

Aaron Rodgers nu este pistolerul tipic aici. El poate găsi deschideri care par închise. Secundarul din Arizona poate fi vulnerabil dacă șaptele lor din față nu primesc presiunea necesară pentru a hărțui Rodgers. Acesta este o parte din motivul pentru care acest joc este departe de a fi ușor de prezis pentru publicul de pariuri NFLNFL.

Poate Green Bay să învingă Arizona joi seară?| ||734

The answer is twofold. For one, the Minnesota Vikings missed a chip shot field goal to let Arizona la începutul sezonului. Deci,Green Bay ar putea câștiga joi seara.

Totuși, există o doză de realitate care trebuie luată în considerare. Cardinalii au învățat o lecție valoroasă din acel joc și despre cum să câștige în loviturile de departajare. Kyler Murray se va îmbunătăți, iar jocul împotriva lui Aaron Rodgers va fi distractiv și probabil victorios.

Alegerea noastră pe linia monetară de joi seară este să îi luăm pe Arizona Cardinals pesteGreen Bay Packers.

Arizona Cardinals| ||751 To beat the Green Bay Packers
1,39
PowerPlay

Los Angeles Chargers peste New England Patriots

The Los Angeles Chargers îi distrează peNew England Patriots duminică după-amiază, iar cele două echipe au rezultate diferite din Săptămâna 7. New England a decimat New York Jets în timp ce a obținut peste 50 de puncte! Los Angeles era în săptămâna lor de revedere. Chargers au fost loviti de Baltimore Ravens în săptămâna 6 cu un scor de 34-6.

Aceasta i-a trimis pe Justin Herbert și Chargers înapoi la masa de desen în săptămâna de pază. Da, nu este ușor să înfrunți vreo echipă antrenată de Bill Bellichick. New England Patriots își vor aduce cel mai bun joc în această săptămână. Doar că Los Angeles Chargers și-ar putea aduce jocul A+. Ei se află pe locul doi într-o divizie cu o oportunitate excelentă. Los Angeles este acum clasa acelei divizii cu Kansas City vulnerabil.

În ceea ce se așteaptă să fie o aventură dus-întors, luați Los Angeles Chargers și linia monetară la un touchdown întârziat de Justin Herbert în această săptămână 8.

Los Angeles Chargers Pentru a-i învinge pe New England Patriots
1,23
Bodog

Sefii din Kansas City peste New York Giants -- Alegerea lunii seara

FinalaNFL Săptămâna 8 prezintă o mulțime de părți rănite, dar în mișcare. La CSB, am putea să vă plictisim cu detalii sau pur și simplu să trecem direct la alegere. Există o statistică care ține acest joc aproape -- apărarea Chiefs.

Din fericireKansas City joacă acasă șiNew York este groaznic pe drum. Daniel Jones este, de asemenea, 0 pentru cariera sa în primetime.Asta nu se va schimba. Kansas City este alegerea noastră de luni seara pe linia monetară.

Kansas City Chiefs Pentru a-i învinge pe New York Giants
1,23| ||834
Sports Interaction

Cele mai bunecasete sportive caInteracțiune sportivă sunt pregătiți cu numerele de top săptămâna aceasta.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive