@JeremyMcNichols
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NFL Preseason Week 3 Free Picks

Selecții gratuite din săptămâna 3 de presezon NFL

Cu ușurință cel mai bun, dintr-un lot prost de NFL X-Games,bine ai venit în Săptămâna 3 a Naționalului 2019 Presezonul Ligii de Fotbal. Am scăzut la 5-3, pe parcursul a două săptămâni, deoareceSfaturile noastre de pariuri din NFL Săptămâna 2 pentru presezon au trecut cu 2-2.

NFL Week 3 Exhibition | ||650matches play out Thursday to Sunday.

Pariorii au o privire decentă asupra talentelor din sezonul regulat NFL în timpul meciurilor din săptămâna 3. Menționat în alegerile noastre gratuite de mai jos,unele vedete joacă mai mult decât altele. Aceasta este ultima performanță „în joc” înainte ca majoritatea jucătorilor începători să nu treacă pe toată acțiunea din Săptămâna 4.

| ||667

Washington @ Atlanta: 22/08/19 la 19:30 ET

Mercedes- Stadionul Benz găzduiește jocul Redskins vs Falcons de joi seară.Matt Ryan a jucat în prima jumătate a săptămânii trecute și ne așteptăm cam la același lucru aici.

Începătorul Dwayne Haskins va fi pivot principal pentru Washington. Așteptăm cu nerăbdare cote pentrusezonul regulat NFL cote cote pe Falcons.

Falcons vs Redskins Atlanta Over Washington
1,49 Cote
Betway

Buffalo @ Detroit: 23.08.19 la 20:00 ET

Ford Field este locul pentru meciul Bills vs Lions de vineri. Detroit a pierdut primele două jocuri, în fața Patrioților și Texanilor, în timp ce Buffalo a învins Colts și Panthers.

Ambele echipe au scăzuteAșteptările viitoare ale NFL. Leii îl mai doresc pe acesta, în fața credincioșilor din orașul lor natal, așa că ne plimbăm cu Pisicile din Motor City.

Bills @ Lions Buffalo pierde în fața Detroit
2.00 Odds
Bet365

Chicago @ Indianapolis: 24/08 /19 la 7:00 PM ET

Ajutând echipamentul pariorilor să se ridice, pentru sezonul NFL 2019,PowerPlay oferă o ofertă de bonus NFL. Faceți un pariu unic de 50 USD pentru a primi o alegere de 10 USDalegerea gratuită a doua zi.

Vom acorda recompensa jucătorului respectiv pariând pe Bears corralling colts. Chicago și Indianapolis sunt ambele 0-2. Ne place apărarea Bears ca un avantaj aici.

Chicago vs Indianapolis Bears Over Colts Saturday
2.45 Cote
PowerPlay

Pittsburgh @ Tennessee: 25/08/19 la 20:00 ET

In the meciul singur de duminică, Steelers și Titans se întâlnesc pe Stadionul Nissan din Nashville. Pittsburgh are 2-0 cu victorii în fața Tampa Bay și Kansas City.

Tennessee a învins Philadelphia și apoi a pierdut în fața New England. Heinz Field a găzduit aceste echipe în acțiunea X-Game din Săptămâna 3 și anul trecut – Steelers au câștigat cu 16-6.

Steelers vs Titans Pariu SUB 40,5 Total de puncte|| |818
1.89 Odds
Spin Palace Sports