Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NFL Preseason Week 1 Free Picks

Selecții gratuite din săptămâna 1 din sezonul NFL

Săptămâna 1 a 2019Liga Națională de Fotbal presezonul este peste noi! Deși este grozav să ai LIVE NFL pariuri înapoi, fii atent când pariezi la orice concurs de expoziție, deoarece totul nu este așa cum pare.

Ca un regula generală,Echipele NFL vor juca titulari cu moderație în săptămâna 1 și 2.Stelele joacă o jumătate din Săptămâna 3 and then sit during Week 4 matches. Let's dig into four Week 1 NFL X-Games.

Mai jos, oferim atent cercetateNFL alegeri gratuite| ||670 for Week 1 preseason games, which play out on August 8, 9 and 10, 2019.

New York Jets @ New York Giants: joi, 8 august

Echipele din New York se luptă pe Stadionul MetLife la 19:00 ET pe 08.08.19.Ambele echipe au terminat ultimele în divizia lor în timpul sezonului 2018 NFL. Jets au trecut cu 4-12, în timp ce Giants au înregistrat un record de 5-11.

După ce a renunțat la întregul sezon NFL 2018 și, ulterior, a părăsit Pittsburgh ca agent liber, hergheanul RB Le'Veon Bell poate|| |688 make his Jets debut here. Ne îndoim că Giants RB Saquon Barkley joacă în acest concurs.

Casele de pariuri laSports Interaction (SIA) au Gang Green ca -1,5 (1,93) și ( 1.78) cretă pe spread și linia de bani. Credem cu Jets!

New York Jets Învinge New York Giants
1,78 Cote
Sports Interaction

Washington Redskins @ Cleveland Browns joi, 8 august

O pereche de echipe, cu aşteptări opuse, îşi încep presezonul cândCleveland găzduieşte Washingtonul joi la 19:30 ET la FirstEnergy Stadium din Ohio.

Aruncă o privire la CSB Cote futures la Super Bowl 54, Browns sunt primele cinci cretă din campionatul NFL.

La celălalt capăt, Washingtonul are 101.00 laSpin Sports și aproape de partea de jos a listei, împreună cu Bills. , Bengali și delfini. Va fi unurcăr în urcare pentru Washingtonpe tot sezonul, deoarece pur și simplu nu au talent de calitate superioară de ambele părți ale mingii.

al doilea sophomore season cu o nouă armă, în timp ce WR Odell Beckham Jr. se mută de la New York la Cleveland.

Cleveland. Browns Învinge Washington Redskins
2.15 Odds
Spin Palace Sports

Minnesota Vikings @ New Orleans Saints: Friday, August 9

Acțiunea de vineri, la Mercedes-Benz Superdome, prezintă Minnesota și New Orleans care se înfruntă la 20:00 ET.

Vikingii aunu au primit returnarea la care sperau când l-au semnat pe QB Kirk Cousins ​​cu un contract garantat masiv în timpul extrasezonului anul trecut.

Down in the Bayou, QB Drew Brees continuă să sfideze timpul când a trecut peste 3.900 de metri pentru al 13-lea sezon consecutiv. Deși merită monitorizat, credem că Brees va avea încă un sezon solid în NFL înainte ca producția sa să înceapă să scadă, deoarece va atinge vârsta de 41 de ani în ianuarie.

Ambele echipe au trecut cu 3-1 în presezonul de anul trecut. New Orleans a câștigat singura întâlnire din 2018 cu 30-20 din Minnesota. Pariați pe acest meci care va depăși Peste 37 de puncte, deoarece înlocuitorii vor juca pentru a impresiona antrenorii.

Saints vs Vikings Peste 37 de puncte totale
Cote de 1,90|| |811
Betway

Dallas Cowboys @ San Francisco 49ers: Saturday, August 10

Închizând prima săptămână completă de înclinații de presezon, Dallas și San Francisco se întâlnesc la Levi's Stadium din Santa Clara, California, la ora 9: 00 PM ET sâmbătă. Cowboys sunt într-ocearta contractuală cu starul RB Ezekiel Elliott, care amenință că va renunța tot anul 2019.

Elliott nu ar fi jucat în acest joc. joc, dar Dallas trebuie să-l facă pe Zeke semnat. The 49ers caută să treacă peste odefavorabilă campanie 4-12 anul trecut. San Francisco speră că QB Jimmy Garoppolo și RB Jerick McKinnon s-au recuperat după leziunile LCA suferite la începutul sezonului trecut.

Dallas a trecut cu 0-4, în timp ce San Francisco a avut 1-3 în presezonul din 2018. Simțind că vor fi concentrați acasă, aruncăm zarurile și facem un mic joc pe 49ers pentru a câștiga definitiv.

San Francisco 49ers Peste Dallas Cowboys
Cote de 1,44
PowerPlay