Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Super Bowl LVI Betting Update – December 2021

Actualizare pariuri Super Bowl LVI – decembrie 2021

A mai rămas puțin peste o lună de la sezonul NFL 2021, ceea ce înseamnă că este un moment minunat pentru revizuieștefuture NFL și face câteva predicții actualizatedespre cine va câștiga Super Bowl LVI.

We have our Actualizarea noastră de super pariuri pentru decembrie 2021 cucele mai bune cote la Super Bowl 2022 disponibile pentru pariorii din România de mai jos .

Pentru a câștiga Super Bowl LVISports Interaction
Tampa Bay6,46
Kansas City7,82
Bivol7,98
Green Bay9,00
LA Rams10,00
Arizona10,00
Noua Anglie12,00
Baltimore13,00
Dallas14.00
Tennesse23.00
LA Încărcătoare30.00
San Francisco37,00
Cincinnati38,00

Mai multe echipe sunt disponibile pentru a paria la cel mai bun pariu din România NFL g site-uri.

Cel mai bun pariu pentru a câștiga Super Bowl LVI: Lista lui Green Bay are cele mai puține puncte slabe

La treisprezece săptămâni de la începutul sezonului, nicio echipă nu a jucat mai bine în general fotbal decât Green Bay Packers. Ofensiva este eficientă și echilibrată,clasându-se pe locul cinci în NFL în punctele așteptate a contribuit la 103.78. Îl urăști sau îl iubește, Aaron Rodgers are din nou un sezon de calibru MVP cu 23 de lovituri de gol. și doar patru interceptări. Packers au profunzime în terenul din spate cu Aaron Jones și AJ Dillon.

The defence for the Packers is playing excellent this season. The Packers rank fifth in net yards per passing attempt (5.6), al nouălea ca procentaj de rotație (14,3%) și al treilea la placaje ratate. Asta fără cei mai buni jucători defensivi ai lor – Jair Alexander și Za'Darius Smith – pe care Packers se așteaptă înapoi înainte de sfârșitul sezonului.

Atâta timp cât Rodgers este sănătos și Packers pot repara lovitura. joc (pentru a fi corect, Mason Crosby are 30/33 la goluri de teren în playoff), Packers sunt cel mai bun pariu pentru a câștiga Super Bowl.

Green Bay Packers Pentru a câștiga Super Bowl LVI
9,00
Sports Interaction

Cel mai mare challenger la Green Bay: sănătos Arizona are Skill Positions Jucători pentru a învinge pe oricine

Cu câteva săptămâni în urmă, se simțea că câteva echipe ar putea fi în acest loc – dar pe măsură ce intrăm în decembrie, Cardinals și Buccaneers sunt cele mai mari amenințări spre Green Bay. Suntemmerg cu Cardinalii peste Bucs pentru că ne place ceea ce au realizat ei în acest sezon, în ciuda accidentărilor la cei doi cei mai buni jucători ofensivi ai lor.

Cheia pentru câștigarea Cardinalilor. Super Bowl este un Kyler Murray sănătos. Murray – înainte de accidentare – juca la un nivel de MVP. Elîn prezent conduce NFL în procentajul competiției (72,7%), iarzi pe încercare (8,9) și iarzi nete pe încercare (7,73). El a fost în ritm înainte de accidentare pentru 4837 de yarzi și 36 de aterizări prin pasă, plus 300 de metri și șase aterizări în cursă.

Cardinalii au, de asemenea, o apărare subapreciată în acest sezon.Cardinalii ocupă locul al treilea la rata de conversie a treia în jos, al șaselea în apărarea în zona roșie, al doilea la atingerile de trecere permise și al patrulea la puncte pe joc. Dacă vreo echipă „nouă” din playoff poate face zgomot în ianuarie și poate câștiga Super Bowl – aceasta este Arizona.

Arizona Cardinals Pentru a câștiga Super Bowl LVI
10.00
Sports Interaction

Cel mai bun pariu de la AFC: Buffalo este încă cel mai bun pariu la Super Bowl din AFC

Chiar și cu câțiva zgârieturi de cap sezonul acesta (în minte pierderea Jaguars-ului vine repede în minte), când Buffalo Bills joacă cel mai bine – ei sunt clasa AFC în acest sezon.Cheile pentru Bills în acest sezon sunt Josh Allen și apărarea.

Deși nu era chiar la nivelul de vicecampion al MVP la care a fost în 2020, Allen încă joacă la un nivel de elită în 2021.Allen înregistrează în medie peste 300 de yarzi de trecere + cursă în acest sezon pentru a merge cu 28 de aterizări în total în 11 jocuri. El completează aproape 67% din pase și este mult peste medie în statisticile avansate de pasă ajustate, cum ar fi indicele de yarzi nete pe încercare și indicele de evaluare a pasătorilor.

Apărarea pentru Bills a jucat de asemenea, dacă nu mai bine decât orice unitate din NFL în acest sezon.Billurile se clasează pe primul loc la primele coborâșuri permise, puncte permise și iarzi de trecere permise, pe locul al doilea la cifre de afaceri și pe locul al patrulea în procentajul treilea în jos. Chiar și rush-ul de trecere, care ocupă locul 25 la sack-uri, are a cincea cea mai bună rată de câștig-uri din NFL.

Vom afla multe despre Bills în următoarele câteva săptămâni. Ei îi au pe Patrioți de două ori în program – ceea ce va decide probabil câștigătorul AFC East. Pariem pe Bills înprevizualizarea pariurilor noastre din Săptămâna 13 NFL– și îi avem ca cea mai bună echipă AFC pentru a paria will win Super Bowl LVI.

Buffalo Bills Pentru a câștiga Super Bowl LVI
7,98
Sports Interaction

Cel mai bun underdog: San Francisco care arată mai mult ca echipa 2019 în fiecare săptămână

Dacă cauțivaloare underdog pentru a câștiga Super Bowl LVI – echipa care va paria este San Francisco 49ers. La începutul sezonului, cei de la 49ers erau printre favoriții la câștigarea Big Game. Cu toate acestea, o serie de patru înfrângeri la începutul sezonului i-a făcut pe mulți să se îndoiască de cei 49ers.

De Halloween, cei de la 49ers au 4-1 și joacă bine de ambele părți ale mingii. Cheia pentru cei de la 49ers este că rulează bine mingea. În timpul lor actuală serie de trei victorii consecutive,49ers s-au grăbit pentru cel puțin 156 de metri în fiecare joc. 49ers din 2019 (care au ajuns la Super Bowl) au trecut cu 7-1 în jocuri când s-au grăbit pentru cel puțin 150 de metri (inclusiv playoff-uri).

Când rulează bine mingea, apărarea lor este mai eficientă, deoarece obligă echipele să treacă. 49ers au renunțat doar la 300 de metri de trecere o dată în acest sezon – și a fost într-o victorie nebunească din Săptămâna 1 împotriva Lions. Dacă pot continua, cei de la 49ers sunt echipa cu care nimeni nu vrea să o înfrunte în playoff.

San Francisco 49ers Pentru a câștiga Super Bowl LVI
37.00
Sports Interaction

Cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe NFL

Verificăcele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe NFL mai jos. Puteți citi recenziile noastre despre cele mai bune case de pariuri sportive online din Româniapentru a afla mai multe.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive