Hai
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Wild Card 2021 Picks And Predictions

NFL Wild Card 2021 Alegeri și predicții

Au sositPlayoff-urile NFL 2021, cu jocuri pentru fi jucatîn weekend. Vom acoperi cele mai bune meciuri de sâmbătă și duminică, inclusiv alegeri și previziuni pentru modul în care lucrurile se pot desfășura în ziua respectivă.

Începem lucrurile cuBills învingându-i pe Colts la Stadionul Ralph Wilson, undeBuffalo pare favoriți să treacă. Avem, de asemenea, marea egalitate întreWashington și Tampa, precum și jocurileTitans vs Ravens și Steelers vs Browns.

Am evaluat cotele de la toțifurnizorii de pariuri sportive de top, am analizat forma diferitelor echipe, iar predicțiile sunt în . Să vedem cine va triumfa înWild Card Round în acest weekend!

Echipa de fotbal Washington (4.20) vs Tampa Bay Buccaneers (1.24)

Al doilea meci al weekendului ne duce laMaryland și FedExField|| |728, as the Echipa de fotbal Washington găzduiește o echipă în formă a Buccaneers.Cote de pariere la Playoffs NFL reflectă acest lucru, deoarece vizitatorii par favoriți fermi pentru a progresa.

Washington caută să scape. aSrie de 2 înfrângeri, avândconcedat laSeahawks and Panthers| ||741 in recent weeks. They will be se bazează pe oameni ca Haskins și Young pentru a produce bunurile.

Tampa Bay joacă unul dintre cele mai bune fotbal din ligă. acum. Apărarea Washingtonului este solidă și vor putea ține Tampa la un scor relativ scăzut. Dar, pot ei să producă în infracțiune? Avem tendința de a fi de acord cu casele de pariuri în această privință.

Alege Tampa pentru a câștiga aceasta.

Tunurile trăgeau în@RJStadium 💥

🔜#TBvsWAS 20:15. ET sâmbătă pe NBCpic.twitter.com/5Zdc29XGQX

— Tampa Bay Buccaneers (@Buccaneers)4 ianuarie 2021

Tennessee Titans (2,60) vs Baltimore Ravens (1,53)

The Titanii au câștigat 3 din ultimele 5 jocuri, ceda lui Packers și Browns. Au fost excelenți în ofensiv și sunt capabili să marcheze aproape la fiecare condus.O apărare slabă înseamnă un joc cu scoruri mari - așa că acesta va fi unul de urmărit.

John Harbaugh va ști Titanii vor încerca să obțină un scor mare, ceea ce Harbaugh îl va saluta, deoarece ofensa lui este electrică chiar acum.

Întrebarea este dacăRavens set up to make the interceptions they can, expunând slăbiciunile din jocul de trecere a Titanilor. Acest aspect al jocului va fi esențial, motiv pentru care cei care fac cote au considerat că acesta este unul greu de apelat.

Așteptați-vă să câștige Baltimore Ravens.

Baltimore Ravens To beat the Tennessee Titans
1,53
Betway

Auzi asta, lume⁉️

😈& #128520;😈😈pic.twitter.com/g4zcABBynO

— Baltimore Ravens (@Ravens)3 ianuarie 2021

Pittsburgh Steelers (1.44) vs Cleveland Browns (2.87)

Acest joc a fost jucat în săptămâna 17, cu excepția că atunci The Steelers avea o listă mai slabă; cuaceastă echipă a revenit la putere maximă, așteptați-vă să vedeți un rezultat diferit de data aceasta.

În The Steelers vor apărea o serie de jucători cruciali. Acest lucru nu este pentru a diminua victoria, Cleveland a jucat cu consecvență și a demonstrat că se poate lupta cu cei mai buni din NFL.

Meciul a fost aproape data trecută și de data aceasta prevedem un lucru similar. Dar,de data aceasta vedem scorul inversat în favoarea lui Pittsburgh.

Ia-i pe Steelers să câștige.

Pittsburgh STeelers| ||840 To beat the Cleveland Browns
1,44
Betsafe

ESTE OFICIAL SĂPTĂMÂNA DE JOC 💪@JamesConner_ | #NFLPlayoffs | #HereWeGo pic.twitter.com/GqW9jDPe3j

— Pittsburgh Steelers (@steelers)4 ianuarie 2021|| |871

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive