#GoPackGo
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 9 Picks: Chiefs favourites over the Packers

Selecții din Săptămâna 9 NFL: favoriții șefilor față de Packers

Săptămâna 9 a sezonului NFL este aici și fanii din toată țara abia așteaptă să să-și vezi echipele în acțiune. Cu postsezonul din ce în ce mai aproape, care echipe vor putea să înregistreze câteva victorii cheie? În acest articol, avemAlegeri NFL pentru confruntările din Săptămâna 9. Aceasta, desigur, include bătălia în primetime dintre șefii din Kansas City și Green Bay Packers.

Șefii sunt ușoare favoriți față de Packers

Într-un pic uluitor, || |660the Chiefs are slight favourites over the Packers care au dus la bătălia din Săptămâna 9. Cine în lume a văzut asta venind? Green Bay va intra în această confruntare ca una dintre cele mai tari echipe din țară, deoarece Packers sunt acum 7-1 pe an. Echipa a câștigat șapte meciuri consecutive după pierderea din săptămâna 1 în fața New Orleans Saints și Jameis Winston.

În săptămâna 8, Packers și Aaron Rodgers au mers în deșert pentru a-i înfrunta pe Arizona Cardinals. Intrând în acel meci, Arizona a fost un perfect 7-0 și monstru favoriți pentru a-i învinge pe Packers, în special cu Davante Adams și Allen Lazard scoși din cauza faptului că au fost plasați pe lista COVID. Cu toate acestea, Rodgers nu a lăsat asta să-l încetinească deloc.

NFL Săptămâna 8Sports InteractionBet99PowerPlayBetway
Packerii vor câștiga2,242,242,242.24
Șefii de câștigat1,681,681,681,68
Cowboys to win1,251,251,251,25
Broncos să câștige4,204,204,204,20

Green Bay a continuat să înregistreze o victorie ireala. It was one that head coach Matt LaFleur 100 percent loved seeing. This team has faced so much adversity this year, but they continue to defy the odds. Meanwhile, for Kansas City, they've been far too inconsistent this year, especially on defence. Do we really think they'll be able to bring down the Packers in this one? 

Conformcele mai bune case de pariuri din România, Chiefs au primit 1,68cele mai bune cote de pariuri NFL to take down the Packers on their home turf. Meanwhile, Green Bay, they hold 2.24 odds for this contest. While Kansas City may be favoured here, we don't like their chances. Look for the Packers to record an 'upset' win here, cu Rodgers, Adams și alții organizând un spectacol în acest proces.

Pittsburgh nu ar trebui să aibă probleme să doboare Chicago 

Într-un alt meci distractiv,Pittsburgh nu ar trebui să aibă probleme să doboare Chicago când se întâlnesc pentru o acțiune de fotbal de duminică seara. În timp ce Justin Fields a arătat uneori puternic în acest sezon pentru Bears, apărarea Steelers este pur și simplu prea bună și vor căuta să-i cauzeze o mulțime de probleme când se vor întâlni la Heinz Field.

Ursii au fost, de asemenea, incredibil de sus și de jos în acest an, ceea ce a fost evidențiat în înfrângerea în fața San Francisco 49ers în săptămâna a 8-a. Uneori părea că Chicago ar fi capabil pentru a veni cu o victorie, dar apărarea a dat peste cap în a doua repriză, lăsându-l pe fundasul lui 49ers, Jimmy Garoppolo, să aibă cu adevărat o zi de teren. A fost dezamăgitor să văd.

Între timp, pentru Steelers, aceștia i-au înfruntat pe Cleveland Browns și au reușit să iasă cu o victorie apropiată. Aceste două echipe nu se plac, dar Ben Roethlisberger a reușit să lanseze o pasă de touchdown târzie pentru a face lucrurile pentru echipa sa. Acum, toți ochii vor fi ațintiți asupra lui Big Ben pentru a vedea dacă își poate ajuta echipa să obțină o altă victorie mare, de data aceasta mergând împotriva lui Chicago.

Facătorii de cote i-au enumerat pe Steelers ca favoriți monștri cu cota lor de 1,33. În ceea ce privește Fields and the Bears, cota lor de 3,45 nu va oferi prea multe promițători pentru baza lor de fani. Ar fi o uimire completă dacă Bears ar continua să câștige aceasta în fața lui Pittsburgh. Nu vedem că se întâmplă, motiv pentru care ne zgâiem cu Steelers ca alegere pentru a câștiga. De acord? Consultațicele mai bune site-uri de pariuri NFL pentru a obține un pariu. 

Steelers Pentru a-i învinge pe Bears
1,33
PowerPlay

Cowboys ar trebui să ajungă la o victorie ușoară asupra lui Broncos 

Nu în ultimul rând,la Cowboys ar trebui să ajungă la o victorie ușoară în fața lui Broncos duminică, când se vor întâlni la Arlington. Dallas are acum 6-1 în anul care a urmat victoria de Sunday Night Football asupra Minnesota Vikings în Săptămâna 8. Aceasta a fost o victorie incredibil de impresionantă, deoarece echipa nu a avut un fundaș star Dak Prescott din cauza unei răni la gambe.

Cu toate acestea,Cooper Rushed a intervenit și a renunțat, realizând o performanță memorabilă pentru a-i conduce pe Cowboys la o victorie mare. La sfârșitul celui de-al patrulea sfert, Rush l-a lovit pe Amari Cooper pentru o pasă de touchdown strălucitoare pentru a o câștiga. Fanii din Minnesota au rămas uluiți, dar familia lui Rush a sărbătorit cu stil aici. A fost un moment special. Cu toate acestea, înfruntând Denver, Prescott este de așteptat să revină în acțiune. Este o veste proastă pentru Broncos.

Dak Prescott ar fi putut începe acest joc dacă ar fi fost nevoie.

Cowboys (înțelept) au decis că nu a făcut-o și i-au pus mingea în mâinile lui Cooper Rush știind că ei ar putea absorbi o pierdere.

Încă a câștigat, pe drum, într-un mediu nebun. Asta e special.

— David Helman (@HelmanDC)1 noiembrie 2021

Dallas intră pe acesta ca 1,25 favorite. Denver are spatele lipit de perete cu cota sa de 4,20. Nu există nimic care să-l împiedice pe Dallas să-l câștige, oameni buni. Căutați ca ei să se îmbunătățească la 7-1 și să continue să facă mult zgomot în NFC. Ei sunt alegerea noastră.

Cowboys Pentru a învinge Broncos
1,25
PowerPlay

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți pariază online și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive