Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL 2021 Rookie of the Year Predictions

Predictii Rookie of the Year NFL 2021

Micah Parsons și Mac Jones conduc cursa pentru2021 Rookie of the Year ofensive and defensive.

După 14 săptămâni de fotbal, cursa pentru Rookie of the Year 2021 se limpezește – pe măsură ce ies favoriți (Mac Jones și Micah Parsons) și cei care se stinge. Totuși, vedem o oarecare valoare în predicțiile noastre de pariuri pentruNFL 2021 Rookie of the Year pentru un singur underdog – dar vedem și modalități în care favoriții ajung la victorie la Premiile NFL.|| |647

Mac Jones is the Clear Favourite to take Home 2021 Offensive Rookie of the Year

Pentru a câștiga începătorul anului în ofensiv NFL 2021Sports Interaction
Mac Jones1,30
Ja'Marr Chase3,95
Najee Harris37,00
Trevor Lawrence| ||66273.00
Jaylen Waddle78,00

Cu patru jocuri rămase în acest sezon, favoritul clar pe cele mai bune cote la pariuri NFL pentruÎncepătorul anului 2021 este Mac Jones. Jones – recrutat pe locul 15 de New England Patriots – depășește așteptările tuturor în acest sezon – și îi depășește cu ușurință pe cei patru fundași recrutați înaintea lui.

În timp ce Mac Jones nu este pe cale să doboare niciun record de treceri începători, cum ar fi touchdowns și yarzi de trecere, el face tot ce i se cere să facă într-o echipă Patriots care luptă pentru primul loc în AFC. Jones are 9-4 ca titular în acest sezon,terminând 70,3% din pase cu un raport TD-INT de 16-8.

El i-a ajutat pe Patrioți să câștige șapte meciuri consecutive în acest sezon – ceea ce i-a propulsat pe primul loc în AFC . De asemenea, a făcut niște numere impresionante în câteva jocuri –inclusiv peste 300 de metri în victorii în explozie împotriva New York Jets și Tennessee Titans.

Quarterbacks also win this award more often than any other position. Alegătorilor le place să voteze și pentru sferți care își conduc echipele în postseason. Pariați pe Mac Jones pentru a câștiga Rookie ofensiv al anului 2021.

Mac Jones Pentru a câștiga Rookie ofensive al anului 2021
1,30
Sports Interaction

Receptorii largi cele mai mari amenințări la adresa începătorului anului câștigător al Mac Jones

Dacă cineva îl va învinge pe Mac Jones pentru începătorul anului în ofensiv 2021 – asta va fi fie Ja'Marr Chase, fie Jaylen Waddle.Chase conduce toți începătorii cu 1035 de yarzi de primire și zece touchdowns de primire în acest sezon. Waddle conduce la primitorii începători în acest sezon cu 86 de recepții.

În timp ce Chase are un sezon mai bun, s-a răcit puțin în ultima vreme. El a depășit doar 60 de metri, primind o dată în ultimele sale șase jocuri – depășind acest număr în șase din primele șapte jocuri. Totuși, în ultimul său joc, a luat două TD-uri pentru a devenidoar al cincilea începător din era Super Bowl cu cel puțin 1000 de yarzi de primire și touchdown-uri cu două cifre.|| |742

Waddle is also inching closer to history. His 86 de recepții ale sale sunt la doar 15 în spatele recordului de începători al lui Anquan Boldin de 101. Waddle a prins cel puțin opt pase în patru din ultimele sale cinci jocuri. Probabil că va doborî recordul cu patru jocuri rămase.

Așadar, cine este cel mai bun pariu pentru a-l supăra pe Jones petop 2021 site-uri de pariuri NFL ?Ne place Chase peste Waddle. Bengalii aruncă mingea pe teren mult mai mult – ceea ce îi dă lui Chase un plafon mai înalt. Și Jones ar putea avea un sfârșit liniștit de sezon. El a aruncat doar trei pase în jocul ciudat împotriva lui Bills (cu vântul nebun). Așadar, Chase are șanse mai mari să ia acasă Rookie al anului.

Ja'Marr Chase Pentru a câștiga Rookie ofensive of the Year 2021
3,95| ||770
Sports Interaction

Cel mai bun pariu pentru a câștiga jucătorul defensiv al anului 2021 – Micah Parsons și nici măcar nu este aproape

Pentru a câștiga debutul defensiv al NFL 2021 din AnulSports Interaction
Micah Parsons1,04
Patrick Surtain II13,00
Asante Samuel Jr.|| |78742.00
Jayson Oweh44,00

Spre deosebire de cursa pentru începătorul anului în ofensivă 2021– cursa pentru Defensive Rookie of the Year 2021 este o blocare. Micah Parsons va lua acasă premiul – chiar dacă nu mai joacă un alt joc în acest sezon.

Parsons are un meci sezon fenomenal pentru Cowboys de la Dallas ca un pas rusher hibrid - linebacker. Parsonsconduce începătorii defensivi într-o serie de statistici. El conduce începătorii în tacleri pentru înfrângere (17), sacături (12,0) și balonări forțate (3).

Performanța sa din acest sezon – nu numai că l-a propulsat într-un mare favorit pentru Defensive Rookie of the Year 2021 – dar l-a pus în fațăîn conversia pentru Defensive Player of 2021 Anul.

Dacă își menține ritmul din ultimele șase jocuri, Parsons va încheia sezonul cu 18,5 sack-uri, 24 tacleri pentru pierdere și cinci balonări forțate.Cele 18,5 sackuri ale sale ar doborî recordul de începători de 14,5 sack (Jevon Kearse în 1999) într-un sezon. Pariul lui Parsons este cel mai simplu pariu pe care îl poți face în această săptămână.

Micah Parsons Pentru a câștiga Rookie defensiv al anului 2021
1,04
Sports Interaction

Cel mai bun Pariuri sportive online pentru a paria pe NFL

Găsițirecenzii ale celor mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe NFL. Înscrieți-vă prin linkurile de mai jos pentru aprimiți un bonus exclusiv de bun venit – pe care îl puteți folosi pentru a paria pe jocurile NFL pe parcursul sezonului și în playoff.