BetWarrior
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2022 NFL MVP December Betting Predictions

2022 NFL MVP Predicții de pariuri decembrie

Rodgers, Brady și Jonathan Taylor se îndreaptă spre Săptămâna 16, căutând să-și întărească argumentul pentru MVP NFL . Desigur, doar unul poate lua acasă premiul.

Cursa pentru MVP-ul NFL 2022 se pregătește într-o strânsă – Tom Brady și Aaron Rodgers conducând conducerea în săptămâna 16. Desigur, nu sunt singurii jucători care au o șansă la premiu – inclusiv doi jucători din aceeași echipă. Găsiți cele mai bune pariuri cu2022 NFL MVP decembrie previziunile de pariere.

Cursa Rodgers vs. Brady se încinge cu doar trei săptămâni rămase

Pentru a câștiga 2022 NFL MVPSports Interaction
Aaron Rodgers2,60
Tom Brady2,75
Jonathan Taylor8,30
Matthew Stafford12,00
Patrick Mahomes12,00
Josh Allen16.00
Justin Herbert27.00
Dak Prescott29.00
Kyler Murray31,00
Cooper Kupp35,00

Acum câteva,cea mai bună NFL cote de pariuri l-au avut pe Tom Brady ca favorit prohibitiv pentru a câștiga MVP. Cu toate acestea, în urma unei erori de duminică seara și a unei alte performanțe grozave a lui Aaron Rodgers –decalajul s-a redus până în săptămâna 16. Este o schimbare destul de mare a favoriților de la || |681September 2022 MVP NFL betting preview.

Chiar dacă Rodgers este în ascensiune cu trei săptămâni rămase de sezon, credem că acesta este încă premiul de pierdut al lui Brady. Brady conduce la NFL șirzile de trecere, atingerile de pase și completările.Brady este în fruntea statisticilor avansate de trecere, cum ar fi indicele de evaluare a trecătorilor (111), indicele procentului de interceptare a paselor (109) și metrii nete ajustate pe încercare de trecere (7,13).

Există șirea voință față de Aaron Rodgers și modul în care a vorbit despre statutul său de vaccinare. Deși unii ar putea trece cu vederea, și l-ar putea costa câteva voturi – în special din partea reporterilor care au fost în contact strâns cu el în acest sezon.

Tom Brady Pentru a câștiga 2022 NFL MVP| ||702
2.60
Sports Interaction

Jonathan Taylor Rumbling și Stumbling its Way into Race MVP

Dacă impulsul este important pentru alegătorii MVP, nimeni din NFL nu este mai fierbinte decât Jonathan Taylor.Taylor a marcat un touchdown în 11 meciuri consecutive conduce NFL în aproape toate statisticile de grabă.

În spatele lui Jonathan Taylor, Colts au revenit în cursa de playoff cu un record de 8-6. Au învins niște echipe grozave, inclusiv Bills și Patriots cu Taylorpunând 355 de metri și șase TD-uri în acele două jocuri.

Alergatorii nu câștigă MVP la fel de mult decât au folosit – cu excepția cazului în care au un sezon istoric. Derrick Henry a fost candidat anul trecut, dar nu a putut depăși dominația lui Aaron Rodgers. Anul acestaTaylor are un sezon mai bun și ar putea fi unul dintre puținii jucători vreodată cu cel puțin 2000 de metri de la scrimmage și 20 de touchdown-uri.

Dacă Colts câștigă pentru a încheia sezonul cu 11-6, va fi din cauza lui Taylor. Va fi asemănător cu anul în care Adrian Peterson a câștigat MVP – după ce i-a târât pe Vikingi (care l-a avut pe Christian Ponder ca fundaș) în postsezon, în urma a 2000 de yarzi de fuga.

Șansele lui Taylor sunt și ele ajutate dacă Brady are un alt joc prost și Rodgers nu joacă în ultima săptămână a sezonului – ambele posibilități.Colts nu vor odihni niciun jucător deoarece cursa pentru AFC Wild Card este strânsă și va rămâne așa până în ultima săptămână a sezonului.

Jonathan Taylor Pentru a câștiga 2022 NFL MVP
8,30
Sports Interaction

Matthew Stafford este Alegerea cea mai bună valoare

Dintre jucătorii cu o lovitură realistă (vom aborda în continuare cea mai mare alegere a noastră defavorizată),Matthew Stafford este locul unde găsești cea mai bună valoare de pariere. Stafford are un an de carieră în Los Angeles ar trebui să încheie sezonul cu noi maxime în atingeri de trecere, procent de finalizare și rating de fundaș.

Stafford este, de asemenea,conducerea NFL într-o anumită cheie. statistici. Stafford este pe primul loc în ligă în ceea ce privește procentajul de aterizare (7,0%), indicele de ani neți pe încercare (124) și iarzi nete ajustate pe încercare de pasă (8,05).

Stafford este aproape de lider în multe altele. de asemenea categorii. El esteo pasă de touchdown în spatele lui Brady (36 vs. 35), la 0,1 metri în spatele lui Aaron Rodgers în yarzi ajustate câștigate pe încercare (8,9 vs. 8,8) și la 0,3 în urmă (în mod surprinzător ) Jimmy Garoppolo în yarzi per competiție.

El este bine pregătit pentru ultimele trei săptămâni ale jocului regulat –mai ales cu jocuri semnificative ca NFC West is highly competitive and still up for grabs.

Matthew Stafford Pentru a câștiga 2022 NFL MVP
12.00
Sports Interaction

Este sezonul istoric al lui Copper Kupp suficient pentru a obține luarea în considerare a MVP-ului?

Areceptorul larg nu a câștigat niciodată premiul MVP – dar dacă cineva îl va lua vreodată acasă, acesta este Cooper Kupp în acest sezon. Stafford și Kupp au construit un raport nebunesc în acest sezon (poate că să mănânci micul dejun cu ținta ta de top este ceva ce ar trebui să meargă orice fundaș).

Kupp este probabil să devină al patrulea receptor lat din istoria NFL care conduce liga la recepții, aterizări și yarzi de primire. Îndreptându-se spre Săptămâna 16,Cupp are 1625 de yarzi de primire, 122 de recepții și 14 touchdowns. În timp ce recordul de aterizare în primire nu este la îndemână, Kupp ar putea cu ușurință să doboare recordul de yardage (1964) și recepții (149).

Provocarea pentru Kupp este că fundașul său are, de asemenea, un sezon grozav. Majoritatea alegătorilor – dacă nu toți – vor aprecia sezonul Stafford și statisticile față de Kupp.Totuși, 2000 de metri de primire, 150 de capturi și 17 touchdowns este un sezon și poate că unii oameni vor să-l răsplătească cu premiul de top al NFL.

Cooper Kupp Pentru a câștiga 2022 NFL MVP
35,00
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe NFL|| |885

Find our recenzii ale celor mai bune case de pariuri sportive online pentru a pariape NFL!

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive