#FTTB
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Free Picks and Predictions: October 2 - 5

Alegeri și predicții gratuite NFL: 2 - 5 octombrie

Acest weekend face caprimul weekend din octombrie și săptămâna 4 din sezonul regulat NFL. Avem o serie de meciuri grozave pentru tine, începând cu singurul meci de vineri între două echipe care încă nu au înregistrat o victorie pentru această campanie, deoarece Jets găzduiește Broncos.

Apoi, pentru meciurile de sâmbătă, vom da lovitura. lucrurile se desfășoară cuJoe Burrow și Bengals împotriva Jaguars, alături de Dolphins luând-o pe Seahawks care caută să-și continue startul perfect și să facă patru victorii în patru.|| |639

We finish the weekend off with the Partida de duminică dintre Philadelphia Eagles și San Francisco 49ers. Totul este de jucat pentru acest weekend. Să trecem la acțiune.

Cincinnati Bengals (1,61) vs Jacksonville Jaguars (2,38)

The Bengalii sunt 0-2-1 pentru sezon, but won’t feel that the results reflect their progress in performances. It’s unlikely the Bengals will reach the Super Bowl, în ciuda faptului că pot continua să se bazeze pe fiecare performanță joc cu joc.

Omul vedetă al lui Cincinnati, Joe Burrow, a reușit să găsească 2 TD-uri și a aruncat 312 de metri în ultimul meci, pe care l-au remizat împotriva Eagles.

TheJaguars a început sezonul cu o victorie asupra Colts, dar a urmat cu pierderi în fața Titans și Dolphins. Acum se situează la1-2 pentru sezonul general. Acesta este un joc important pentru ambele părți, deoarece încearcă să-și continue sezonul.

Bengalii pentru a-și asigura prima victorie.

Cincinnati Bengals Pentru a învinge Jacksonville Jaguars
1,61
888 Sport

.@LeshaunSims 🆙 ;

📺:#CINvsPHI LIVE pe CBSpic.twitter.com/cKn4qEPYSB

— Cincinnati Bengals (@Bengals)27 septembrie 2020


//>

Miami Dolphins (3.35) vs Seattle Seahawks (1.34)

Seahawks au avut un început emfatic de sezon, câștigând toate cele trei jocuri care au inclus jocuri împotriva Cowboys și Patriots.

The | ||774Seahawks QB Russell Wilson has been in fine form și îi va pedepsi sâmbătă pe Delfini, dacă nu vor găsi o modalitate de a-l opri. Toate cele mai bunesite-urile de pariuri NFL îi au pe Seahawks drept favoriți fermi.

The Delphinii sunt 1-2 pentru sezon până acum. O victorie în ultima lor față de Jaguars le va da încredere în această victorie. Cu toate acestea, Seahawks joacă ca o echipă câștigătoare a titlului în acest moment și credem că vor fi prea mult pentru Miami.

Așteptați-vă la o victorie aici pentru Seattle.

Seattle Seahawks Pentru a-i învinge pe Miami Dolphins
1,34
Betway

Touchdown,@TDLockett12|| |811! 🙌

Ascultați Raible Call of the Game pentru al treilea touchdown al zilei lui Tyler Lockett.

📺: Repere pe @nflnetwork pic.twitter.com/5fy1M0Y48k

— Seattle Seahawks (@Seahawks)28 septembrie 2020

San Francisco 49ers (1.31) vs Philadelphia Eagles (3.55)

The 49ers pierdut într-o înfrângere șocantă în săptămâna 1, dar de atunci au echilibrat nava șisunt 2-1 pentru sezonul general. I-au aruncat pe Giants în ultimul lor, câștigând cu 36-9.

Ei stau la mijlocul mesei înNFL Power Rankings, dar dacă pot învinge Eagles duminică, se vor întoarce unde ar trebui să fie. Mulți fani ai lui 49ers vor avea aspirații de glorie în acest sezon și putem vedea de ce, cu puterea echipei lor.

Echirii nu au înregistrat încă o victorie pentru sezon, deși au a reușit să obțină o victorie împotriva Bengals în ultima lor. Va trebui să fie mult mai buni dacă vor să-i învingă pe 49ers și noi credem că nu au.

Câștigă pentru 49ers.

San Francisco 49ers Pentru a-i învinge pe Philadelphia Eagles
1,31
10Bet

Vom fi întotdeauna fideli Golfului.https://t.co/bOaeqXraxH | #FTTB pic.twitter.com/KmbS5sLkGu

— San Francisco 49ers (@49ers)8 septembrie 2020| ||878