#
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Conference Championship Betting Predictions for December 2021

NFL Conference Championship Pariuri pentru decembrie 2021

Găsiți alegerile noastre pecele mai bune pariuri și underdogs pentru a câștiga AFC 2022 și campionatul NFC.

Cu sezonul oficial încheiat la trei sferturi, este un moment grozav să ne uităm prin datele și să ne organizămConferința NFL din decembrie 2021 Predicții de pariuri pentru câștigătorii campionatelor.

Cel mai bun pariu pentru a câștiga AFC – Kansas City Chiefs sunt din nou clasa AFC

Pentru a câștiga AFCBetway
Kansas City3,25
Noua Anglie4,00
Bivol7,00
Tennessee9,00
LA Incarcatoare11,00
Baltimore13,00
Cleveland17.00
Indianapolis17.00
Cincinnati21.00

Following their 27-3 loss to the Tennessee Titans (to drop the team to 3-4), a lot of people were questioning the Chiefs. The defence was terrible, something was wrong with Mahomes, and they kept turning the ball over. What have the Chiefs done since that game? Câștigat șase consecutive pentru a trece la egalitate pentru cel mai bun record din AFC șicele mai bune cote de pariuri NFL pentru câștigă AFC.

În timp ce Mahomes începe să joace mai bine (în special prin limitarea turnover-urilor), apărarea Chiefs este cel mai mare motiv pentru întoarcerea lor.Chiefs au permis 17 puncte sau mai puțin în șase jocuri consecutive – lucru pe care l-au făcut o singură dată în primele șapte jocuri din acest sezon.

Ei fac o treabă excelentă care forțează rotații –cu 16 în timpul lor de șase victorii consecutive (comparativ cu doar șapte în primele șapte jocuri).

The | ||690Chiefs can also win anywhere in the NFL. Nu trebuie să ia prima cap de serie pentru a câștiga în postseason. Deci, chiar dacă pierd divizia în fața Chargers, ei sunt în continuare cel mai bun pariu pentru a câștiga AFC.

Kansas City Chiefs Pentru a câștiga campionatul AFC 2022
3,25
Betway

Cel mai bun underdog pentru a câștiga AFC: Indianapolis Colts sunt făcuți pentru a învinge pe oricine

Singurul underdog care pare construit pentru playoff-uri – datorităliniei lor ofensive excelente, calibrul MVP alergător și unui puternic șapte înainte este Indianapolis Colts. Vedem că stilul de fotbal prinde viață pentru Colts – care au revenit de la un început de 1-3 pentru a trece la 7-6 (și dețin în prezent al doilea loc Wild Card în AFC).

Cheia pentru Colts este alergatorul Jonathan Taylor. Taylor joacă din minți în acest sezon. Are zece meciuri consecutive cu un touchdown (cea mai lungă serie din 2004-2005) șiar putea fi doar al patrulea jucător din istoria NFL, cu cel puțin 2000 de metri de la scrimmage și 25 de touchdowns .

Carson Wentz joacă de asemenea bine în acest sezon. El a redus cifrele de afaceri în acest sezon – egalându-se cu cea mai bună rată de interceptare de 1,2% din carieră anterioară. Cu Wentz fiind inteligent cu mingea (de cele mai multe ori), Colts au cea mai bună diferență de cifra de afaceri din NFL în săptămâna 15 (+13). Câștigarea bătăliei asupra cifrei de afaceri are ca rezultat un procent de câștig de 70%.

Indianapolis Colts Pentru a câștiga campionatul AFC 2022
17,00
Betway

Cel mai bun pariu pentru a câștiga NFC: Green Bay Packers sunt cea mai completă echipă din NFL

Pentru a câștiga AFCBetway
Tampa Bay3,50
Green Bay4,25
Arizona5,50
LA Rams6,00
Dallas7,00
San Francisco19,00
Minnesota41.00
Philadelphia51.00

Este destul de cursa în NFC în acest sezon cuTampa Bay Buccaneers, Green Bay Packers și Arizona Cardinals fiecare 10-3 și aduc un argument pentru cea mai bună echipă din conferință. Oricât de mult nu vrem să pariem împotriva lui Tom Brady, credem că Green Bay Packers este cea mai bună echipă din NFC.

Packerii sunt foarte eficienți în atac în acest sezon. Ei au cel mai puțin procent de șanse care se termină în turnover-uri în acest sezon – datorită faptului că Aaron Rodgers joacă din nou la un nivel de MVP. Rodgers are un raport TD-INT de 27-4 în acest sezon, cual doilea cel mai bine ajustat yarzi pe încercare de pasă (8,73) și al doilea cel mai bun procent de atingere de pase.|| |810

The Packers’ defence is also playing well this season. The unit ranks in the top ten in turnovers, yards per play against, percentage of drives ending in an offensive score, and adjusted yards per passing attempt.

Eise așteaptă să revină. celor mai buni jucători defensivi ai lor înainte de playoff – linebackerul Za'Darius Smith și cornerback-ul Jaire Alexander pentru playoff. Cu ei înapoi, i-am făcut pe Packers nu numai alegerea noastră pentru a câștiga NFC – cipariul nostru favorit pentru a câștiga Super Bowl 56.

Green Bay Packers Pentru a câștiga campionatul NFC 2022
4,25
Betway

Cel mai bun underdog: 49ers ar putea fi un coșmar în playoff

După un început dur de sezon,San Francisco 49ers sunt câștigători a patru din ultimele lor cinci jocuri – și, probabil, echipa pe care nimeni nu o vrea pentru a juca în play-off. De ce ar trebui să se teamă tuturor din NFC de cei 49? Pentru că arată ca echipa care a trecut prin NFC pentru a ajunge la Super Bowl acum două sezoane.

Unul dintre motivele pentru care cei de la 49ers joacă mult mai bine în acest sezon este revenirea lui Nick Bosa.Bosa conduce NFL în tackle pentru înfrângere. Cu el jucând luminile combinate cu un Fred Warner sănătos și un Azeez Al-Shaair în curs de dezvoltare - cei 49ers au unul dintre cei mai buni șapte din NFL.

Ataca lui 49ers joacă, de asemenea, bine. 49ers ocupă locul al optulea la yarzi de grabă și al cincilea la touchdowns în acest sezon. Atacul lor de pasă este mișcarea bine a mingii – rocupându-se pe locul al doilea în NFL în yarzi nete pe încercare de pasă.

Desigur, ceea ce este cel mai important pentru cei de la 49ers esteGeorge Kittle pare în sfârșit sănătos. Când ești sănătos, poți face un caz. Kittle este cel mai bun receptor general din NFL. În ultimele două săptămâni, are 332 de metri și trei touchdown-uri. El este, de asemenea, un final strâns de blocare superb.

Dacă se îndreaptă spre playoff (au nevoie de Elijah Mitchell sănătos), această echipă a lui 49ers poate învinge pe oricine în NFC.

San Francisco Pentru a câștiga campionatul NFC 2022
19.00
Betway

Cele mai bune pariuri sportive online pentru a paria pe NFL

Consultațirecenzii ale celor mai bune site-uri de pariuri NFL din România.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive