Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Madden NFL 21 Picks

Madden NFL 21 Picks

JoculNFL Pro Bowl este unul dintre cele mai distractive jocuri din fotbal calendar, dar, din păcate, nu vom asista la joc în toată gloria sa în 2021.

În schimb, Pro Bowl se va juca prin jocMadden NFL 21. Votarea va funcționa normal, cu antrenorii, jucătorii și suporterii votând în echipe, în ciuda faptului că nu vor fi jucători adevărați.

Campioii Conferinței se vor lupta peDuminică. 7 februarie pentruSuper Bowl LV, dar weekendul va fi în general mai liniștit fără prezența Pro Bowl-ului.

Pariurile esports au devenit o piață majoră pentru toțimajorii furnizori de pariuri sportive, mulți producători de cote oferind acum tarife grozave laBitcoin și alte depozite de criptomonede.Experți în esports și NFL s-au combinat pentru a-și oferi estimările despre cum se vor desfășura lucrurile laPro Bowl 2021. Să aruncăm o privire.

Interacțiune sportivă
Interacțiune sportivă Review
BONUS 500$

Acum știi unde să urmărești evenimentul, trebuie să te întrebi „cine îl va câștiga?” Cu jocul fiind jucat printr-unJoc simulat Madden, este dificil să fii complet exact despre cine va câștiga.

Cu toate acestea, în ciuda lipsei unui joc real de fotbal, cele două echipe virtuale vor să fie controlat de unele dintre cele mai mari nume din sport - precum și de câteva celebrități!

La frâiele AFC, partea va prezintă starul rap Snoop Dogg alături de starurile NFLDeshaun Watson, Derrick Henry și Keyshawn Johnson. În timp ce suntem peNFC, îi avem pe eroii de pistă NASCAR Bubba Wallace, Marshawn Lynch, Kyler Murray și Jamal Adams.

Deși nu ne așteptăm Mulți cititori să știe ceva despre capacitatea ambelor părți de a juca Madden, știm că vârsta este adesea un criteriu bun pentru a judeca capacitatea unui jucător. Având în vedere acest lucru, NFC are un avantaj în aceasta, toți cei patru jucători fiind mai tineri atât decât Keyshawn și Snoop.

The AFC a început ca favoriți pentru a câștiga. 1,48, deoarece echipaNFC a început la2,60. Cei care fac cote trebuie să știe ceva ce noi nu știm. Nu sunt multe în acesta, dar considerăm că merită să urmăm favoriții, având în vedere imprevizibilitatea pieței.

AFC Pentru a câștiga Madden NFL 21
1,48
888 Sport

"Pregătirea pentru marele joc a început 🙌

The #ProBowl: Madden NFL 21 Edition începe duminică la ora 17:00 ET pe@NFL Canale de socializare#EAathlete| ||767" pic.twitter.com/rXgqkJ2Zyu

— Deshaun Watson (@deshaunwatson)27 ianuarie 2021

//>

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate pariurile sportive Site-uri