1xbet
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 7 Late Picks -- Is Las Vegas Money?

NFL Week 7 Late Picks -- Las Vegas-uri sunt bani?

Cu Jon Gruden plecat din Las Vegas, Raiders i-au învins pe Denver Broncos pe drum. Pot câștiga acasă împotriva Philadelphiei? EsteNFL Week 7 Late Picks.

Ca întotdeauna, cu revederesăptămâna , mai aruncăm o privire la câteva alegeri din jocurile târzii și fotbalul de luni seara pentrualegeri. PentruSăptămâna 7, încep patru jocuri între 4 și 4:30, concursurile de duminică seara și apoi luni seara.

Săptămâna aceasta, ne-am îndepărtat de tendința fotbalistică de duminică seara. În schimb, am luat un joc întreNew Orleans Saints și Seattle Seahawks. Seahawks sunt destul de nefavorabili și nu, Russell Wilson nu se întoarce încă.

NFL Week 7 Late Games

Aceste pariuri pentru NFL vor fi altceva. Problema în această săptămână a fost atât de multe disparități uriașe în liniile monetare, deoarece echipele au fost favorizate cu 15+ puncte în cel puțin două cazuri. Când aveți asta într-o săptămână de revedere, asta nu face decât să agraveze provocările. Face jocurile apropiate mai dificile. Acestejocuri târzii sunt interesante în diferite moduri.

La România Sports Betting, am reușit să venim cu trei concursuri destul de solide pe care să mergem pe linia monetară. La urma urmei, este popular și ușor de pariat. Deci, ce alte jocuri ne-au făcut tăiate? Să vedem câteva dintre acelejocuri cu întârziere principale pentru Săptămâna 7.

Concursurile de pariuri Primetime Săptămâna 7 și numerele

The | ||670numbers from the sports betting sites sunt esențiale de urmărit în această săptămână. Trebuie doar să înțelegi că va fi o echipă de dimensiuni decente, una ușoară favorită, apoi o echipă mai dezechilibrată. Scopul este să călăriți încă o dată pe acestemoneyline picks. Măturarea aseară a finalizat o cursă destul de bună. Chiar și Arizona Cardinals au câștigat mare în săptămâna 6 -- distrugând Cleveland Browns pe drum 37-14.

Cel puțin două dintre aceste trei jocuri se așteaptă să fie intrigante, al treilea ar putea fi din mai multe motive. . Oricum ar fi, haideți să aruncăm o privire la acele numere de pariuri. Este ora mesei.

2021 NFL Week Seven Late PicksSports InteractionBodogPowerPlay
Chicago Bears6,636,756,75
Tampa Bay Buccaneers1,141,121,11
Philadelphia Eagles2,452,482,55
Las Vegas Raiders1,571,591,55
Sfinţii din New Orleans1,461,441,50
Seattle Seahawks2,802,952,70

TheCote pentru finalul jocului NFL ne-au îndreptat încă o dată în cel puțin o direcție neașteptată. Citiți mai jos pentru a vedea care a fost procesul de gândire. Oricum, să cercetăm concursul de luni seara.

Las Vegas Raiders peste Philadelphia Eagles -- Alegerea titlului

Când Jon Gruden a fost demis din funcția de antrenor principal săptămâna trecută, a fost ca și cum o greutate ar fi fost ridicată de peLas Vegas Raiders' umerii. Rezultatul a fost o victorie răsunătoare cu 34-24 în fața lui Denver Broncos. Raiders arăta ca echipa a văzut cel mai mult primele două săptămâni din sezonul NFL. Această victorie a mutat Las Vegas-ul înapoi pe primul loc cu Los Angeles Chargers.

Derek Carr semăna mai mult cu el însuși în timp ce a distrus apărarea Denver la o sumă de 341 de metri și două scoruri. Las Vegas a fost, de asemenea, +4 în bătălia privind cifra de afaceri, deoarece aveau foaia neînțeleasă. Nu același lucru se poate spune desprePhiladelphia Eagles.

Philadelphia are un record rutier mai bun, în mod ciudat, la 2-1. Totuși, acesta este Allegiant Stadium și „The Black Hole”. Este un tip special de avantaj pe teren propriu. Raiders sunt 2-1 acasă și au arătat mai bine ca echipă acolo. Săptămâna trecută a fost primul concurs rutier al sezonului în care au avut „acel aspect de casă”.

Raiders ar trebui să poată urmări o echipă Eagles care poate face destul de multe greșeli. Pentru că, pe cât de talentat este Jalen Hurts, este tânăr și încearcă lucruri pe care nu ar trebui să le facă. Uneori funcționează, iar uneori mingea merge în sens invers.

Doar pentru că Las Vegas are șansa de a merge cu 5-2 și de a rămâne înaintea lui Kansas City și Denver, ar trebui să existe un stimulent suplimentar duminică după-amiaza târziu.Alegerea noastră principală îi pune pe Las Vegas Raiders peste Philadelphia Eagles. cu o linie monetară de 1,59.

Las Vegas Raiders Pentru a-i învinge pe Philadelphia Eagles
1,59
Sports Interaction

Monday Night Pick -- Seattle Seahawks Over New Orleans Saints

Aceasta nu estealegerea titlului dar este aproape. Acest concursluni seara primește puțin mai multă presă decât de obicei din cauza naturii neașteptate a jocului. Jameis Winston este titular pentruNew Orleans Saints, dar Geno Smith va fi sub centru pentruSeattle Seahawks.

The New Orleans Saints vin cu 3-2, în timp ce Seattle Seahawks sunt acum fără Chris Carson și Russell Wilson. Ei stau la 2-4. Sunt un joc dintr-un potențial loc de playoff și sezonul întârzie destul de repede.

Geno Smith aproape că a condus Seahawks înapoi împotriva lui Pittsburgh săptămâna trecută, dar Seattle a căzut în prelungiri. Ceea ce face această alegere și mai periculoasă este faptul că New Orleans ar putea vedea un jucător revenind în formație. Kicker Will Lutz se poate întoarce, iar Michael Thomas este la câteva săptămâni distanță. Jocul de lovituri din New Orleans a fost, cel puțin, o aventură (doar patru goluri de teren încercate în ultimul timp și două puncte în plus ratate).

Ceea ce ne-a atras a fost acel număr de bani pentru acestNFL Săptămâna 7 Joc NFC. A fost greu să treci în susnumere cuprinse între 2,7 și aproape 3.

Seattle joacă bine acasă și orice este posibil. Din acest motiv, alegerea noastră esteSeattle Seahawks peste New Orleans Saints la 2.95.

Seattle Seahawks Pentru a-i învinge pe New Orleans Saints
TBA
Bodog

A Last Late Alegerea NFL Săptămâna 7 - Tampa Bay Buccaneers în fața lui Chicago Bears

 Tampa Bay Buccaneers a avut dificultăți în a scăpa de Philadelphia Eagles, dar recompensa lor a fost zece zile libere. Ei primesc un adversar în Chicago Bears care poate fi vulnerabil în secundarul lor. Este un joc acasă în care Tom Brady și compania sunt favoriți cu aproximativ 14 puncte. Se instalează prea bine.

Alegerea noastră este Tampa Bay Buccaneers pentru a-i învinge cu ușurință pe Chicago Bears.

Tampa Bay Buccaneers Pentru a-i învinge pe Chicago Bears| ||818
TBA
PowerPlay

Toate cele bunecasete sportive ca Interacțiunea sportivă au oferit numere grozave pe tot parcursul sezonului.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive