Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NFL picks for the TNF game between Dolphins and Ravens

Alegeri NFL pentru jocul TNF dintre Dolphins și Ravens

Vino joi seara, fanii de pe tot globul se pregătesc pentru ceea ce ar trebui să fie fantastic confruntare dintre Baltimore Ravens și Miami Dolphins. Aceste două echipe vor fi înfometate de victorie. Acestea fiind spuse, cine va ieși în frunte? În această piesă, avem alegerile noastreNFL pentru jocul TNF dintre Dolphins și Ravens în primetime. Acesta ar putea fi un joc de reținut.

Ravens ar trebui să doboare Delfinii fără probleme 

În ceea ce privește acesta, credem cu adevărat căCorbii ar trebui să doboare Delfinii fără probleme. A fost cu adevărat un an de coșmar pentru Miami, deoarece au 2-7 pe an. Miami a intrat în sezon cu multe speranțe mari și așteptări mari de a fi competitiv, dar invers a fost cazul. Nu același lucru se poate spune despre Ravens.

Baltimore este în fruntea clasamentului AFC Nord cu recordul său de 6-2. Ceea ce a făcut din Baltimore atât de special în acest an a fost capacitatea sa de a câștiga meciuri strânse. Acest lucru a fost prezentat în săptămâna 9, când echipa i-a învins pe Minnesota Vikings într-un thriller de prelungiri. În victorie, Lamar Jackson a fost din nou puternic, dar Justin Tucker a furat spectacolul cu golul său de teren câștigător.

NFL TNFSports InteractionBet99PowerPlayBetway
Ravens vor câștiga1,291,291,29 1,29
Delfini de câștigat3,803,803,803,80
= Peste pentru a lovi1,911,911,911,91
Sub pentru a lovi1.911,911,911,91

În ceea ce privește Miami, nu a fost decât o dramă pentru echipă pe tot parcursul anului.Ca ei să fie 2-7 după nouă jocuri este într-adevăr jenant. Înainte de termenul limită de tranzacționare, au existat multe discuții dacăechipa va merge sau nu să-l ia pe Deshaun Watson. Nu au făcut-o, dar trebuie să crezi că acest lucru a afectat încrederea lui Tua Tagovailoa. Aproape că trebuie să te simți prost pentru copil.

După casele de pariuri sportive din România, Ravens sunt într-adevăr favoriți monștri cu cota lor de 1,29NFL, în timp ce Delfinii au fost plasat la 3,80. Credem că aceasta s-ar putea dovedi a fi o noapte lungă pentru Miami, mai ales pe partea defensivă a mingii. Jackson creează magie ori de câte ori mingea este în mâinile lui și ne așteptăm să se întâmple și aici.Alegerea noastră nu se pune problema cu Baltimore.

Over-ul ar trebui să lovească între Corbi și Delfini 

Privind lucrurile în ansamblu,Over-ul ar trebui să lovească între Corbi și Delfini. În timp ce Baltimore ar putea fi mai bun pe hârtie, cele două echipe prezintă o mulțime de putere de stea în ofensiv, care vor fi gata să dea spectacol și să lumineze tabela de marcaj. Vestea bună pentru Miami este că se pare că Tagovailoa va putea juca în aceasta după ce a ratat meciul de săptămâna trecută din cauza unei accidentări.

Pentru Miami, Este posibil ca Tagovailoa să nu fie deloc un superstar în această ligă încă, dar fosta alegere din prima rundă a arătat uneori puternică în acest sezon. Vestea bună pentru el este că echipa are jucători grozavi care prind mingea de la el. Acesta include, desigur, Mike Gesicki, Jaylen Waddle, DeVante Parkers și alții. Waddle se află în mijlocul unui an de evaziune, care a fost grozav de văzut.

Cu Baltimore, Jackson este într-adevăr un mare talent. Găsește modalități de a răni echipele atât cu brațul, cât și cu roțile. Ori de câte ori Jackson este liber în mijlocul terenului și se eliberează pentru o alergare, este televizorul care trebuie văzut. Miami va avea mâinile pline încercând să-l rețină pe el, pe Marquise Brown, Mark Andrews, Devonta Freeman, Le'Veon Bell și alții pentru Baltimore.

Ne așteptăm ca aceasta să fie o afacere cu scoruri mari. Peste/sub a fost stabilit la 46,5 puncte. Atât cei peste cât și cei mai mici au cote de 1,91. În timp ce 46,5 puncte pot părea ridicate, credem că over-ul va lovi cu siguranță. Cândai pe Jackson și Tagovailoa conducând infracțiunile pe teren, te poți aștepta la multe artificii. Mergeți cu peste șiconsultați site-urile noastre de pariuri NFL dacă doriți să pariați.

Baltimore Ravens și Miami Dolphins Pentru a lovi peste
1,91
Sports Interaction

Căutați Baltimore Ravens să marcheze cel puțin 30 de puncte 

Într-un alt pariu de luat în considerare,căutați ca Baltimore Ravens să marcheze cel puțin 30 de puncte în acest pariu care crește împotriva apărării lui Miami. În timp ce Ravens ar putea fi echipa vizitatoare, asta nu îl va opri pe Jackson de la ceea ce face cel mai bine: să facă apărarea adversă să pară prostească. Pentru Ravens, ofensiva continuă să impresioneze în fiecare săptămână pe teren.

De fapt, au marcat cel puțin 30 de puncte în trei din ultimele patru jocuri. Asta vă spune cât de dominantă a fost ofensa. În victoria împotriva Vikingilor de duminica trecută, Freeman și Bell au arătat cu adevărat puternici în jocul de alergare.Acest lucru va trebui să continue împotriva Delfinilor în noaptea de joi.

Peste/sub pentru Baltimore a fost stabilit la 27 de puncte împotriva Dolphins. Într-adevăr? Credem că Baltimore nu ar trebui să aibă probleme cu depășirea acestui număr în ceea ce ar trebui să se dovedească a fi o victorie dominantă. Mergeți cu over-ul pentru Ravens și 27 de puncte aici, oameni buni.

Baltimore Ravens Pentru a-și depăși peste
1,78
Sports Interaction

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde pot paria online și să-l aleagă pe cel mai potrivit pentru dvs.:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive