Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Divisional Round 2021 Picks

Selecții din runda 2021 NFL

Opt echipe rămân în playoff-urile NFL. Găsiți alegerile noastreNFL Division Finals 2021 în care patru echipe vor câștiga și se vor apropia cu un pas de Super Bowl LV.

Pronostici de pariuri ale finalei diviziei 2021

După un Super interesantWild Card Weekend, suntem în opt echipe care luptă pentru un loc înSuper Bowl LV. Aflați ce patru echipe vor merge mai departe în alegerile noastreNFL Divisional Round 2021.

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri la Super Bowl aici
 • Green Bay Packers vs. Los Angeles Rams

  Un fundaş care se recuperează după un degetul rupt şia defence potentially without the best player in football împotriva presupusului MVP NFL și a ofensivei de top din NFL – adică jocul Rams și Packers pe scurt. Și când o spui așa, estedificil să găsești o cale de victorie pentru Los Angeles Rams pentru a-i supăra pe Green Bay Packers.

  Aaron Rodgers pare de neoprit în acest sezon, stabilind un un record în carieră în atingeri de pasageriși absolut torching se opune apărării în Lambeau. Rodgers și receptorul său, Davante Adams, au atins un nou nivel în acest sezon, și chiar și Jalen Ramsay – colțul de vârf al Rams – va avea dificultăți să-l țină pe Adams în afara zonei finale.

  Chiar dacă apărarea Rams joacă bine. și limitează Green Bay la sub 30 de puncte în acest sezon(ceva doar patru echipe au făcut în acest sezon), nu credem în infracțiunea Rams. Goff se recuperează de la o intervenție chirurgicală la degetul mare, care l-a limitat la 9/19 de pase și la 155 de metri în victoria Rams împotriva Seattle.

  Uneori, pasele lui fluturau pe teren și cu vreme mai rece prognozată în Green Bay, prinderea mingii este mai dificilă. Cam Akers îi poate ajuta pe Rams să mute mingea, dar nimeni nu ar trebui să parieze pe un începător care alergă înapoi pentru a-l învinge pe Aaron Rodgers și pe prima serie de serie, Packers.

  Green Bay Packers Pentru a câștiga jocul
  1,34
  10Bet

  Buffalo Bills vs. Baltimore Ravens

  Abilitățile lui Josh Allen de a juca împotriva atacului grabnic dominant istoric al Ravens este titlul de meci al rundei de sâmbătă seara. Pe cât de remarcabili au jucat Josh Allen și Bills în ultimele două luni,Apărarea grăbită a facturilor este călcâiul lui Ahile în acest meci.

  Apărarea Bills le-a permis Colts 164 de yarzi de urgență – inclusiv 75 de iarzi lui Nyheim Hines la doar șase porturi (o medie de 12,5 yarzi per transport). Bills au permis acum cel puțin 140 de yarzi de rulare în trei din ultimele lor patru jocuri.Ravens s-au repezit de 1573 de metri în ultimele șase jocuri (inclusiv postsezon) – cel mai mult dintr-o perioadă de șase meciuri din 1950.

  The Abilitatea lui Ravens de a rula mingea atât de eficient va limita numărul de posesiuni ale lui Bills. Raven ocupă locul șase în NFL,produsele medii care durează 3:00. Apărarea Ravens devine, de asemenea, sănătoasă la momentul potrivit – ceea ce înseamnă că le va fi mai dificil pentru Bills să mute mingea pe drive-urile limitate pe care le au.

  Baltimore Ravens Pentru Câștigă jocul
  2,10
  Betway

  Kansas City Chiefs vs. Cleveland Browns

  Alerează mingea, alergă mingea, alergați mingea – așa îi pot învinge Cleveland Browns pe Kansas City Chiefs înPlayoff-urile NFL. Browns a alergat mingea în gâtul lui Steelers, în ciuda faptului că au ratat câțiva jucători cheie ofensivi. Ar trebui să-și revină întregul contingent de titulari pentru jocul Chiefs.

  Alegerea împotriva Chiefs sună nebunesc, darapărarea rapidă sub medie ( clasarea în clasamentul de jos pentru yarzi permise și iarzi per transport împotriva) și factorul noroc care îi ajută pe Chiefs (Mahomes a condus NFL în acest sezon cu 16 interceptări pierdute) înseamnă că ar putea fi timpul.

  Baker Mayfield a jucat mult mai bine în a doua jumătate a acestui sezon și este în general unul dintre cei mai eficienți fundași din acest sezon, atunci când nu sub presiune. Chiefs s-au clasat pe locul 18 în procentajul de sack-uri în acest sezon, dar au reușit să obținăpresiune pe 24,2% din dropback – suficient de bun pentru locul 10 în ligă.

  Dar chiar dacă Chiefs nu pot face presiuni asupra lui Mayfield, ne place ca el să depășească Patrick Mahomes și ofensa de vârf a Chiefs? Mayfield a fost foarte puternic împotriva lui Pittsburgh săptămâna trecută – cândnu au reușit să-l preseze - aruncând 263 de metri și trei touchdown-uri în victorie.

  Mayfield are acum un raport TD-INT de 14-1 în ultimele sale zece jocuri. Vedem suficiente motive pentru a-i lua pe Browns să câștige jocul (sau dacă vă simțiți mai puțin riscant, acoperiți cel puțin spread-ul de 10/11 puncte).

  Cleveland Browns Pentru Câștigă jocul
  4,78
  Sports Interaction

  New Orleans Saints vs. Tampa Bay Buccaneers

  Runda divizională 2021 se încheie cu un joc afișat de cel mai vechi meci de sfert din istoria playoff-urilor NFL. Brady și Bucs au pierdut de două ori în fața lui Brees și a lui Saints în timpul sezonului regulat, îmbunătățindRecordul din toate timpurile lui Brees împotriva lui Tom Brady la 5-2. Marea întrebare acum este dacă Bree se poate îmbunătăți la 6-2 și poate egala Peyton Manning pentru cele mai multe victorii împotriva lui Brady.

  Singurul lucru pe care îl vor aduce toată lumea în mod constant în această săptămână este cât de dificil este este să mergi cu 3-0 împotriva unui adversar într-un singur sezon. Acea propoziție este complet exagerată și, de fapt, deloc adevărată. De la fuziune, echipele cu un record de 2-0 împotriva unui adversar au 14-7 în a treia întâlnire. Brees deține una dintre acele 14 victorii, măturand Carolina Panthers în 2017-18.

  Sfinții se potrivesc bine cu Bucs. Aul-a oprit constant pe Mike Evans în ultimele două sezoane – inclusiv un joc cu doar doi metri și un shutout complet într-un altul. L-au demis pe Brady de șase ori în acest sezon și l-au demis de două ori. De asemenea, ei au mutat mingea în mod eficient, înscriind 72 de puncte în cele două victorii ale lor.

  Depinde de Brady să ducă această echipă la victorie, dar nu credem că o poate face. În ciuda aruncării pentru 381 de metri săptămâna trecută, Brady nu arăta impresionant. Ela plutit niște mingi și le-a aruncat pe altele.

  A încheiat ziuaterminând 55% din pase – al treilea joc consecutiv împotriva unui adversar NFC (care a ajuns în playoff) în care nu a reușit să completeze 60% din pase. În general, ne place ca Brees și Saints să măture Bucs

  New Orleans Saints Pentru a câștiga jocul
  1,60
  LeoVegas

  Găsiți site-uri grozave pentru a paria pe Playoffs NFL

  Vrei să pariezi pe mai mult decât cine va câștiga jocul – cum ar fi totalul jocurilor, diferențele de puncte, elementele de recuzită și viitoarele Super Bowl? Ei bine, consultațicărțile sportive online grozavemai jos. Utilizatorii noi pot primi un bonus de bun venit – pe care îl pot folosi pentru a paria pe fiecare joc din acest weekend până la Super Bowl!

   Vezi toate sporturile Site-uri de pariuri