Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 7 Early Picks - Denver to Beat Cleveland

NFL Săptămâna 7 alegeri timpurii - Denver va învinge Cleveland

Păsarea timpurie primește viermele și săptămâna aceasta nu este diferită, deoarece aruncăm o privire la jocul de joi seara împreună cu două meciuri de la 13:00 pentruNFL Week 7 Early Picks.

Săptămâna 7 a sezonului NFL features a half dozen teams on their bye week. That means there are only 13 games on the schedule. First, we spotlight the Thursday night game between the Denver Broncos and Cleveland Browns. Also, New England entertains the New York Jets while the New York Giants are home to the Carolina Panthers. 

Timpul se scurge pentru Jets și Giants pe măsură ce pierderile cresc. Oricum, să începem să facem acelealegeri timpurii pentru pariurile sportive din România.

Pariuri timpurii în Săptămâna 7 NFL 

Cu doar 13 jocuri, defalcarea jocurilor merge cam așa pentruSăptămâna 7 NFL .

  • Joi noaptea -- 1
  • Jocuri de 13:00 -- 6
  • Jocuri de la 16:00 -- 4
  • Seara de duminică -- 1
  • Luni noaptea -- 1

Din nou, pentru noipariorii, căJoi seara jocul ar putea varia destul de repede. Motivul pentru care Baker Mayfield este fotografiat este simplu. El va juca săptămâna aceasta împotriva Denver Broncos. Cu toate acestea, Cleveland Browns sunt loviti.

După aceea, mai suntNew York Giants, care au fost loviti de Los Angeles Rams săptămâna trecută cu 38-11. Nu a fost niciodată aproape după un al doilea sfert de 28 de puncte. Mulți cred că Daniel Jones nu ar fi trebuit să joace. Acum, Giants feste o echipă furioasă a Carolina Panthers care a pierdut în prelungiri în fața Minnesota Vikings.

În sfârșit, urmează revanșa tinerilor fundași. Zach Jones de la New York Jets se confruntă cu Mac Jones de la New England Patriots într-o ciocnire AFC East.

Sunt mai multe provocări în această săptămână, dar după ce s-a descurcat bine în ultimele câteva săptămâni, este timpul să luăm o șansă sau trei. La urma urmei, trăiește viața periculos. Mulți consideră că Carolina Panthers primesc niște cote excelente, deoarece ar trebui să fie favorizați de mai mulți împotriva uneia dintre cele mai proaste echipe din fotbal.

Să examinăm în continuareSelecțiile NFL din săptămâna 7.

Denver Broncos Pentru a-i învinge pe Cleveland Browns
2,81
Bodog

NFL Săptămâna 7 devreme Alegeri - Money on the Run 

Săptămâna 6 a fost foarte bună împreună cu Săptămâna 5, în ciuda unor obstacole. Este timpul să ne punembani pe fugă pentru Săptămâna 7. Da, au fost mai multe jocuri decise prin prelungiri, precum și unele reveniri care au rămas scurte. New England și Carolina au fost ambele victime ale acestei destine.

S-ar putea ca lucrurile să se încurce din nou puțin? Absolut. Alegerile timpurii ale NFL au câteva ciudații în liniile monetare și acestea sunt enumerate mai jos.

2021 NFL Week Seven Early SecksSports InteractionPowerPlaySpin Palace Sports
Denver Broncos2,812,752,80
Cleveland Browns1,411,441,45
Carolina Panthers1,661,611,62
New York Giants2,272,252,40
New York Jets3,333,403,40
New England Patriots1,35|| |7481.301,32

Nu uitați, există și mai multe cote pentruCote NFL Săptămâna 7 aici.

Alegerea de joi seara -- Denver Broncos peste Cleveland Browns 

Din nou îndrăzneț sau du-te acasă. Începem cu ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai urâte jocuri dinSăptămâna 7. Acest concurs includeDenver Broncos pe drum împotrivaCleveland Browns. Denver a fost o altă dintre acele echipe care pur și simplu nu au putut merge până nu a fost prea târziu. Ei au coborât cu 21 la Las Vegas Raiders înainte de a încărca un pic în al patrulea trimestru. Apărarea lor secundară și mijlocie a fost puternic distrusă.

Lucrurile au mers și mai rău pentru Cleveland Browns în săptămâna a 6-a, când Arizona Cardinals au ajuns la un avantaj de 20-0 în drum spre o dezamăgire de 37-14 în Cleveland. Arizona a fost fără cel mai bun linebacker al lor în Chandler Jones și nu a contat. Problema este timpul scurt și, Doamne, rănile pentru acest jocJoi seara.

Lista de accidentări a lui Cleveland poate fi văzută chiaraici. Din fericire, Odell Beckham Jr. și Baker Mayfield au revenit în joc, dar acum Kareem Hunt a ieșit din cauza unei accidentări la gambe. Nick Chubb este, de asemenea, afară, așa că sunt doi alergători din Cleveland. Umărul lui Mayfield arată rău, dar plănuiește să joace. Asta cu excepția cazului în care Cleveland îl așează să se odihnească pentru meciul de Halloween împotriva lui Pittsburgh. Jarvis Landry a fost încă rănit în cadrul unității M*A*S*H*.

Pentru Denver, există șansa ca Jerry Jeudy să se întoarcă. Pentru o echipă care a pierdut trei meciuri consecutive, această știre este un impuls uriaș și permite altor jucători ofensivi să intre înapoi. rolurile lor mai obişnuite. Teddy Bridgewater a aruncat mingea destul de bine în săptămâna 6, dar a făcut și câteva greșeli -- în total trei interceptări. Acestea fiind spuse, apărarea lui Cleveland este compromisă mai mult din cauza faptului că ofensiva este atât de blocată.

De aceea credem căDenver îi va învinge pe Cleveland Browns în Thursday Night Football.

Carolina Panthers peste New York Giants

Pur și simplu,Carolina Panthers au pierdut trei jocuri consecutive, dar probabil ar fi putut câștiga în Săptămâna 6.New York Giants nu s-au obosit să apară acasă împotriva lui Los Angeles Rams. Lucrurile se pot înrăutăți pentru Săptămâna 7 duminică după-amiaza devreme.

Sam Darnold s-a răzbunat pe fosta sa echipă, New York Jets. Acum, el are șansa de a exorciza câțiva demoni la MetLife Stadium. New York Giants au acordat 44 și 38 de puncte în ultimele două săptămâni. Giants ar putea mai înscrie câteva puncte, dar esteCarolina care este alegerea noastră din Săptămâna 7 aici pe drum.

Carolina Panthers Pentru a-i învinge pe NY Giants
1,66
Sports Interaction

Și, în sfârșit, acesta săptămâna trecută 7 Early Pick

New England Patriots și New York Jets joacă duminică la Foxborough. Mac Jones merge împotriva lui Zach Wilson. New England a câștigat primul, iar New York nu are armele pe care le-a avut Dallas în săptămâna 6.Patrioții sunt alegerea noastră pentru a-i învinge pe Jets în săptămâna 7.

Patrioții New England. Pentru a-i învinge pe NY Jets
1,30
PowerPlay

Din fericire,case de sport caPowerPlay a venit săptămâna aceasta cu câteva numere solide NFL.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive