@TakeAwayTre_
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Free Picks And Predictions: December 03-07

Alegeri și predicții gratuite NFL: 03-07 decembrie

The primul weekend din decembrie brings us Săptămâna 13 din sezonul regulat NFL.Pittsburgh Steelers își continuă începutul neînvins de campanie acum cu 10-0 la general, cu un meci de jucat miercuri împotriva Ravens.

Noi' Își vor acoperi meciul împotrivaEchipa de fotbal Washington,Excursia Saints la Atlanta și egalitatea AFC vs NFC caBillurile iau pe 49ers pentru meciul nostru de luni seara.

Avem toatecotele de la furnizori de pariuri sportive de top și punem la dispoziție experții noștri NFL pentru a alege pentru jocurile menționate mai sus care vor avea loc în acest weekend. Cu atât de multe jocuri importante jucate în acest weekend, asigurați-vă că nu ratați!

Echipa de fotbal Washington (4.42) vs Pittsburgh Steelers (1.21)

The Ravens se joacă cu Steelers miercuri, ceea ce va afecta probabil cotele pe care le postăm astăzi. Așadar, asigurați-vă că verificați din nou această pagină pentru cele mai recente cote pentru aceasta. Îi poate opri Washingtonul pe Steelers, dacă Ravens nu pot?

The Steelerii ar putea avea 11-0 în acest joc și caută favoriți fermi pentru a ajunge la Superbowl în acest sezon. Steelers se vor îndrepta spre Heinz Field pentru prima dată în acest sezon, în timp ce încearcă să împiedice Washingtonul să obțină 3 victorii la rând.

Washington are scorul de 4-7 pentru sezon și s-a chinuit să pună la punct. o serie de victorii împreună în această campanie. Deși, în acest moment, se află pe victorii împotriva Bengals și Cowboys. Totuși, Steelers sunt de neoprit în acest moment.

Alegeți Steelers aici.

Pittsburgh Steelers Pentru a învinge echipa de fotbal din Washington
1.21
PowerPlay

L-ai vrut 👀
Ai primit 🔥

Color Rush 👀#HereWeGo | #Thanksgiving pic.twitter.com/FOtee4gfxL

— Pittsburgh Steelers (@steelers)24 noiembrie 2020|| |785

Buffalo Bills (1,67) vs San Francisco 49ers (2,30)

The 49ers au început sezonul ca unul dintre echipele de top să ajungă în Playoff. Cu toate acestea, un sezon greu îi lasă5-6 pentru campania 2020/21, dar intră în acesta cu cote destul de favorabile pentru câine.

The Bills sunt a patra în Conferința AFC, având un record de8-3 pentru sezonul de până acum. The Bills au câștigat 4 din ultimele 5 jocuri, inclusiv victorii împotriva Patrioților, Seahawks și Chargers.

The 49ers sunt doar 2 victorii în ultimele 5 jocuri, dar până acum a fost un drum greu pentru ei. Ei i-au învins pe Rams doar cu 23-20 în ultimul lor joc. Ei vor trebui să sape adânc împotriva Bills dacă vor să obțină ceva din asta.

Așteptați-vă ca Bills să câștige.

Buffalo Bills Pentru învinge-i pe San Francisco 49ers
1,67
888 Sport

Acești doi. 🤩@StefonDiggs | @TakeAwayTre_ pic.twitter.com/yp1fmwXUE8

— Buffalo Bills (@BuffaloBills)1 decembrie 2020|| |843

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vezi toate pariurile sportive Site-uri