#SFvsNO
$
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Free Picks And Predictions: November 20-23

Alegeri și predicții gratuite NFL: 20-23 noiembrie

Pe măsură ce intrăm în săptămâna11 din 17, Pittsburgh Steelers sunt încă în fruntea AFC cu un început perfect de sezon și un record de 9-0. În NFC, Packer și Saints sunt cei care conduc încărcarea, urmați îndeaproape de 49ers și Seahawks.

Liderii ligii se vor confrunta cu o echipă Jaguars care se luptă să aibă vreun impact asupra conferinței din acest an. sezon.Avem și meciul weekendului, când Packers se înfruntă pe Colts la Lucas Oil Stadium.

Avem toate cotele de la || |640top-tier sportsbook providers și vor oferi informații de la experții noștri interni din NFL. Cu atât de multe jocuri grozave aliniate în acest weekend, să nu așteptăm și să trecem la acțiune!

New Orleans Saints (1.49) vs Atlanta Falcons (2.69)

The Saints sunt în fruntea NFC cu 7-2 pentru generalul sezonului| ||713. They’ll look to make it 7 wins in a row against the Falcons, who went 3-6 for the campaign.

The Saints este una dintre echipele care se vor lupta cu campionii în vigoare, KC Chiefs, la anul acesta'Superbowl. Și dacă continuă să joace așa, vor avea șanse mari să câștige.

Uitându-se la cele mai bine cotatesite-uri de pariuri NFL, it’s clear the Saints are favoured to make it 7 from 7. Nu considerați Atlanta în totalitate, deoarece ei caută să ajungă 3 din 3 cu victorii peste Panthers and Broncos.

Așteptați-vă ca Saints să câștige.

New Orleans Saints Pentru a-i învinge pe Atlanta Falcons
1,49
PowerPlay

⚜ ŞASE. DREPT. CÂȘTIGE. ⚜@Gatorade | #SFvsNO pic.twitter.com/B8wa56jz8A

— New Orleans Saints (@Saints)16 noiembrie 2020| ||761

Indianapolis Colts (1,78) vs Green Bay Packers (2,09)

Meciul nostru de duminică seara prezintă cealaltă echipă în vârful grămezii în NFC Packers, care călătoresc la Indianapolis pentru aceasta. Colts arată ca favoriții pentru a câștiga aceasta în ochii cotelor, dar îi putem vedea pe Packers luând victoria.

Green Bay caută să treacă trei din trei, cu victorii asupra Jaguars și 49ers. Colts au 3 victorii în ultimele 5, după ce au pierdut în fața unei echipe puternice Ravens și o performanță slabă împotriva lui Browns.

Indianapolis nu este leneș, mergând cu 6-3 pentru sezonul. Dar, Packers joacă excelent și Aaron Rodgers continuă să facă jocuri din adâncime. Acesta va fi jocul weekendului.

Alegeți Packers pentru a câștiga.

Green Bay Packers Pentru a-i învinge pe Indianapolis Colts
2.09
888 Sport

The #Packers au adus o schimbare la unitatea de touchdown care a câștigat jocul în săptămâna 10.

Larry McCarren explică în această ediție a Rock Report 🎥pic.twitter.com/A200DeytFl

— Green Bay Packers (@packers)20 noiembrie 2020

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive