Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Free Picks And Predictions: October 30 - November 02

Alegeri și predicții gratuite NFL: 30 octombrie - 2 noiembrie

ThePittsburgh Steelers lead the league as we enter game week 8, as they go unbeaten in the AFC. They’ll face off against the mighty Baltimore Ravens, care au scor 5-1 pentru sezonul general și joacă unul dintre cel mai bun fotbal din ligă.

This weekend will also feature games between the Sfinții și Urșii,și liderii NFC Seahawks împotriva celor de la 49ers| ||641. The Saints and 49ers haven’t started the season with the same vigour we expected, but look to be picking up the pace now.

Avem toate șansele de lanivelul superior. Furnizorii de pariuri sportive și au experții noștri interni din NFL pentru a alege pentru jocurile menționate mai sus care vor avea loc în acest weekend.Cu atât de multe jocuri importante jucate în acest weekend, asigurați-vă că nu ratați!

Chicago Bears (2,87) vs New Orleans Saints (1,45)

Ursii intră în asta unul ceva mai bun decât Saints, cu un record de sezoane de 5-2 dar cu un joc în mână peste Saints 4-2.The Bears au câștigat o victorie excelentă în fața Buccaneers cu câteva săptămâni în urmă, avansând jocul cu 20-19.

Sfinții se vor considera cu siguranță || |730Superbowl speranți anul acesta. Dar va trebui să accelereze ritmul dacă doresc să aibă un impact, având în vedere că au pierdut puncte în fața Raiders și Packers deja în acest sezon.

În conformitate cu toți cei mai bine cotațiNFL site-urile de pariuri,New Orleans sunt favoriți clar pentru a câștiga acesta. Putem înțelege de ce. Saints au o echipă foarte puternică și par să fi pus la culcare greșelile pe care le făceau la primele meciuri.

Alegeți-i pe Saints pentru a câștiga.

New Orleans Saints Pentru a-i învinge pe Chicago Bears
1,45
PowerPlay

#TBT: @iam_jtgray a dat tonul meciului din sezonul trecut#Saints din Chicago 👐pic.twitter.com/NGujCqxKS5

— New Orleans Saints (@Saints)29 octombrie 2020

Seattle Seahawks (1.66) vs San Francisco 49ers (2.29)

În cele din urmă, avem liderii din NFC West în fața diviziei San Francisco 49ers. 49ers chiar nu au avut începutul campaniei 2020/21 pe care mulți se așteptau.

49ers intră în acesta încercând să facă 3 victorii în ultimele trei. Cu toate acestea, Seahawks au 5-1 pentru sezon și au arătat foarte puternici până acum. Un sughiț mare a venit în ultimul lor joc, deoarece au pierdut cu 37-34 în fața Cardinals.

Acesta a venit la momentul perfect pentru cei de la 49ers, deoareceRunsul neînvins al Seattlelui liga a fost ruptă și impulsul este cu siguranță cu San Francisco. 49ers vor trebui să se concentreze pe limitarea lui D.K. Metcalf dacă speră să-l câștige pe acesta - acest băiat este rapid.

Așteptați-vă la o victorie pentru Seahawks.

Seattle Seahawks Pentru a învinge San Francisco 49ers
1,66
888 Sport

.@DangeRussWilson este singurul QB din NFL cu Peste 50 de aterizări de pase adânci din 2016. 🤯

Aceste@NextGenStats susținut de@awscloud ar putea face diferența în meciul de duminică împotriva celor de la 49ers.pic.twitter.com/2TCqhJQoUD

— Seattle Seahawks (@Seahawks)30 octombrie 2020

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine. Amintiți-vă că oferăo mulțime de bonusuri pentru parori. Iar jucătorii ar putea primi bonusuri și mai bune dacă depun folosind Bitcoin.

  • Bonusuri mai bune cu BTC
    Taxe mai rapide și mai mici
    • Vezi toate site-urile de pariuri sportive