Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Free Picks and Predictions: September 11-13

Alegeri și predicții gratuite NFL: 11-13 septembrie

Ne întrebăm ce echipe vor avea un început bun înprima săptămână în spatele NFL? Ești în locul potrivit. Experții noștri în fotbal vor trece prin unele dintre cele mai mari jocuri în weekend și vă vor anunța cine este probabil să câștige.

A fost un an ciudat.Dar sportul s-a întors și sezonul de fotbal este pe cale să înceapă, ceea ce este cu un pas mai aproape de normalitate.

Vom revizui cotele de la toțifurnizorii de pariuri sportive de top și ne asigurăm că cititorii noștri intră în ziua 1 cu o idee clară despre ceea ce se va întâmpla. Așadar, fără alte prelungiri,să trecem la fond.

New Orleans Saints (2.65) vs Tampa Bay Buccaneers (1.54)

Cea mai mare veste despre aceasta este faptul căTom Brady a plecat Patrioții și acum orchestrează lucruri pentru Bucanieri.

Este greu de prezis dacă el va fi diferența care îi va duce să câștigeSuperbowl. Dar ceea ce știm este că Tampa are acum un jucător de trei ori de calibru MVP în rândurile lor.

Așteptați-vă la același lucru de la Saints. O echipă solidă, cu o listă mare în ambele infracțiuni și în apărare.Cel mai bine cotați site-uri de pariuri NFL îi au pe Buccaneers ca favoriți clari și îi putem vedea câștigând în prima zi de meci.

Așteptați-vă la o victorie pentru Buccaneers.

Tampa Bay Buccaneers Pentru a-i învinge pe New Orleans Saints
2,06
PowerPlay

Putem obține un#GoBucs pic.twitter.com/L4o3Pod4IO

— Tampa Bay Buccaneers (@Buccaneers)septembrie 9, 2020

Baltimore Ravens (1,28) vs Cleveland Browns (4,00)

The Ravens intră în sezonul NFL sunt favoriți pentru AFC North și sunt favoriți clar în ochii cotelor pentru jocul de deschidere împotriva lui Cleveland.

Browns încă încearcă să creeze un model funcțional pentru echipa sub antrenorul în primul an Kevin Stefanski. Deși este primul său an, ei au o echipă decentă și ar putea face ceva în ligă anul acesta.

Ravens vor fi la fel de periculoși ca niciodată în atac, dar Browns nu sunt tocmai lipsiți de acel departament. Dar care echipă va apărea în defensivă?

The Ravens au avut probleme cu Browns recent, dar încă credem că au destui pentru a-l câștiga.

Alege Ravens pentru a câștiga.

Baltimore Ravens Pentru a-i învinge pe Cleveland Browns
1,28
888 Sport

„Trebuie să aduci propria ta energie.”@markingram21 aduce întotdeauna sucul în ziua jocului. 😤pic.twitter.com/XNCs8dvf5j

— Baltimore Ravens (@Ravens)10 septembrie 2020