Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Best NFL picks and predictions for Conference Championship Weekend

Cele mai bune alegeri și predicții NFL pentru weekendul campionatului de conferință

Patru echipe rămân în căutarea pentru a câștiga Super Bowl în acest sezon. Ce echipe își vor trage biletele la marele meci în acest weekend?

După un alt weekend de supărări,subliniat fără îndoială de cătreTennessee Titans taking down the Baltimore Ravens, doar patru echipe rămân în vânătoare pentru a câștiga Super Bowl 2020. Și cu jocurile din campionatul conferinței îndreptate spre noi, așteptați-vă și mai multă dramă.

În AFC,Șefii din Kansas City îi vor găzdui pe Titans cu un excursie la marele joc pe linie. Chiefs păreau să aibă probleme împotriva lui Houston, dar au revenit pentru o victorie mare.

În NFC, va fi obătălie între Packers și 49ers, care amândoi au avut victorii puternice în runda divizională.

În această piesă, oferimAlegerile noastre NFL ca toate cele patru echipe caută să-și sporeascăCote la Super Bowl.

 

Tennessee @ Kansas City: 19/1/2019 @3:05 PM ET

Cine și-ar fi imaginat Tennessee|| |676 would have made it this far? First, they stunned everyone by taking down Tom Brady and the New England Patriots. Then, they once again provided a stunner by defeating the No. 1 seed Ravens in Baltimore. 

Poate norocul să lovească a treia oară? Cu Tennessee, jocul de alergare s-a dovedit a fi de neoprit, condus de Derrick Henry. Bestia din spate a fost senzațională în victoria împotriva lui Baltimore, grabind pentru 195 de yarzi în 30 de porturi.

El a adăugat chiar și o pasă de touchdown. Pentru ca Titanii să aibă o șansă, vor trebui să-l hrănească pe Henry devreme și des.

Între timp, pentru echipa gazdă,Chiefs au fost în pericol serios de o ieșire anticipată săptămâna trecută împotriva lui Houston. Texanii au ajuns la un avans de 24-0. Cu toate acestea, cu Patrick Mahomes și Travis Kelce conducând lucrurile, Chiefs au șters acel deficit cât ai clipi și au continuat să câștige cu 51-31.

Kansas City Chiefs Pentru a învinge Tennessee Titans
1,31
Betway

CoteNFL Playoff au Kansas City ca Favorite de 7,5 puncte. Nu credem că vor acoperi această răspândire, dar îi alegem să-i doboare pe Titani și să avanseze la Super Bowl. A trecut mult timp pentru Andy Reid and Co., dar acesta este anul în care câștigă AFC și continuă să joace pentru titlu.

 

Green Bay @ San Francisco: 19/1/19 la 6:40 PM ET

Doi dintre cei mai buni fundași din joc se vor înfrunta duminică, cu Aaron Rodgers și Jimmy Garappolo se duc cap la cap în jocul pentru titlul NFC. 49ers i-au învins pe vikingi cu ușurință săptămâna trecută, atacul făcându-și treaba, dar apărarea s-a remarcat prin menținerea tăcerii Minnesota.

Colnerul star Richard Sherman a avut și o interceptare mare. El și restul apărării vor trebui să facă tot posibilul pentru a încerca să-i oprească pe Rodgers și Davante Adams.

În victoria împotriva Seahawks weekend-ul trecut, atât AR12, cât și Adams și-au arătat chimia remarcabilă. Adams, unul dintre cei mai buni receptori din NFL, a prins opt mingi de la Rodgers pentru 160 de metri și două touchdown-uri.

Totuși, ce echipă Green Bay va apărea? Când Packers sunt în flăcări, puține echipe se pot egala cu ei. Cu toate acestea,probleme de consecvență în atac au fost evidente pe tot parcursul anului.

Când aceste două echipe s-au întâlnit în noiembrie, San Francisco a dominat și a câștigat cu 37-8. Garoppolo a aruncat pentru 253 de yarzi și două scoruri în acela.

San Francisco 49ers Pentru a-i învinge pe Green Bay Packers
1,31
PowerPlay

The 49ers sunt favoriți cu 7,5 puncte pentru a trece la Super Bowl. Similar cu jocul cu titlul AFC, nu credem că răspândirea va fi acoperită, dar căutăm ca San Francisco să fie învingător și să mergem mai departe pentru a-i întâlni pe Chiefs în Super Bowl.