Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL MNF picks with Bucs favored over the Giants

Alegeri NFL MNF cu Bucs favorizat față de Giants

Cine este pregătit pentru o confruntare monstruoasă NFC între Tampa Bay și New York în Săptămâna 11? Exact asta ne propunem, cele două echipe pregătindu-se să se lupte pentru o înclinare a fotbalului de luni seara. Vedetele vor fi gata să dea spectacol. În acest articol, avemalegeri NFL MNF cu Bucs favorizat față de Giants când se întâlnesc la Raymond James Stadium din Tampa Bay.

Buccaneers sunt favoriți masivi care se înfruntă cu Giants 

În cursul acestui meci interesant,Buccaneers sunt favoriți masivi care se confruntă cu Giants pentru tilt MNF. Acesta va fi, de obicei, cazul ori de câte ori ai un tip ca Tom Brady care conduce atacul pentru tine, deoarece de șapte ori câștigător al Super Bowl-ului se află în mijlocul unui alt sezon grozav pentru echipă. Cu New York, ei continuă să fie inconsecvenți.

Totuși, pentru Bucs, ei vor încerca să revină pe drumul cel bun după ce au suferit pierderi consecutive pe drum. În săptămâna a 8-a,Tampa Bay a suferit o pierdere dură în fața New Orleans Saints. După o revedere în săptămâna 9, Tampa Bay a revenit apoi la acțiune în săptămâna 10, dar a suferit o pierdere în fața echipei de fotbal din Washington. Nimeni nu l-a văzut pe acela venind.

NFL MNFBodogSports InteractionTonybetBetway
Bucs va câștiga1,181,181,18 1,18
Uriași de câștigat5,205,205,205,20
= Peste pentru a lovi1,911,911,911,91
Sub pentru a lovi1.911,911,911,91

Între timp, pentru Giants, au fost la revedere weekendul trecut și intră Săptămâna 11 a câștigat două dintre ultimele trei jocuri. În săptămâna 9,Giantsi i-au uimit pe Raiders din Las Vegas pe stadionul MetLife. Apărarea a arătat cu adevărat clară în acel concurs, forțând două interceptări ale lui Derek Carr și un balon târziu de la veteranul care a apelat semnalul.

Acum, Daniel Jones, Saquon Barkley și restul jucătorilor din New York vor încerca să înregistreze o altă supărare, de data aceasta pe drumul înfruntându-se cu Brady și Co. Acesta este va fi o sarcină foarte grea, deoarece Bucs dețin 1.18Cote la pariuri NFL. Între timp, pentru Giants, ei au fost plasați la 5.20. Vedem că asta este o baie de sânge. Mergem cu Bucs. De acord?Consultați site-urile noastre de pariuri NFL pentru a pune un pariu.

Statutul lui Saquon Barkley îi îngrijorează pe pariorii cu privire la peste/sub

E de la sine înțeles, darStatutul lui Saquon Barkley îi îngrijește pe parioși în privința peste/sub| ||706 for this Monday Night Football battle. The superstar running back for the New York Giants has been dealing with an ankle injury, which has caused him to miss multiple games this season. The hope is that he'll be good to go once the ball is kicked off on Monday, but things remain up in the air. 

Dacă Barkley poate juca, asta va ajuta doar șansele New York-ului de a încerca să facă din acesta un joc competitiv. Dacă Barkley ratează un alt concurs, acest lucru va pune o presiune suplimentară pe fundașul Daniel Jones.Jones a fost foarte nesigur pentru a-și începe cariera în NFL,, ceea ce a fost groaznic de văzut pentru credincioșii din New York. Pur și simplu nu s-a ridicat la nivelul primei runde de facturare.

Kenny Goladay, Saquon Barkley + Kadarius Toney au fost aproape de sănătate deplină și pe deplin implicați în ofensă pentru 1 meci împreună — @ New Orleans. Au avut 485 de metri de ofensă totală.

Luni seara în Tampa ar putea fi jocul nr. 2. Optimism pentru ofensiva Giants.https://t.co/7d3MZczEWn

— Jordan Raanan (@JordanRaanan)17 noiembrie 2021

Dacă Barkley este capabil să joace, el va deschide cartea de joc pentru Giants. Ceea ce îl face și pe Barkley atât de special este că poate prinde mingea din spate și îi poate face pe fundașii adversari să pară incredibil de proști. Din nou, totuși, nimeni nu știe sigur dacă va putea juca în aceasta pentru Giants. Speranța este că ar putea juca, totuși, și să facă piesele sale obișnuite impresionante pentru Giants de la început până la sfârșit.

După casele de pariuri sportive din România,supra/sub-ul pentru acesta a fost stabilit la 49,5 puncte. Odată ce vom ști sigur dacă Barkley poate juca, îi va face pe oameni mai încrezători în alegerea unuia. Instinctul nostru ne spune că Barkley va sfârși prin a pune tampoanele, motiv pentru care alegem over ca selecție.

Tampa Bay Pentru a acoperi suprafața
1,91
Sports Interaction

Tampa Bay ar trebui să acopere și primul -half spread

Dacă sunteți în căutarea unui alt pariu de făcut, credem, de asemenea, căTampa Bay ar trebui să acopere și spread-ul din prima jumătate în Aceasta. Brady va fi motivat să lumineze cu adevărat terenul în acest concurs, mai ales că echipa a pierdut jocuri consecutive. Oamenii l-au reproșat duminică pentru pierderea în fața echipei de fotbal din Washington.

A fost o demonstrație grea pentru ataculTampa Bay Buccaneers, în timp ce apărarea nu a putut opri WFT-ul.Antonio Gibson, un tânăr alergător cu adevărat interesant, a ajuns să marcheze două touchdown-uri în grabă. Simțim că Bucs se vor concentra să iasă rapid de pe porți și să facă apărarea Giants să plătească pentru asta. Din acest motiv, alegem Tampa Bay pentru a acoperi spread-ul de 6,5 puncte pentru prima repriză. Acesta este un touchdown, care chiar nu ar trebui să fie o problemă.

Tampa Bay Pentru a acoperi răspândirea primei reprize
1,91
Sports Interaction