Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 6 Early Picks - Tampa Bay Up Again!

NFL Săptămâna 6 alegeri timpurii - Tampa Bay din nou!

The Tampa Bay Buccaneers titlul de alegere timpurie pentru Săptămâna 6 a sezonului NFL, în timp ce examinăm jocurile de joi seara și duminică devreme pentru România Sports Betting.

Este din nou timpul să examinăm acțiuneaNFL pentru Săptămâna 6. Accentul pe această ediție la România Sports Betting va fi pus pe meciul de joi seara și pe concursurile de duminică devreme. Apoi, vom facedevreme selectările.

Săptămâna 6 a sezonului NFL începe săptămânile de pază, dar, mai important, prezintă o confruntare timpurie între Tampa Bay Buccaneers și Philadelphia Eagles.

NFL Săptămâna 6 Pariuri timpurii

Aici, la România Sports Betting, ne dăm seama că sunt doar 13 jocuri de văzut în aceastăNFL Week 6. Cu toate acestea, obținerea unora dintre acestepariuri timpurii este importantă. A profita de liniile monetare este prudent și potențial mai profitabil.

Una dintre echipele noastre preferate de la început a fost Tampa Bay Buccaneers condusă de Tom Brady. Ei fac parte din jocul de joi seara din această săptămână împotriva Philadelphia Eagles și a tânărului Jalen Hurts. Se conturează pentru a fi o confruntare interesantă.

De asemenea, în program, Los Angeles Rams călătorește în cros pentru a juca duminică cu New York Giants. Asta după ce a jucat joia trecută și i-a învins pe Seattle Seahawks. În cele din urmă, ne uităm la un alt concurs de la Londra, când Jacksonville Jaguars se înfruntă cu Miami Dolphins.

Problema inevitabil în această săptămână a fost să avem aproape prea multe locuri bune din care să alegeți. Acesta este, parțial, motivul pentru care alegerea devreme uneori poate fi benefică. Uită-te la săptămâna trecută, cu Los Angeles Rams, care a venit dintr-o înfrângere, ca un prim exemplu. Ei au revenit în repriza a doua împotriva Seattle Seahawks.

Cu doar 14 meciuri săptămâna aceasta, haideți să ne aruncăm în câteva dintre acesteaSelecții NFL din Săptămâna 6.

Tampa Bay Buccaneers| ||676 To beat the Philadelphia Eagles
1,32
10Bet

Selecții timpurii din Săptămâna 6 NFL -- Luând ceea ce este dat 

Cu ceea ce s-a întâmplat în Săptămâna 5, asta i-ar putea descuraja pe unii săsă ia ceea ce este dat pentru Săptămâna 6. Cu toate acestea, dacă este ceva, asta ne face mai hotărâți cu alegerile noastre. Săptămâna trecută au fost observate mai multe rezultate decise de un gol de teren sau mai puțin, inclusiv o revenire din New England în fața Houston Texans.

Ar putea fi mai multe finaluri sălbatice înalegerile noastre timpurii din NFL? Absolut. Este timpul să aruncăm o privire la ceva din ceea ce se ascunde pe linia monetară.

2021 NFL Week six Early SecksSports Interaction10BetSpin Palace Sports
Tampa Bay Buccaneers1,311,321,31
Philadelphia Eagles3,633,453,50
Los Angeles Rams1,18|| |7211.201,19
New York Giants5,455,004,75|| |727
Miami Dolphins1,521,521,51
Jaguarii Jacksonville2,60|| |7332.702,65

Uită-te aici la mai multeCote NFL pentru săptămâna numărul șase. Cu trei alegeri pe linie monetară, obiectivul nostru la România Sports Betting este să ne uităm și la un nefavorabil din mixul nostru. Să ne aruncăm în astaNFL Week 6.

NFL Week 6 Top Pick -- Tampa Bay Buccaneers peste Philadelphia Eagles

The Tampa Bay Buccaneers i-a învins pe Miami Dolphins săptămâna trecută, deoarece Tom Brady a putut să se odihnească pentru cea mai mare parte a ultimului sfert. Brady a acumulat cinci touchdown-uri și 411 de yarzi trecute săptămâna trecută în victorie. Tampa Bay se confruntă cu o apărare care poate fi clasificată ca vulnerabilă peste mijloc și secundar. Asta prezintă confruntări pe care le poate exploata Tampa Bay. Acesta este principalul motiv pentru care Tampa Bay esteCea alegere a săptămânii 6.

Există o oarecare îngrijorare în această săptămână, deoarece Jalen Hurts este un fundaș mobil care poate câștiga timp și are un braț puternic. Vezi cum Matthew Stafford a învins Tampa Bay în săptămâna 3. Pe de altă parte, poate Hurts să țină pasul împotriva unei astfel de infracțiuni prolifice din Tampa Bayprolific Tampa Bay offence?

That might be a problem for Philadelphia, to be honest. The Carolina Panthers mostly held Jalen Hurts in check until some unusual breakdowns sparked an Eagles comeback last week. Tampa Bay's defence plays better downhill than most teams, especially on the road. It is a unit that can battle in close games and generate turnovers as well. 

Tampa Bay poate fi atras într-un concurs cu scoruri mai mari și asta e în regulă. Condițiile meteo vor fi ideale și nu sunt așteptate ploi. Cu Antonio Brown și Chris Godwin deschizându-se în adâncime, asta ar putea stabili și jocul intermediar de pase mijlocii pentru Buccaneers.

În cele din urmă, alegerea noastră de joi seară este Tampa Bay Buccaneers care îi învinge pe Philadelphia Eagles.

Los Angeles Rams împotriva New York Giants

TheLos Angeles Rams călătoresc la Met Life Stadium pentru a se confrunta cu cei răniți și slăbițiNew York Giants duminică după-amiază. Având în vedere că New York-ul a suferit mai multe accidentări cheie -- inclusiv entorsa de gleznă pe care Saquon Barkley a suferit-o săptămâna trecută, New York ar putea fi alegeri ușoare pentru o echipă Rams care poate aerisi mingea. Cu fundasul Daniel Jones în protocolul de comoție, New York ar putea fi nevoit să-l înceapă pe Mike Glennon săptămâna aceasta.

Glennon este util și poate face câteva aruncări, dar nu se poate aștepta să țină pasul cu o infracțiune puternică. Odată cu creșterea accidentărilor, New York a acordat 44 de puncte Cowboys de la Dallas săptămâna trecută. Infracțiunea fiind în ruină a afectat apărarea. Același lucru s-ar putea repeta duminică după-amiază.

Los Angeles Rams sunt alegerea noastră aici pentru a-i învinge pe New York Giants duminică.

LA Rams Pentru a învinge-i pe NY Giants
1,20
Betway

Și acum, alegerea brută a NFL din Săptămâna 6...

România Pariuri sportive am fi mândri când ne îndreptăm peste iaz pentru aceastăSăptămâna 6 NFL Rough Pick. Delfinii din Miami au fost destul de îngrozitori. Au fost exploziți de Buffalo Bills și Tampa Bay Buccaneers deja în acest sezon. Acum, Jacksonville Jaguars au reușit să rămână în majoritatea jocurilor. Trevor Lawrence arăta mai bine săptămâna trecută, iar acest meci de la Londra ar putea avea nevoie doar de prima victorie a sezonului de Jacksonville.

Cu Miami arătând și mai îngrozitor în ultimul timp, a lua Jacksonville la 2.70 este un alegere care merită făcută duminică.

Jacksonville Jaguars Pentru a-i învinge pe Miami Dolphins
2,70
10Bet

Once again, our best casete sportive ca10Bet oferă câteva numere foarte bune în această săptămână în NFL.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive