Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL conference winners picks for the 2021 season

Selecții ale câștigătorilor conferinței NFL pentru sezonul 2021

În acest moment al sezonului NFL, vedem cu adevărat care echipe devin favorite la pot concura pentru o excursie la Super Bowl. Atât AFC, cât și NFC sunt încărcate, ceea ce a fost interesant de văzut pentru fani până acum în acest sezon. Acestea fiind spuse, cine va ajunge să concureze pentru Trofeul Lombardi? În această piesă, avemselecțiile câștigătorilor conferinței NFL pentru sezonul 2021. Citiți mai departe pentru mai multe!

Billurile sunt favoritele pentru a câștiga AFC în acest sezon

După ce a pierdut ultimul meci pentru titlul conferinței Anul acesta, Billurile sunt favoritele pentru a câștiga AFC în acest sezon. Fanii din Buffalo au fost încântați să vadă cât de puternică a jucat echipa. Josh Allen arată ca unul dintre cei mai buni fundași din joc, în timp ce Stefon Diggs ne-a reamintit de ce este considerat un receptor lat electric. Din punct de vedere defensiv, Buffalo are și o unitate puternică.

Altele decât Bills,echipe precum Baltimore Ravens, Kansas City Chiefs și Tennessee Titans vor încerca, desigur, să facă mult zgomot, deoarece bine. Cu Ravens, Lamar Jackson se află în mijlocul unui an grozav. Din păcate, toate accidentările au avut într-adevăr un impact negativ asupra acestei echipe. A fost o dezamăgire, mai ales cu J.K. Dobbins, Gus Edwards și Marcus Peters sunt plecați pentru anul.

Cote AFCSports InteractionBet99PowerPlayBetway
Note de câștig3,203,203,20 3,20
Ravens pentru a câștiga5,605,605,605,60
= Șefii de câștigat7.007.007.007.00
Titanii de câștigat9.509,509,509,50

În AFC West,nu a fost mai mare surpriză decât șefii din Kansas City. În momentul în care scriu acest articol, Kansas City are un scor scăzut de 4-4 pe an prin primele opt jocuri ale sezonului. Kansas City aproape a pierdut în fața New York Giants la fotbal de luni seara. Patrick Mahomes are și el un an de uitat. Nimeni nu se aștepta ca el să arate atât de rău în 2021, dar iată-ne.

Conformcele mai bune case de pariuri sportive din România, facturile au primit 3,20cele mai bune cote de pariuri NFL la câștigă AFC și continuă să joace în Super Bowl. Între timp, pentru Ravens, au fost setate la 5.60, Kansas City este la 7.00 și Titanii la 9.50. Din scaunul nostru, credem că ar fi șocant dacă Buffalo nu se întoarce la Super Bowl. Vom alege Bills aici. De acord? Plasați un pariu pecele mai bune site-uri de pariuri NFL.

antrenorul McDermott:@JoshAllenQB și@PhilMickelson se distrează dus-întors . Phil a vorbit cu echipa noastră la începutul acestui sezon și a fost un moment atât de special pentru noi. 👍pic.twitter.com/AVxUyXOvNd

— Buffalo Bills (@BuffaloBills)31 octombrie 2021

Căutați ambalatori pentru a câștiga NFC în această iarnă

Pe de altă parte, caută Packers să câștige NFC în această iarnă. Ești surprins de această afirmație? În prezent, cei care fac cote au oferit lui Green Bay a treia cea mai bună cotă pentru a câștiga NFC, deoarece sunt la 6.00. În fața lor se află Tampa Bay Buccaneers și Los Angeles Rams, care au fost plasați la 4.10 și, respectiv, 4.30.

Ceea ce are cu adevărat Green Bay pe scaunul șoferului, în opinia noastră, a fostpiesa lui Aaron Rodgers. Rodgers arată ca unul dintre cei mai buni fundași de acolo. El și-a redus la tăcere pe toți cei care urăsc în săptămâna a 8-a, când i-a ajutat pe Green Bay să câștige în fața lui Arizona Cardinals. Ceea ce i-a rănit cu adevărat pe Packers în ultimul timp a fost jucătorii care nu au acționat din cauza COVID. Ei pot doar să spere că se va opri curând.

Pentru Buccaneers,campionii în exercițiu la Super Bowl au arătat și ei puternici în acest an, dar s-au luptat și cu unele inconsecvențe. Acest lucru a fost pe deplin afișat duminică împotriva New Orleans Saints, New Orleans înregistrând o victorie uluitoare. Acest lucru a venit chiar și cu fundasul Jameis Winston care și-a rupt ACL în prima repriză.

The Rams a devenit și mai puternic înainte de termenul limită de tranzacționare prin achiziționarea lui Von Miller. Pass-rusher va fi gata să facă spectacol. Acestea fiind spuse, încă credem că lucrurile se vor încheia cu Packers care vor câștiga NFC și apoi vor juca în Super Bowl. Rodgers va menține magia și va pune Lambeau Fieldside într-o poziție excelentă aici.

Green Bay Packers Pentru a câștiga NFC
6,00
Sports Interaction
 

Poate Aaron Rodgers să câștige al doilea Super Bowl?

Oameni buni,poate Aaron Rodgers să câștige al doilea Super Bowl? Această întrebare va fi pusă toată iarna. Rodgers a câștigat totul cu Packers în 2011, dar de atunci nu a reușit să ridice trofeul. Au fost multe speranțe anul trecut, dar Tom Brady și Bucs i-au uimit pe Packers în meciul de campionat NFC de la Lambeau. Nimeni nu a văzut acel rezultat venind.

După cei care fac cote,Green Bay are a patra cea mai bună cotă la Super Bowl la 10,50. Ei sunt în spatele lui Bills, Bucs și Rams. Acesta nu este un șoc major, deoarece celelalte trei echipe par amenințări serioase. Cu toate acestea, având în vedere că acesta ar putea fi ultimul sezon al lui Rodgers cu Green Bay, credem că își va încheia zilele de joc cu Packers cu stil. Green Bay este alegerea noastră pentru a câștiga Super Bowl.

Green Bay Packers Pentru a câștiga Super Bowl
10,50
Sports Interaction

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

    Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive