Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 16 2021 Betting Preview

NFL Săptămâna 16 Previzualizare pariuri 2021

Trei săptămâni de acțiune NFL rămase înseamnă o mulțime de jocuri interesante și oportunități de pariere – pe măsură ce ne apropiem de postsezon.

Între Bills și Patriots care joacă o confruntare esențială a diviziei și câteva jocuri interesante între potențialele echipe din playoff – există multe de acoperit înPrevizualizarea pariurilor din Săptămâna 16 NFL 2021 .

Cel mai bun joc: Buffalo Bills și New England Patriots titlul Săptămâna 16 incitantă

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Buffalo2,131,74New England

Cu Patrioții pierzând și Bills câștigând săptămâna trecută, acest joc este o confruntare uriașă întrucât ar putea decide câștigătorul AFC Est. Patrioții au câștigat primul meci din acest sezon –curgând pentru 222 de yarzi, deoarece vântul a limitat eficacitatea ambelor echipe’ în jocul de pase.cele mai bune cote de pariuri din Săptămâna 16 NFL au pe Pats ca mici favoriți - dar ne place cei mai slabi.

Vremea pentru revanșa de duminică arată mult mai bine – ceea ce de bun augur pentru Bills.Josh Allen este cel mai bun jucător din acest joc – iar planul de joc Bills ar trebui să profite de el. Bills vor răspândi terenul, forțând Patrioții să arunce șase în acoperire sau să folosească un spion pe Josh Allen.

Poate funcționa pentru a-l limita pe Allen, darnu este suficient pentru a împiedica Bills să pună 31 de puncte. Și aici constă problema pentru Patrioți.

În timp ce Mac Jones este cel mai bun QB începător și alegerea noastrăpentru a câștiga în 2022 NFL Rookie of the Year,încă nu a dovedit că poate câștiga un schimb de focuri. Când este în jos, el forțează mai multe aruncări – rezultând în retururi (asemănător cu ceea ce s-a întâmplat în jocul din Săptămâna 15 împotriva Colts). Luați Bills pentru a reveni împotriva lui Pat și legați-i în vârful AFC East.

Buffalo Bills Pentru a câștiga jocul
2.13
Sports Interaction

Cel mai bun pariu defavorizat: Miami poate câștiga pe drum în New Orleans

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Miami2,411,59New Orleans

New Orleans se deschide ca favorit în acest joc – după ce i-a înăbușit pe Buccaneers ' infracțiune pentru a reveni la .500. Cu toate acestea, Sfinții joacă întotdeauna bine cu Bucs în timpul sezonului regulat(4-0 în timpul erei Brady în Tampa Bay) – și în afară de acel joc, nu arată grozav în săptămâna 16.

The Sfinții s-au luptat de când Jameis Winston vrea să doboare împotriva echipelor cu șase victorii sau mai multe. Sunt 1-5 împotriva echipelor cu șase victorii în plus (intră în săptămâna 16) de când Winston a ieșit și asta a fost o victorie cu 9-0 împotriva Bucs.

Ofensiva lor se luptă.Fie comit turnover-uri (zece în ultimele șapte jocuri)sau se luptă să mute mingea pe teren (a avut loc de două ori sub 215 de metri în ultimele lor patru jocuri).

Delphinii joacă un fotbal mai bun chiar acum. În afara Jets (din anumite motive)au ținut patru dintre ultimii lor șase adversari la sub 17 puncte. Au una dintre cele mai bune apărări din NFL, care datează din săptămâna 6 – permițând nicio echipă să se grăbească pentru peste 102 de metri în nouă jocuri consecutive. Adăugați în Tua este un QB mai bun decât Taysom Hill și îi va plăcea pe Delfinii ca pe cei defavorizați ai drumului.

Miami Dolphins Pentru a câștiga jocul
2,41
Sports Interaction

Cel mai bun pariu: New York Jets și Jacksonville Jaguars nu ar trebui să prezinte multe puncte

Total joculuiSports Interaction
Peste 41,51,91
Sub 41,51,91

Dacă vrei să vorbim despre infracțiuni rele în NFL – nu căuta mai departe decât Jacksonville Jaguars și New York Jets.Jaguarii ocupă ultimul loc în NFL la punctele înscrise la 14,0 puncte pe meci, în timp ce Jets sunt pe locul șase cel mai rău cu 17,9.

Abaterea Jets este și mai rău dacă luați în considerare doar jocurile cu Zach Wilson începând. În singura dată când Jets au atins 30 de puncte în acest sezon, Zach Wilson a fost eliminat cu o accidentare. Cu Zach Wilson, recordul sezonier al Jets este de 27 de puncte și a fost nevoie de prelungiri pentru a ajunge atât de mare.

Echipeles-au combinat pentru 51 de turnover-uri this season, and both have more interceptions than passing touchdowns. Expect a sloppy game with both teams struggling to score.

Total joc Sub 41,5
1,91
Sports Interaction

Best Over Bet:  Set de joc Bengals and Ravens pentru puncte (indiferent de quarterback)

Total jocSports Interaction
Peste 44,51,91
Sub 44,51,91

Dacă ai urmărit jocurile săptămâna trecută, știi că Ravens au, fără îndoială, quarterback-ul de rezervă perfect pentru sistemul lor – Tyler Huntley. Huntley a jucat un rol esențial în a-i conduce pe Ravens din spate pentru a-i supăra aproape pe Packers. De asemenea, a fost grozav împotriva lui Browns după ce Lamar Jackson a căzut. Mai simplu spus,Huntley i-a determinat pe Ravens să marcheze 52 de puncte în ultimele șapte sferturi.

Împotriva lui se află Joe Burrows și Bengals. Ofensiva Bengals a avut de departe cea mai bună performanță ofensivă a sezonului în Săptămâna 7 împotriva Ravens.Bengalii au terminat jocul cu 520 de metri și 41 de puncte. În săptămâna 17 a sezonului 2020 NFL, Ravens au acumulat 525 de metri și 38 de puncte într-o victorie în fața lui Bengals. .

Adăugați căultimele patru ori în această confruntare, linia peste/sub a fost stabilită la 44.5 over hit – și acest joc este cel mai bun pariu peste săptămâna 16.

Total joc Peste 44,5
1,91
Sports Interaction

Cele mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe NFL

Găsițirecenzii ale celor mai bune case de pariuri sportive online pentru a paria pe NFL. Înscrieți-vă prin linkurile de mai jos pentru a primi unbonus exclusiv de bun venit – pe care îl puteți folosi pentru a paria pe fiecare joc din Săptămâna 16.

    View All Sports Betting Sites