Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 15 Betting Preview

Previzualizarea pariurilor în Săptămâna 15 NFL

În urma unei săptămâni 14 interesante, există multe de acoperit înSăptămâna 15 deoarece ne aflăm la doar patru jocuri distanță de playoff.

Cu săptămânile de revedere, avem 16 meciuri NFL săptămâna aceasta – inclusiv două meciuri sâmbătă. Una dintre alegerile noastre preferate săptămâna aceasta este meciul de sâmbătă Browns-Raiders, în timp ce restulPrevizualizarea pariurilor din Săptămâna 15 din NFL se concentrează pe duminică.

The Browns and Raiders Game Total is Down to 40.0. Is it Time to Bet the Over?

Total joculuiSports Interaction
Peste 40,01,91
Sub 40,0 1.91

Când ne uităm lacele mai bune cote la pariuri NFL în Săptămâna 15 – o linie iese rapid – totalul de 40,0 joc pe Cleveland Browns și Las Vegas Raiders. Unul dintre motivele pentru care această linie este interesantă este căs-a deschis la 43,5 și de atunci a scăzut cu 3,5 puncte.

Ambele echipe în acest sezon au un 7-6 peste. /sub evidență.Dacă fiecare meci din acest sezon ar avea un total de 40,0 recordul Raiders peste/sub ar fi 10-3, în timp ce Browns ar avea totuși un 7-6 peste/sub. record.

În timp ce pariul peste 40,0 puncte pare tentant, există câteva motive pentru a paria pe under. În primul rând, Browns ar putea rămâne fără mai mulți jucători pentru meciul de sâmbătă.Browns au 11 jucători pe lista de rezervă pentru COVID, inclusiv primitorul Jarvis Landry, gardianul Wyatt Teller și ambii lor. Ar putea fi, de asemenea, fără Kareem Hunt – care a suferit o accidentare în săptămâna 14.

Pentru Raiders, ofensa lor se luptă încă din săptămâna lor de pază. În ultimele lor șase jocuri,Raiders au depășit 16 puncte o singură dată – comparativ cu cinci ori în primele șapte jocuri.

The prognoza este, de asemenea, discutabilă pentru sâmbătă. Deși vântul nu va fi la fel de puternic precum a fost în acel joc cu Buffalo, există încă șanse pentru rafale de 30-40 km/h și ploaie/zăpadă umedă . Deoarece Raiders nu pot conduce mingea și Browns pot rata jumătate din ofensa de start, ne așteptăm ca ambelor echipe să înregistreze greu.

Total joc Sub 40,0
1,91
Sports Interaction

Buffalo Bills – chiar și cu un accidentat Allen – va învinge Carolina Panthers

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Carolina4,791,21Buffalo

Dacă credeți că Buffalo Bills trec printr-o perioadă dificilă – cum numiți ceea ce se întâmplă în Carolina? Panthers au început să promită în acest sezon la 3-0, dar au trecut2-8 de când și au probleme serioase la quarterback.

The Panthers au depășit 200 de metri de trecere o singură dată în ultimele nouă jocuri. Asta a fost săptămâna trecută împotriva lui Atlanta Falcons și a fost nevoie de doi fundași pentru a-și îndeplini treaba. Ofensiva lui Panthers pur și simplu nu este aceeași fără running back Christian McCaffrey.

The Bills – chiar și cu unele probleme în acest sezon – îl au pe Josh Allen.Allen a întârziat extraordinar împotriva lui Bucs în săptămâna 14, conducând echipa înapoi și forțând prelungiri. Chiar dacă este puțin obosit împotriva Panthers – el este de zece ori mai bun decât orice au Panthers. Pariați pe Bills pentru a câștiga.

Buffalo Bills Pentru a câștiga jocul
1,21
Sports Interaction

Dolphins should Roll Through the Jets to Move to .500

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
NY Jets 4.041.27Miami

Este sălbatic în acest sezon că Dolphins – după o serie de șapte înfrângeri – au câștigat cinci jocuri consecutive. Și cu o victorie împotriva Jets duminică, Dolphins trec la .500 pentru sezon. Bineînțeles, Dolphins trebuie să-i învingă pe Jets – ceea ce ar trebui să-l învingă cu ușurință duminică.

Delphinii se ridică de la cel mai rău în AFC la Wild Card, cu speranța că începe cu apărarea. Delfinii au ținut patru din ultimii cinci adversari la zece puncte sau mai puțin.singurul adversar care a depasit zece puncte au fost Jets în săptămâna 11.

 

În acel meci, Jets a avut o performanță surprinzătoare din partea lui Joe Flacco (două TD-uri, fără alegeri și 291 de metri de trecere). Săptămâna aceasta, Dolphins se confruntă cuZach Wilson, care nu a avut încă un joc în cariera sa cu un touchdown de pasă și fără interceptări.

Atacarea Dolphins joacă, de asemenea, bine.Tua Tagovailoa completează 70,9% din pasele sale în acest sezon, în timp ce Jaylen Waddle este la doar 15 recepții distanță de a egala recordul de primiri începători și cinevacare ar putea câștiga Rookie ofensive of the Year 2021. Luați Delfinii pentru a câștiga jocul.

Miami Dolphins Pentru a câștiga jocul
1,27
Sports Interaction

Cu problemele de accidentare în jurul lui Lamar Jackson, Packers sunt jucătorii

Pentru a câștiga joculSports InteractionSports InteractionPentru a câștiga jocul
Green Bay1,472,76Baltimore

Deci,opțiunile din acest joc sunt un Lamar Jackson rănit sau Tyler Huntley de rezervă. Cu patru jocuri rămase, probabil cel mai bine este să-l odihnești pe Lamar (mai ales într-un joc fără conferință), lăsându-l pe Huntley să înceapă. În timp ce Tyler Huntley a depășit așteptările în calitate de supliment al lui Lamar Jackson în acest sezon – nu credem că el poate face acest lucru împotriva lui Packers.

Huntley i-a învins pe Bears cu 16-13 și aproape i-a condus pe Ravens înapoi împotriva lui Browns în Săptămâna 14. În timp ce performanța împotriva lui Browns a fost impresionantă, nu puteți trece cu vederea faptul căBrowns nu au marcat niciun punct ofensiv în acel joc după marca de la 8:15 în al doilea sfert.

Presumăm că Aaron Rodgers joacă în acest joc. Are de-a face cu un deget rupt de la picior – care nu i-a afectat producția împotriva Urșilor în săptămâna 14(341 de iarzi și patru touchdown-uri de trecere). Chiar dacă este vorba de rezervă pentru ambii echipe, Ravens au mai multe accidentări în altă parte, în timp ce Packers devin sănătoși pe măsură ce ne apropiem de postseason. Pariați pe Packers.

Green Bay Packers Pentru a câștiga jocul
1,47
Sports Interaction

Cele mai bune pariuri sportive din România pentru a paria pe NFL

Consultațicele mai bune locuri pentru a paria pe NFL de mai jos și citiți recenzii ale celor mai bune case de pariuri sportive online din Româniapentru a afla mai multe despre fiecare site.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive