Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 6 Late Picks - Arizona Test

Săptămâna 6 NFL Late Picks - Arizona Test

Jocurile ulterioare din Săptămâna 6 sunt evidențiate de o confruntare între Cleveland Browns și Arizona Cardinals. De asemenea, Dallas Cowboys se confruntă cu New England Patriots. În cele din urmă, meciul de luni prezintă Buffalo Bills împotriva Tennessee Titans. Să aruncăm o privire la acesteproiectele de pariuri NFL.

The Cel mai mare test rutier al Arizona Cardinals to date may just be against an angry Cleveland Browns team late Sunday afternoon. It expects to be one of the games of the week in our NFL Week 6 Late Picks.

NFL Week 6 Late Games

Din nou, jocul Arizona nu este cu siguranță singurul pe care îl vom prezenta aici pentru România Sports Betting. Alte două meciuriNFL Săptămâna 6 ne-au atras atenția, inclusiv un meci de drum cu Dallas Cowboys din New England. În cele din urmă, îi punem în evidență pe Buffalo Bills la o săptămână după uriașul lor triumf în fața Kansas City Chiefs. Îi înfruntă pe Tennesee Titans la Monday Night Football.

Aceste jocuri târzii par să aibă o mulțime de zgomot și pe bună dreptate. De asemenea, concursurile de luni seara au avut în ultimul timp câteva finaluri ciudate. Vedeți jocul de la Baltimore din Săptămâna 5 ca un exemplu excelent. De asemenea, uitați-vă la cât de interesant a fost meciul Cleveland-Los Angeles Chargers duminică târziu. Era o televiziune de văzut neapărat.

Oricum,pronoscurile de pariuri din săptămâna 6 sunt preocuparea oamenilor.

Primetime NFL Week 6 Jocuri pe care să pariezi

Acestea sunt cele mai bune dintre cele mai bune. Acesta este motivul pentru care le numim jocurile noastreprimetime Săptămâna 6 pe care să pariezi. Privind unele dintre aceste numere a scos la iveală câteva surprize. Cu toate evenimentele ciudate care au loc în primele cinci săptămâni, așteptarea la neașteptat în timpul săptămânilor de pază ar trebui să fie norma. Există unele potriviri și mai bune.

Aceste jocuri suntcele mai bune pariuri dintr-un motiv. Acestea prezintă una sau ambele echipe care au fost povești convingătoare în acest sezon NFL 2021. Oricum, iată liniile de bani pentru cele trei concursuri ale noastre de prim-plan.

2021 NFL Week Six Late PicksSports Interaction10BetSpin Palace Sports
Arizona Cardinals2,222,402,35
Cleveland Browns1,681,641,64
Dallas Cowboys1,491,511,51
Patrioţii New England2,692,702,65
Buffalo Bills1,421,401,39
Tennessee Titans2,963,153,05

De asemenea, iată mai multe Cote NFL pentru restul weekendului.

Liniile de bani sunt accentul principal la România Sports Betting. Jocurile noastre din NFL Săptămâna 6 reflectă unele dintre cele mai bune. Bineînțeles, în vacanță, ne-am înțeles toate alegerile. Să vedem cum ne descurcăm în acest weekend cu acesteNFL Week 6 late picks.

Cea mai bună alegere din Săptămâna 6 NFL -- Arizona Cardinals peste Cleveland Browns

AceastaSelecția din Săptămâna 6 este una dintre cele mai înalte- pariuri de risc ale întregului sezon. A devenit puțin mai dificil când s-a anunțat că Chandler Jones de laArizona Cardinals a fost testat pozitiv pentru COVID. Există câteva vești bune aici, deoareceCleveland Browns le lipsesc și o mulțime de jucători.

De asemenea, Cleveland le-a permis celor de la Los Angeles Chargers săptămâna trecută un record de 47 de puncte în ceea ce a fost cel mai nebun joc al săptămânii. Există motive să credem că acest tip de rezultat este din nou o posibilitate. Cu un schimb de focuri mai posibil, a avea un fundaș ca Kyler Murray nu poate răni. Murray prosperă în aceste tipuri de jocuri. La urma urmei, a jucat în Big-12 pentru Oklahoma. Are prea mult sens să nu ia în considerare Arizona.

Pe cât de bine ar putea fi Baker Mayfield și ofensiva Cleveland, problema este că Mayfield poate fi un manager de joc prea mare. Murray nu este acel tip de jucător. El poate arunca mingea în jos, dar nu poate întinde terenul așa cum poate Murray. Ironia este că acești fundași au jucat ambii pentru Universitatea din Oklahoma.

Cu ambele apărări oarecum lovite, acest lucru tinde să ajute alegerea noastrăcel mai bun din Săptămâna 6 din NFL, în timp ce îi luăm pe Arizona Coyotes peste Cleveland Browns ar trebui să fie o afacere distractivă.

Arizona Cardinals Pentru a-i învinge pe Cleveland Browns
2,40
10Bet

Ah, dar acum este mai mult.

Dallas Cowboys peste New England Patriots

Acesta pare a fi un joc dezamăgitor pentruDallas Cowboys împotriva || |760New England Patriots. Dallas vine în fruntea NFC Est cu un record de 4-1 și câștigători a patru meciuri consecutive. New England joacă întotdeauna dur în aceste jocuri târzii, dar are doar 2-3 în sezon. Ei au câștigat săptămâna trecută, dar Patrioții au scăzut cu două cifre față de Houston Texans.

Da, Mac Jones a ajutat să conducă New England înapoi, dar sincer, acesta a fost un joc care nu ar fi trebuit niciodată să fie aproape. În schimb, Cowboys de la Dallas nu i-au lăsat niciodată pe New York Giants să stea pe lângă Dak Prescott, atacul de alergare și apărarea au ajutat Cowboys să câștige cu 44-20.

 Dallas Cowboys sunt o alegere ușoară datorită duo-ului care este Marcus Pollard și Ezekiel Elliott. New England a avut probleme la oprirea alergării, dar probleme și mai mari de a permite treceri lungi. Uită-te la ce a făcut Davis Mills săptămâna trecută cu peste 300 de metri și trei touchdown-uri. Imaginați-vă ce poate face Prescott cu nucleul primitor de la Dallas.

De aceeaDallas Cowboys, chiar și la 1.51 este o alegere ușoară pentru pariuri față de New England Patriots.

Ce zici de încă un pariu înainte de a pleca la drum?

NFL Monday Night Game: Buffalo Bills peste Tennessee Titans

Este greu de crezut căBuffalo Bills pierdut în fața lui Pittsburgh Steelers în săptămâna 1, dar de atunci au jucat ca cea mai bună echipă din NFL. A patra victorie consecutivă a fost o demolare cu 38-20 a Kansas City Chiefs pe drum.

Cu Josh Allen și apărarea Buffalo jucând bine, acesta nu va fi un joc ușor pentru Derrick Henry și || |782Tennessee Titans. Tennessee conduce un AFC South îngrozitor cu un record de 3-2, dar cineva trebuie să o facă. Tennessee nu are armele pentru a-l învinge pe Buffalo, dar ar putea rămâne aproape acasă. Nu lăsați recordul lor de acasă 1-1 să vă păcălească.

Cu toate acestea, Buffalo Bills sunt încă alegerea noastră pentru a-i învinge pe Tennessee Titans luni seară.

Buffalo Bills|| |794 To beat the Tennessee Titans
1,40
10Bet

Cele mai bunecasete sportive like 10Betoferă încă o dată unele cote de top pentru NFL în weekendul viitor.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive