#GoPackGo
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NFL Week 12 picks with Packers favored over the Rams

Săptămâna 12 NFL cu Packers favorizat față de Rams

Am văzut câteva supărări incredibile în Săptămâna 11 a sezonului NFL. Ar putea fi mai multe pe drum săptămâna aceasta? Există câteva concursuri remarcabile pe modul în care fanii fotbalului sunt încântați să le vadă. Deci, cine va continua să împingă spre postsezon? În această piesă, avemSăptămâna 12 NFL alegeri cu Packers favorizat față de Rams într-un joc care se va juca duminică la Lambeau Field.

Green Bay va spera să revină pe drumul cel bun împotriva Los Angeles

Este de la sine înțeles, darGreen Bay va spera să revină pe drumul cel bun împotriva Los Angeles în Săptămâna 12. Duminica trecută, Packers au călătorit în Minnesota și au suferit o pierdere dezamăgitoare în fața Vikingilor. . Green Bay s-a gândit să înregistreze o victorie puternică, dar apărarea pur și simplu nu a putut opri Kirk Cousins ​​și atacul aerian din Minnesota.

Pentru Aaron Rodgers, totuși, a avut un joc monstru în pierdere. Rodgers a încheiat ziua cu peste 300 de metri de trecere și patru touchdown-uri. Două dintre aceste scoruri i-au revenit singurului Davante Adams, iar al doilea său a venit pe un traseu incredibil. Acum, atât Rodgers, cât și Adams speră că vor putea trimite o declarație cu o victorie asupra lui Rams.

NFL Săptămâna 12BodogSports InteractionTonybetBetway
Packerii vor câștiga1,911,911,911.91
Berbeci pentru a câștiga1,941,941,941,94
Ravens to win1,531,531,531,53
Seahawks vor câștiga1,981,981,981,98

Los Angeles a avut la revedere weekendul trecut , așa că știi că echipa se va simți proaspătă înaintea lucrurilor. Tocmai au atins starul, Odell Beckham Jr., de asemenea. Din nefericire pentru Los Angeles, ei au pierdut jocuri consecutive, Titanii și 49ers i-au doborât. Echipa rămâne 7-3 pe an, într-o poziție privilegiată pentru a câștiga potențial NFC West.

După casele de pariuri sportive din România, Green Bay este un favorit slab, slab, deoarece Packers au primit 1,91Cote de pariuri NFL. Între timp, pentru Rams, ei sunt ușoare defavorizați la 1,94. Acest lucru ne spune că cei care fac cote chiar cred că aceasta va fi o bătălie al naibii. La sfârșitul lucrurilor, totuși,vom alegerea noastră pe Packers. Ești de acord? Consultațicele mai bune site-uri de pariuri NFL pentru a face un pariu. 

"Am fost cu adevărat mândru de efortul său, doar de duritatea de care a dat dovadă."@Equanimeous intensificat în Săptămâna 11 💪#GoPackGo pic.twitter.com/laKxK2t9HS|| |714

— Green Bay Packers (@packers) 23 noiembrie 2021

Baltimore va spera să învingă Cleveland Browns 

Peste AFC North,Baltimore va spera să învingă Cleveland Browns într-un concurs care are implicații uriașe pentru AFC North. Ravens sunt în prezent în fruntea clasamentului diviziei cu palmaresul de 7-3. Browns sunt 6-5 pe an și încă sunt la vânătoare aici. Ultimul lucru de care are nevoie Baltimore este să sufere o înfrângere pe teren propriu pentru a-i oferi lui Cleveland puțină speranță.

În săptămâna 11,Baltimore a rămas fără superstarul fundașului Lamar Jackson împotriva lui Chicago Bears la Soldier Field. Tyler Huntley a ajuns să primească startul pentru Baltimore, iar eroismul său târziu a ajutat echipa să înregistreze o victorie uluitoare. Chicago a suflat cu adevărat târziu și antrenorul principal Matt Nagy ar putea ajunge să fie concediat în viitorul apropiat.

Veștile bune pentru Ravens aici sunt căJackson va juca în această duminică. Aceasta este o echipă complet diferită ori de câte ori Jackson este pe teren, deoarece s-a îmbunătățit într-adevăr ca un trecător de buzunar și, desigur, poate face ca apărarea adversă să pară prostească atunci când se eliberează pentru câteva runde mari. Va fi pe Cleveland să încerce să-l rețină.

Va fi greu de făcut, mai ales cu fanii din orașul natal din Baltimore gata să-l troleze pe Baker Mayfield devreme și deseori din cauza lui Odell Beckham Jr. Credem căRavens vor să poată trimite o declarație cheie cu o victorie mare duminică.Vom alege Baltimore.

Baltimore Ravens Pentru a învinge Cleveland în săptămâna 12
1,53
Sports Interaction

Seattle are nevoie disperată de o victorie împotriva lui Washington 

De la sine înțeles, darSeattle are nevoie disperată de o victorie împotriva Washingtonului în acest weekend. Seahawks au acum un scor dezamăgitor de 3-7 în anul după ce au pierdut în fața Arizona Cardinals acasă, duminică, pe Lumen Field. Cu Kyler Murray exclus din cauza accidentării sale la gleznă, nimeni nu a crezut că Colt McCoy va părăsi Arizona pentru a câștiga pe drum.

McCoy a făcut exact asta, totuși șiFanii Seahawks au fost dincolo de dezumflați de lucruri. Acum, speranțele postsezonului din Seattle sunt într-adevăr pe respirație. Dacă scad la 3-8, oamenii pot merge înainte și sărute orice bunPredicții de playoff NFL la revedere. Russell Wilson știe acest lucru, motiv pentru care va fi gata să facă tot ce trebuie pentru a-și ajuta echipa să câștige la FedEx Field.

Desigur, nu va fi ușor, cuWFT caută să joace și spoiler. Deși Seattle a arătat îngrozitor în acest sezon, credem că Wilson va răspunde la apel și va găsi o modalitate de a câștiga acesta. Vom alege cu Seahawks să distrugem Washingtonul de data aceasta.

Seattle Seahawks Pentru a învinge Washingtonul în săptămâna 12
1,98
Sports Interaction