Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NBA Futures: Warriors Play Out West

2021-22 NBA Futures: Warri sau Play Out West

Acum aproximativ o lună întreagă în sezonul NBA și unele NBA Futures au fost actualizate. Una dintre ele este Western Conference unde Golden State Warriors acum top Occidentul.

Să continuăm săptămâna aceasta, pariând pe unele NBA Futures. Una dintre cele mai interesante elemente de recuzită de acolo este să aruncăm o privire la conferințele NBA. Astăzi, ne uităm la Conferința de Vest aici la România Sports Betting. Luni sunt prezentate călătoria prin Conferința de Est.

Site-urileSiturile de pariuri NBA situate în România nu au avut cote de dorit. Deci, asta nu este o problemă. Aruncăm o privire asupra unor echipe pe care să parieze pentru a câștiga Conferința de Vest. Să examinăm câteva dintre numerele din 17 noiembrie.

2021-22 NBA Futures -- Conferința de VestPowerPlaySports InteractionBetway
Los Angeles Lakers3,253,363,70
Golden State Warriors5,004,855,25
Utah Jazz 5,005,176,00
Phoenix Suns8,508,417,50
Los Angeles Clippers8,508,749,50
Denver Nuggets 9.008.9010.00
Dallas Mavericks15.0014.8212.00
Memphis Grizzlies26,0026,5431,00

Golden State Warriors: Warriors Play Out West -- NBA Futures

Unii sunt surprinși deGolden State Warriors clasându-se la fel de sus în NBA Futures pentru Conferința de Vest.Steaua lor fierbinte timpurie a întors unele capete și doar le-a scurtat puțin mai mult șansele. Au început pre-sezonul în jurul 9.00 și acum s-au redus la aproximativ 5.00.

Play-ul „Warrior| ||713 West" a atras cu siguranță o mulțime de atenție și mai ales în jurulStephen Curry ca de obicei. Curry s-a întors la mașina lui obișnuită de marcat și la eul în care se joacă (rănirile din ultimele două sezoane au dispărut). El nu numai că are o medie de aproximativ 27 de puncte pe meci, dar Golden State are 10-1 la început și câștigă a șase meciuri consecutive.

Au o valoare de divertisment combinată cu instinctul de campion pe care puține echipe îl posedă. Chiar și sezonul trecut, când accidentările le-au ridicat capul la fiecare pas, Golden State Warriors au găsit o modalitate de a provoca în „bulă” și aproape au reușit o supărare sau două din playoff. Apoi Stephen Curry a devenit complet sănătos în extrasezon și a revenit la Candidatul MVP cu care toată lumea este obișnuită.

Piesa lui Curry este cea care conduce această echipă Warriors. Săptămâna trecută, Curry a renunțat la o performanță de 50 de puncte pe Atlanta Hawks, care i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Nu au fost 50% lovituri din teren sau nouă lovituri de trei puncte. Acesta a fost mai mult despre modul în care fostul remarcabil Davidson s-a tăiat până la margine. A luat 13 lovituri din linia de fault și acele puncte libere au deschis calea către o nouă victorie.

Spectrul rănilor Încă Mars Warriors Viitorii Conferinței de Vest Unele

Din nou, se crede că orice rănire a luiStephen Curry rătește foarte multWarriors' Western Conference averi. Nu există nicio îndoială că numerele pentru aceste futures se vor scurta pentru Golden State dacă rămân sănătoase și mai ales pe măsură ce sezonul se apropie.

Există o credință că rănile sunt călcâiul lui Ahile alGolden State Warriors. Priviți ce sa întâmplat cu Draymond Green și Stephen Curry în ultimele sezoane. Da, se poate întâmpla oricărei echipe. Golden State are încă o fereastră deschisă către un campionat, chiar dacă unii nu sunt de acord.

Problema este Conferința de Vest este încă Los Angeles Lakers pentru preluare în acest moment. Aceasta este opinia majorității în cea mai mare parte a NBA. Cu toate acestea, chiar și anul trecut, Războinicii au pus o sperietură considerabilă în Lakers. O echipă de Golden State pe deplin sănătoasă i-ar putea depăși.

Golden State Warriors Alegerea noastră pentru a câștiga Occidentul

The Golden State Warriors sunt alegerea noastră pentru a câștiga Vest. Acest lucru este credibil deoarece Warriors continuă să crească printre cele mai bune cote de pariuri ale finalei NBA de asemenea.

Brooklyn Nets Pentru a câștiga Conferința NBA Wesern
5,25
Betway

De ce să nu mergi luați niște bani și pariați pe unele dintre cele mai bune Alegeri gratuite NBA, pronosticuri și multe altele.

Ce zici de Los Angeles Lakers în Conferința de Vest?

Nu sunt niciodată trecuți cu vederea, dar Los Angeles Lakers sunt favorizați să câștige Conferința de Vest și să concureze din nou pentru titlul NBA. Los Angeles are încă a doua cea mai bună cotă pentru a câștiga coroana. Aceste conferințe numerele variază de la 3,25 la 3,75 la momentul presării.

Sunt câteva întrebări ușoare cu Lakers nu atât cu talent, cât cu chimie. Russell Westbrook, Anthony Davis și LeBron James sunt „Trei Mari” intimidanți. Cu toate acestea, au existat devreme unele probleme de chimie în creștere. Lakers au renunțat la primele două jocuri, dar au câștigat șapte din ultimele zece de la momentul presării.

Sigur, Lakers au suficientă adâncime pentru a învinge pe majoritatea oricui din Vest, dar există o ușoară îngrijorare cu jocul lor timpuriu pe drum. Los Angeles joacă un pic prea „laissez-faire”.

Necazurile lor de ritm timpuriu oferă o oarecare îngrijorare dacă pot ajunge chiar la Finala Conferinței de Vest, darămite să câștigi Occidentul. Profunzimea mai veche a Lakers s-ar putea dovedi a fi căderea lor.

O lovitură mai lungă NBA West Futures Poate?

Deși Phoenix Suns (8.50) au fost în finala NBA sezonul trecut, ei nu sunt cei pe care trebuie să stea cu ochii înVest. Acela ar putea fi Los Angeles Clippers. Au ieșit din bloc devreme, dar de atunci și-au câștigat concentrarea câștigând șase jocuri consecutive. Cu Kawhi Leonard până în 2022, unii au uitat de ei ca o amenințare înNBA Futures.|| |805

With Reggie Jackson and Paul George, the Clippers can more than tread water until Leonard returns. When Leonard comes back, this Los Angeles team could be the one that rules the Staples Center and much more.

De aceea, alegerea noastră „lungă” din Western Conference Futures este Los Angeles Clippers la 9.50| ||812

Los Angeles Clippers Pentru a câștiga Conferința de Vest
9,50
Betway

Este atât de devreme în sezonul NBA, dar întotdeauna o mulțime de case de pariuri sportive la care să aruncați o privire.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive