Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Tuesday Night NBA Picks December 21st, 2021

Selecții NBA de marți seara 21 decembrie 2021

A fost o perioadă grea cu COVID, dar aici laCSB, mergem mai departe cuMarți Alegeri de noapte NBA pentru21 decembrie 2021. Să vedem ce este la robinet.

Aici laRomânia Sports Betting, am încercat să înfruntăm acest ultim val al epidemiei de COVID la fel de bine cum am poate sa. Ne cerem scuze, deoarece unele jocuri au fost anulate, ceea ce este dincolo de controlul nostru, din păcate. În ciuda acestui fapt, obiectivul este să-i țină pe fani nituiți încă o dată. În prezent, există cinci jocuri înNBA pentru alegerile de marți seara.

Slates echilibrate, dar mai ales scurte spre medii sunt ceea ce săptămâna aceasta are în rezervă de la NBA. Singurul joc care este amânat, la momentul presării, este jocul Brooklyn Nets și Washington Wizards. Acum, NBA monitorizează lucrurile cu strictețe, așa că rămâneți pe pariori la fel și noi.

Marți noaptea Indiana Pacers și Miami Heat se luptă împreună cu New York Knicks, fără echipaj, împotriva Detroit Pistons. În cele din urmă, există LeBron James care încearcă să-i ridice pe Los Angeles Lakers la victorie asupra lui Phoenix Suns.

Se pare că va fi o noapte de marți ușor haotică, mai ales când vine vorba de cele mai multe cote fortuite la pariuri NBA.

Numerele din alegerile NBA de marți seara

Cu incertitudinea sănătății, rănile și gândurile legate de cadourile de Crăciun,Selectările NBA de marți seara prezintă un amestec de haos și intriga. Unele numere sunt, probabil, puțin neașteptate. Unul dintre cele mai bune jocuri cu Indiana și Miami tocmai ne-a atras atenția imediat.

Să aruncăm o privire la acelenumerele pentru 21 decembrie 2021.

Selecții NBA de marți seara 21/12|| |673BetwayBodog
Indiana Pacers1,901,90
Miami Heat1,901,90|| |679
Detroit Pistons4,605,25
New York Knicks1,201,18| ||685
Phoenix Suns1,371,38
Los Angeles Lakers3,153,10
 

Sperăm că există câtevasite-uri excelente de pariuri NHL care să ajute la răspândirea unor pariuri marți. Mai bine, să ne rugăm pentru niște jocuri.

Alege mare NBA de marți seara -- Moon Over Miami

Primul joc la care ne uităm esteAlegerea „Big NBA” de marți seara. De ce? Se datorează faptului cănumerele nu ar trebui să se încline niciodată spre par. Cu toate acestea, o fac. Când morcovul este atârnat astfel, plasarea cel puțin a unui mic pariu este aproape o necesitate. Unii se vor întreba dacă scăderea plinălună peste Miami este un motiv. Asta nu este, însă.

The Miami Heat se confruntă cu Indiana Pacers marți seara, în timp ce deschid un homestand de patru jocuri. Această echipă Heat este una dintre cele mai bune echipe de acasă din Est. Au un punctaj 8-4 la FTX Arena. Este o echipă, în ciuda accidentărilor, care s-a descurcat destul de bine. Lista lor actuală de accidentați conține doar un jucător conform protocoalelor COVID. Imaginați-vă că-i aveți pe Jimmt Butler, Bam Adebayo și acum PJ Tucker în fruntea listei lor de accidentări, împreună cu câțiva jucători de adâncime de calitate.

Pe partea bună, Tyler Herro ar putea juca marți. Din nou, Indiana Pacera sunt 3-11 pe drum și predispuse să fie aruncate în aer. Va fi o luptă pentru Miami cu atât de mulți jucători în afara. De asemenea, Caleb Martin ar putea juca la fel de bine, deși va trebui să aștepte un meci sau două. Oricum, Kyle Lowry crede că mai devreme sau mai târziu va avea niște întăriri.

Pariul este să te uiți la acel număr și să arunci zarurileacasă cu Miami Heat. Bine, care suntcotele aici? Ele sunt la 1.90, ceea ce este egal. Există chiar și o mică șansă ca acest lucru să se deplaseze pe teritoriul cu plus bani. Indiferent de asta, Miami are suficientă adâncime pentru a respinge Indiana într-un joc foarte strâns. Miami este alegerea noastrăAlegerea NBA aici.

Miami Heat Pentru a-i învinge pe Indiana Pacers
1,90
Bodog

New York Knicks peste Detroit Pistons

Hai să mergem pe niște alegeri mai riscante marți seara. Nici acesta nu arată ca unul la suprafață.New York Knicks sunt acasă împotriva modestilor Detroit Pistons. Da, Detroit tocmai a încheiat o serie de înfrângeri cu două cifre cu o victorie asupra Miami Heat în mod ironic. Ar putea Detroit să facă de neconceput și să câștige două jocuri la rând?

Cu mai mulți jucători în afara din cauza protocolului COVID, a rănilor și a dramei Kemba Walker,Knicks se află într-o dilemă. Au trebuit să folosească o excepție de dificultate doar pentru a-l obține pe Matt Mooney și mai multă profunzime pe listă. Vestea bună, dacă există, este că până și R.J. Barrett este o decizie în timpul jocului. La fel și Derrick Rose cu o problemă persistentă de gleznă.

Din nou, există șansa ca New York să primească destui jucători înapoi. Celălalt risc este recordul lor acasă, care este sub .500 la MSG (5-10). Este o statistică nebună, dar asta este realitatea. New York a avut niște bătăi spectaculos de proaste pentruparitorii de la MSG.

La un moment dat, Knicks trebuie să verifice ego-urile la ușă și să câștige câteva jocuri la Madison Square Garden. Mecca are nevoie de puțină viață injectată înapoi în ea.New York este o alegere ieftină la un alt pariu mic de luat marți seara.

New York Knicks Pentru a învinge Detroit Pistons
1,20
Betway

Phoenix Suns Cucerește peste LeBron James și Los Angeles?

Alegerea noastră târziu este o altă alegere supapă de siguranță o alegere caPhoenix Suns se confruntă marți cu LeBron James și Los Angeles Lakers. Ideea de a alege împotriva lui James este întotdeauna o propunere neplăcută. Cu toate acestea, Phoenix înregistrează trei victorii consecutive, câștigători în opt din zece și se bucură de cel mai bun scor 24-5 din ligă. De asemenea, Sorii sunt 10-3 pe drum.

Cu aceste tipuri denumere, este simplu să alegi doaralegi Phoenix pe linia monetară și să nu-ți faci griji| ||795.

Phoenix Suns Pentru a-i învinge pe Los Angeles Lakers
1,38
Bodog

O mulțime deaplicații de pariuri sportive online de calitate sunt disponibile pentru pariori. Intră în acțiune!