Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks & Predictions: Raptors vs Thunder

Alegeri gratuite și amp; Predicții: Raptors vs Thunder

The Jocul de joi seara laChesapeake Energy Arena este o luptaEst vs Vest, deoareceToronto Raptors călătoresc laOklahoma City Thunder.

Rapitorii vor intra în acesta doar ratându-i pe Spurs, în timp ceThunder a luat jocul împotrivaMinnesota Timberwolves 117-104 pe drum - cuDanilo Gallinari punând 30 de puncte.

Pot Raptors să smulgă punctele pe drum?

 

Toronto Raptors (2.05) vs Oklahoma City Thunder (1.74)

The OKC Thunder își joacă cel mai bun baschet din acest sezon din ultimul timp. Ei merg23-17 direct pentru campanie, dar cea mai importantă statistică este că merg8-2 în ultimele lor zece.

Performanțele revigorate ale lui Paul Georgeîn prima jumătate a sezonului au jucat un rol important în succesul Thunder. Totuși,Danilo Gallinari a fost cel care a obținut punctele împotriva celor de la Timbers, darShai Gilgeous-Alexander a fost cel care a ocupat titlurile.

Tabelul rezultatelor interogării
Rk Jucător Vârsta Poz Data Tm   Opp   GS MP FG FGA FG% 2P 2PA 2P% 3P 3PA 3P% FT FTA FT% ORB DRB TRB AST STL BLK|| |753 TOV PF PTS GmSc
1 Shai Gilgeous-Alexander| ||769 21-185 G 2020-01-13 OKC @ MIN W 1 36 8 12 .667 6 9 .667 2 3 .667 2 2 1.000 2 18 20 10 0 1 2 1 20 26,9|| |834
 

 

TheRomânia de 21 de ani a făcut niște statistici incredibile pentru a-și înregistraprimul triplu-dublu din carieră, | ||înregistrând 20 de puncte,20 recuperări și 10 pase decisive și a devenit cel mai tânăr jucător care a făcut vreodată un20/20/10 game.

TheToronto Raptors și-au pierdut ultimul joc acasă laSan Antonio Spurs, ratând doar cu un punct după ce jocul s-a terminat105-104. Lowry continuă să strălucească pentru Raptors, făcând echipa să bifeze și câștigând puncte în mod constant.

TheRaptors, care sunt 25-14 overall, au fost excelent pe drumul road în acest sezon, mergând11-7 în afara orașului Toronto. Îi putem vedea revenind după înfrângerea îngustă din ultima lor.

Luați-i pe Raptors să câștige.

Toronto Raptors Pentru a învinge Oklahoma City Thunder|| |884
2.05
BetWarrior

 

Peste/Sub alegere: Raptors vor câștiga și peste 212,5 în total (4,01)

The întoarcerea lui Pascal Siakam le va oferi Raptors un impuls. Vor fi, de asemenea, încântați să audă vesteaMarc Gasol s-a întors și se așteaptă să se întoarcă în Oklahoma City.

Doi dintre cei mai buni apărători interiori. revenirea în ligă va aduce încredere acestei liste Raptors. Putem vedea sezonul Raptors începe de aici și, din acest motiv, am vrut să le oferimalegerea noastră gratuită NBA a săptămânii.

Nick. Asistenta este puțin probabil să se aștepte ca Siakam să revină și să înceapă să câștige puncte imediat, deși acum este la al doilea joc înapoi și este probabilîși va accelera jocul cu mai multe agresivitate și energie mai mare decât am văzut împotriva Spurs.

Thunderii ne-au arătat că pot juca la ambele capete ale podelei și ei' Va trebui să fac asta din nou în seara asta. Deși sunt buni, nu sunt de elită.Dar, Toronto sunt specialiști. Așteptați-vă ca acest lucru să se arate în Oklahoma.

CoteleCote de pariuri NBA pentru liniile peste/sub liniile sunt grozave, după cum puteți vedea după cotele disponibile pe acest pariu. Anticipăm că acest joc va fi rapid și cu scoruri mari, chiar dacă ambele echipe au o apărare destul de solidă, așteptați-vă la puncte.

Așteptați-vă ca Raptors să câștige și peste 212,5 în total.

Toronto Raptors Pentru a câștiga și peste 212,5 în total
4,01
MoPlay

 

Raptorii să înscrie peste 27,5 in primul (1.90)

Apărarea lui Thunder a fost solidă în ultima vreme și se află pe locul 14 în ligă, permițând un procent de 45,3 de șuturi de câmp. Raptors au exclus participarea lui Fred VanVleet la aceasta, ceea ce este de bun augur pentru OKC Thunder.

Dar, cu Lowry și Siakam pe teren împreună, ne dorim ca Raptors să funcționeze ofensiv pentru al doilea. jumătate de sezon.Ofensiva Raptors este pe locul 18 în ligă, ceea ce sperăm că se va schimba când VanVleet, Siakam și Lowry vor juca din nou împreună.

Toronto este apărându-se fenomenal de bine, pe locul al doilea în ligă și permițând doar 102,6 puncte pe meci. Acesta va fi un adevărat test pentru caGallinari, George și Gilgeous-Alexander să încerce și să susțină punctele împotriva lui Toronto.

Toronto Raptors au fost constant în top 10 al clasamentuluiNBA în acest sezon. În prezent se află pe locul al nouălea.

Luați-i pe Raptors să treacă peste 27,5 în primul.

Toronto Raptors Pentru a înscrie peste 27,5 în primul
1,90
Betway