Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NBA Leading Scorer Picks: Stephen Curry Scores Away

2021-22 NB Alegerea unui marcator principal: Stephen Curry înscrie în deplasare

The Cursa marcatorilor NBA este la începutul așteptat cuStephen Curry se bucură de un început excelent. Mai poate să-l prindă cineva sau va fugi cu el? Să aruncăm o privire laproiectele de pariuri.

La doar puțin peste o săptămână de sezonul NBA și2021 -22 de elemente de recuzită NBA prind deja contur. Lucrul amuzant este, cu cât lucrurile se schimbă mai mult, cu atât rămân la fel. Cei mai mulți experti au considerat căStephen Curry se îndrepta 100% spre sezon. Ar putea să-i dezlănțuie pe cei trei. La început, acest lucru s-a dovedit adevărat, deoarece Curry are deja o medie de 29 de puncte pe joc pentruGolden State Warriors.

Partea înfricoșătoare este că Curry lasă puțin în rezervor în jocuri. Acea privire și Războinicii renașteți și-au scurtat puțincotele din vară. Cu încă aproape șase luni rămase în sezonul NBA, așteptați-vă la câteva schimburi suplimentare pe parcurs pentru cursamarcatorul principal. Haideți să o examinăm puțin mai departe.

Numerele NBA 2021-22: Numerele de cursă ale marcatorului principal

Din nou,numerele timpurii sunt interesante și a avut un mic efect asupraRecuzita NBA. Există nume diferite de cele așteptate în clasament, dar este suficient să spunem că este devreme. După primele patru sau cinci opțiuni evidente, opțiunile diferă considerabil. Chiar și în primele patru sau cinci, există schimbări.

De exemplu, Stephen Curry și Bradley Beal conduc, dar Kevin Durant și Luka Doncic sunt mereu la pândă. Apoi alte site-uri au ordinea puțin diferită.

Oricum, iată primii opt de până acum înrecuzita cursei pentru marcatorii lideri.

2021-22 NBA Futures -- Cel mai bun marcatorSpin Palace SportsSports InteractionBodog
Stephen Curry3,003,403,25| ||681
Bradley Beal7,506,077,00
Luka Doncic8,00| ||6877.008,00
Kevin Durant10,005,616,00|| |693
Damian Lillard10,009,3010,00
Jayson Tatum11,00|| |69911.1511.00
Joel Embiid15.0014.8415.00
Giannis Anetetokounmpo15.0011.1515.00

Aşa cum am menţionat oriceCote NBA , inclusiv recuzita din recuzită, poate fi volubilă.

Stephen Curry încă conduce cursa marcatorilor principali

Când vine vorba de acest lucruprop,Stephen Curry este încă în topul potențialuluimarcatori principali. De ce? Răspunsul este simplu. Curry este un maestru al loviturii în trei puncte. Ghici cine a încercat cele mai multe lovituri de trei puncte din liga? Asta e corect. Nu este nimeni altul decât Curry însuși la 11,3 pe joc.

Pentru cât valorează, gardianul Golden State Warriors trage 40% la început. Aceasta este puțin depășită de rata carierei sale de 43,3%. Pe baza producției din ultimele sale cinci sezoane sănătoase, nu există niciun motiv să ne îndoim că Curry se va apropia de această medie a carierei destul de curând. Asta se traduce printr-o lovitură de trei puncte în plus pe noapte.

Gândiți-vă că are deja o medie de 29 de puncte per concurs, cu cât mai sus poate merge gardianul? Curry a condus liga cu 32 de puncte pe meci sezonul trecut. N-ar ști cineva? Adăugați cei trei la 29 și unul obține da, 32. Ideea este că paznicul este opțiunea de top în Golden State. El poate înscrie în grupuri și, mai important, poate face asta mai consecvent.

Numărul lui Curry era în jur de 4 până la 5 la începutul verii. În prezent, aceasta se află în3 la 3,5 pentru a conduce NBA la punctaj. Este clar că Curry a câștigat de două ori. Chiar și la 33 de ani, de ce să nu faci din a treia oară un farmec? Întrebarea este mai poate cineva să-și lupte conducerea?

Kevin Durant este periculos aici fără Kyrie Irving

Singura cută mare dinmarcatorul principal|| |737 race is the help Kyrie IrvingKevin Durant. Sună nebunesc la suprafață. Cu toate acestea, cu cât Irving nu primește mai mult timp vaccinul, cu atât Durant va juca mai multe minute. Asta înseamnă, de asemenea, că Durant va suporta mai mult sarcina ofensivă. Uită-te la început, Durant are o medie de 31 de puncte pe meci. Nici atacantul nu se obosește cu 34,5 minute pe joc.

Atacantul lui Brooklyn Nets face tot. El face o medie de 5,8 pase decisive și 9,8 recuperări pe meci. Fiecare joc din Brooklyn se transformă în ceea ce mai poate face Durant. Se pare că de la Jocurile Olimpice, Durant a fost într-o altă viteză. El ar putea fi singurul jucător care îl provoacă pe Curry până la Jocul 82. 

James Harding va distribui cu plăcere mai multe împreună cu restul profunzimii lui Brooklyn. Acest lucru îi permite în continuare lui Durant să fie marcatorul alfa. Durant este chiar până la 55,8% din teren când vine vorba de tir. Dacă continuă să încerce 21 de lovituri sau mai multe într-un joc, atacantul va concura pentrumarcatorul principal.

Toate pariurile sunt anulate dacă vine Kyrie Irving. înapoi mai devreme decât era de așteptat. Adevărata întrebare este ce stimulent are el să facă asta acum? Irving ar putea vals înainte de playoff. Asta ar spori șansele lui Durant. Activat Interacțiune sportivăDurant scurtat la doar 5,61 (interval de la 5,61 la 10,00). Acum, poate cineva să provoace altcineva?

Poate cineva să-l provoace pe Curry sau Durant?

Aceasta este o întrebare grozavă.Ja Morant poate fi un nume pe care în cele din urmă să fii cu ochii. Încă nu a lovit radarul, dar începutul său este demn de remarcat. Expertii NBA vorbesc despre un salt de anul 3 și este posibil. El are o medie de 35 de puncte pe meci la început.

În afară de Morant,Giannis AntetoKuonmpo ("The Greek Freak") este pe radarul nostru. Atacantul-pivot din Milwaukee are o medie de doar 24,5 puncte pe meci, dar este motivat să demonstreze că titlul NBA de anul trecut nu a fost deloc necesar.

Poate că,Luka Doncic|| |766 could mount a challenge from Dallas. He showed flashes last year of being able to average around 30 points a game for an entire season. 

Alegerea principalului marcator NBA Props

Jucătorul de la România Sports Betting pe care îl alegem pentru a fi cel mai mare marcator NBA este Stephen Curry.

Stephen Curry Pentru a conduce NBA la punctaj
3,40
Sports Interaction

Pari sportive acolo lasă niște cote incredibile pe masă și unele de-a dreptul la fel.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive