Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NBA Props - A Herro For The Sixth Man Award

Recuzită NBA 2021-22 - Un erou pentru premiul al șaselea bărbat

Este într-adevăr adevărat că un erou a apărut încursa de recuzită pentruNBA's Sixth Man Award. Dacă începerea lui este un indiciu, acesta este Tyler Herro de pierdut.

The2021-22 NBA Props generează adesea multă emoție și anul acesta a văzut câțiva jucători ieșind de pe bancă și dinamizându-și echipele. Odată cu scăderea temperaturii în interior, terenurile dure se încălzesc înăuntru, pe măsură ce jucătorii continuă să acumuleze puncte și statistici.Acțiunea NBA pentru sezonul acestapremiul al șaselea bărbat a fost altceva.

Asta este timpul să aruncăm o privire asupra acestui premiu mai detaliat. La urma urmei, acesta poate fi unul dintre puținele care prezintă un blocaj aproape la începutul sezonului. Asta este rar. Acum, nu vom spune niciodată că nimic este bani ușori, dar aceasta poate fi prima recuzită care se apropie foarte mult. La România Sports Betting, aruncăm o privire mai profundă asupra acestornumere.

Cele mai bune site-uri de pariuri NBA din Româniafinest NBA betting sites located in România nu avea numerele de luni destul de mari la momentul presării. Așa că, în schimb, am luat de câțiva dintre cei mai buni jucători care nu încep întotdeauna jocul. Iată actualizarea noastrăNBA Props pentru acest premiu luat începând cu 28 noiembrie.

2021-22 NBA Props -- NBA Sixth ManSports InteractionBet99Bodog
Tyler Herro1,501,671,50
Montrezl Harell13,2913,0013,00
Jordan Clarkson21,5522,0022,00
Carmelo Anthony21,9222,0022,00| ||681
Denis Schroeder26,2426,0026,00
Jalen Brunson28,57| ||68729.0029,00
Bobby Hield31,2930,0031,00|| |693
Derrick Rose36,2635,0036,00

Recuzita premiului NBA 2021-22: Tyler Herro domină al șaselea bărbat Race

Acest lucru este încă greu de crezut în sensul că Miami a vrut la un moment dat să-l schimbe pe Tyler Herro. E o nebunie să crezi. Nu a existat nicio îndoială cu privire la talentul său, dar acestsezonul 2021-2022 a văzut garda împingând totul. El a început doar patru din 18 jocuri până acum, dar impactul"al șaselea om" al lui Herro este profund. Paznicul are o medie de 21,8 puncte pe joc pentruMiami Heat. Cu producția sa și jocul în două sensuri, Miami s-a impus ca un concurent în Est.

În fiecare an i-au crescut și perifericele. Reboundurile sale sunt de până la 5,7 pe joc, iar Herro are 3,7 ajutoare pe concurs. În general, loviturile sale de teren sunt de doar 45,4% în acest sezon, dar loviturile lui în trei puncte sunt sub 40%. Acea energie și intensitate pe care le oferăde pe bancă este un bonus uriaș pentru Heat. Nu doare că Herro conduce foarte bine de pe ambele părți ale mingii și face 87,2% din loviturile sale greșite.numerele continuă să crească pe măsură ce încrederea lui crește.

La momentul presării, Heat sunt 12-7 și doar două jocuri în afara Conferinței de Est. Conduce. Nu vor fi o echipă ușor de învins, iar jucători precum Tyler Herro sunt un motiv uriaș pentru aceasta. El poate juca în esență trei poziții. Într-un pic, el poate prospera la 3 și chiar și la poziția de gardian. Sincer, nu există niciun jucător care să poată face asta dinpoziţia al şaselea bărbat.

Unii susțin că dacă nu ar fi fost Jimmy Butler și Kyle Lowry, Herro ar începe fără îndoială fiecare joc. Există o oarecare dezbatere pentru această dezbatere, dar nu există nicio dispută că Herro este cu adevărat un erou pentru atacul și apărarea Miami în fiecare noapte. Cifrele lui Herro au scăzut dramatic de laoctombrie la ora 15.00 până la 1,50 acum. +/- a fost foarte bun până acum.

Tyler Herro este eroul nostru pentru premiul NBA Sixth Man

Unul dintre cele mai mari motive pentru care Miami le-ar putea face pentru unele frumoasecote de pariere pentru playoff-urile NBA| ||727 is Herro himself. Honestly, we picked the Miami guard at around 12.00 or 13.00 but even now making a few extra dollars does not hurt. His isolation game was another clinching reason as well. 

Al șaselea jucător NBA ales de la noi la România Sports Betting este Tyler Herro la 1,50 în prezent.

Tyler Herro Pentru a câștiga premiul NBA Sixth Man Award
1,50
Sports Interaction

Pentru perspectivă , Herro domină prima parte a premiului, așa cum Shohei Ohtani a mers aproape fir la fir înCote MVP MLBpentru Liga Americană.

Poate. Montrezl Harrell Scăderea decalajului în a șasea cursă de oameni?

Din nou, acesteRecuzita NBA se pot schimba întotdeauna, darMontrezl Harrell a fost unul dintre favoriții inițial sau aproape favoriți. Numerele lui Harrell au rămas corecteîn jurul orei 13.00 în ultimele câteva săptămâni. În mod ironic, jocul său din „5” (poziția centrală) îi are pe Washington Wizards poziționați bine în Est. Are o medie de aproape 28 de minute de acțiune pe noapte și și-a pus amprenta în cursaa șasea cursă de oameni.

Ceea ce face Harrell care creează și mai mult impact este capacitatea lui de a se apropia de jantă. El își creează spațiu așa cum ar trebuiveteran NBA. Cu toate acestea, finalul lui este ciudat. El trage aproape 65% din teren și un respectabil 78,6% din linie. Șuturile greșite ale lui Harrell s-au îmbunătățit în fiecare sezon, ceea ce înseamnă puncte gratuite pentru centrul Wizards.

În medie de aproape 17 puncte pe noapte și aproape nouă recuperări într-un joc, ceea ce îl face unul dintre cei mai buni candidați pentru a încerca să-l provoace pe Herro. versatilitate și explozibilitate. Şansele lui îl fac să ajungă aproape de la distanță într-ocursă în care este al doilea. 

Montrezl Harrell Pentru a câștiga NBA Sixth Man Award
13.00
Bet99

A Longer Shot Sixth Man Award Alegere Poate pentru drum?

Acest lucru este greu dar două nume recunoscute înal șaselea cursă de premii pentru bărbati sunt Carmelo Anthony și Derrick Rose. Ambii sunt de cealaltă parte a 30 de ani. Anthony are 37 de ani, iar Rose are 33 de ani. Cu toate acestea, ambii sunt încă productivi. Problema este că nu sunt hibrizi productivi precum Herro sau chiar Harrell și de aceea sunt puțin mai jos pe listă.

De aceea acesta poate fi unul dintre puținele premii care nu oferă o șansă cu adevărat lungă. În afară de a arunca niște dolari pe cei doi, există case de pariuri sportive care prezintă și mai multe lucruri pe care să pariezi NBA.

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive