Vezi toate site-urile de pariuri sportive
2021-22 NBA Props -- Barnes Tops Rookies Early

Recuzită NBA 2021-22 -- Ba rnes este în topul începătorilor devreme

Este greu de crezut că suntem la mai bine de o lună de începutsezonul NBA. Iată câțiva începători pe care trebuie să îi vedeți și alegerea noastră pentruÎncepătorul anului NBA.

NBA2021-2022 Viitoarele sigur că au văzut multă entuziasm. Pe măsură ce vremea începe să devină din ce în ce mai rece,acțiunea NBA se încălzește din ce în ce mai mult.

Așadar, să pariem pe alt premiu. De data aceasta, aruncăm o privire la premiulÎncepătorul Anului NBA, punem în evidență câteva ținte și apoi dezvăluim alegerea noastră. Aceste talente NBA din primul an se confruntă cu suficiente obstacole într-un sezon tipic. Când se adaugă COVID în amestec, aceasta crește cantitatea de dramă. Aici, la România Pariuri Sportive, noi. începe să treacă prin unele dintre celenumerele săptămâna aceasta.

Cele mai bunesite-uri de pariuri NBA localizate în România a avut câteva numere mai puțin decât ideale pentru luni, așa că am mers într-o direcție diferită. Să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai buni începătoritop rookies și cum se descurcă la început. Iată actualizarea noastrăNBA Futures actualizată începând cu 21 noiembrie.

Actualizarea din noiembrie NBA Rookie of the Year 2021-22Sports InteractionPowerPlayBodog
Scottie Barnes3,293,253,25
Evan Mobley3,51 3,503,50
Cade Cunningham4,074,004,00
Jalen Verde6,226,006,00
Josh Giddey18,3819,0019.00
Chris Duarte18.6719.0019.00
Franz Wagner31,9531,0031,00

Viitorii NBA 2021-22: Scottie Barnes acum este în fruntea începătorilor

The NBA Futures pentru cei mai buni începători au văzut unele modificări. Cea mai vizibilă mișcare a venit de laScottie Barnes dinToronto Raptors. Barnes a început frumos. El are o medie de 16,3 puncte pe joc, împreună cu 8,3 recuperări pe concurs. Pentru cei care se întreabă, Barnes a intrat pe locul cinci în cursă la ora 11.00 șicotele sale s-au scurtat până la 3,25.

Toronto evidențiază bine avansul. Joacă 35,5 minute pe meci și nu pare deloc zdrobit. Barnes șutează cu 51,2% efectiv în timp ce face 79,1% din loviturile sale greșite. Acestea sunt numere solide, mai ales cu cât de bine s-a împăcat cu Raptors. Începătorii au depășit 20 de puncte în total de patru ori, inclusiv un record al sezonului de 25 împotriva celor de la Boston Celtics. Jocul acela a fost și în Boston. Barnes a avut, de asemenea, 13 retururi în acel joc.

Barnes a demonstrat capacitatea de a distribui puțin mingea. A avut patru pase decisive de șase ori la rând la un moment dat. Întrebarea este aceasta. Poate un atacant-puter ca Barnes să-i ajute peToronto Raptors să ajungă în playoff? Toronto ar putea fi un pic cam lung, dar există cote grozave NBA Playoff Pariuri pe masă.

A fost distractiv de urmărit fără îndoială. Jocul său pe jumătate de teren s-a îmbunătățit enorm față de ligile de vară. Doar faptul că Toronto îi are încredere în timpul de joc pe care îl vede este un semn grozav. Acum +/-ul lui a fost un pic amestecat, dar Raptors sunt o echipă care se poate lupta în ofensiv, așa că este mai puțin o surpriză.

Scottie Barnes Alegerea noastră pentru a câștiga Rookie al anului|| |721

Hopefully, bettors got in on the ground floor when Barnes was around 11.00 to 13.00. However, in the early going, the Raptors' rookie has shown he is the head of the class. Hence, alegerea noastră pentru a câștiga pentru cel mai bun începător este Scottie Barnes.

Scottie Barnes Pentru a câștiga Începătorul anului| ||735
3.29
Sports Interaction

În timp ce pariezi pe acest premiu, de ce să nu arunci o privire la unele dintre acesteaSelecții gratuite NBA și Predicțiile de asemenea.

Deci, ce zici de Evan Mobley printre cei mai buni începători?

Iar și din nou,NBA Futures || |756will change. Evan Mobley nu face excepție, deoarece a început pe locul al patrulea și se află acum în spatele lui Scottie Barnes. Mobley și-a urmărit cota lui scurtându-se de la 7.00 la aproximativ 3.50.Talentul Cleveland Cavaliers avea să fie mereu în centrul atenției. Cu toate acestea, cea mai mare surpriză a lui a fost numărul de minute pe care le-a văzut devreme. Acum, el continuă să joace în jurul acelui 33-34 de minute pe joc.

Mobley trage un solid 49,4% din teren și 77,1% din linia de fault. Atacantul, la fel ca și Barnes, a fost destul de bun în defensivă. Singura îngrijorare ușoară este că Mobley va lipsi următoarele câteva săptămâni din cauza unei răni la cot. S-ar putea, însă, să se întoarcă imediat la sfârșitul lunii.

Atacul putere are o medie de aproape 15 puncte pe noapte și opt recuperări pe concurs. Cele 26 de puncte din sezonul său au venit într-o victorie uriașă în fața New York Knicks, unde a avut nouă recuperări și cinci pase decisive. Mobley a arătat o prezență drăguță și a prosperat în lumina reflectoarelor din Madison Square Garden. Atmosfera i-a alimentat performanța de 11-15 la tir.

Va fi distractiv să vezi cumEvan Mobley revine în decembrie și mai departe pentru Cleveland.

Un viitor începător al anului, poate?

Deci,Viitorul începător al anului va continua să fie o plimbare sălbatică. Va fi unul distractiv, având în vedere că, cândva, Barnes și Mobley aveau cote mai mari. Mai multe nume au continuat să apară, iar unele dintre favoritele inițiale și-au văzut șansele lungindu-se suficient.

Cu toate acestea,Josh Giddey devine un wiildcard interesant. Giddey a fost selectat pe locul șase la general de către Oklahoma City Thunder. A venit din Melbourne, Australia. Totuși, gardianul poate arunca piatra. Are aproape șase pase decisive, zece puncte și șapte recuperări pe meci. Înălțimea și întinderea lui îl fac și un contribuitor solid la defensivă.

Există unele preocupări precum acel procentaj de 38,4% de lovituri, dar atât de multe părți ale jocului său s-au îmbunătățit atât de mult. Giddey arată o prezență calmă într-o echipă tânără din Oklahoma City, care este foarte necesară.

Josh Giddey încă primește19.00 cote în unele locuri și asta este suficient de intrigant pentru a pune câțiva dolari, poate.

Josh Giddey Pentru a câștiga Rookie of the Year
19.00
Bodog

Sunt o mulțime de case de pariuri sportive să parieze pe toate lucrurile NBA pe măsură ce se apropie sezonul sărbătorilor.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive