Vezi toate site-urile de pariuri sportive
NBA Free Picks & Predictions: Portland Trail Blazers @ Milwaukee Bucks

Alegeri și predicții gratuite NBA: Portland Trail Blazers @ Milwaukee Bucks

NBA din această seară este o ciocnire interconferință la Bradley Center Milwaukee, undeBucks va găzduiPortland Trail Blazers.

The Bucks, așa cum v-ați aștepta,sun pentru| ||650 6th consecutive win, în timp ce Portland intră în aceasta în urma unei înfrângeri de 115-104 în fața lui Pelicans.

Poate Portland să realizeze un miracol în Milwaukee?

Portland Trail Blazers (6.53) vs Milwaukee Bucks (1.33)

Portland au probleme reale pentru acesta. Ei joacă al treilea joc în patru nopți, ceea ce se va adăuga cu adevărat la mizeria de a juca o echipă superioară. Dar și mai rău, vor fifără jucătorul lor ofensiv vedeta din Lillard.

Aceasta înseamnăTrail Blazers| ||679, who are 5-10 pur și simplu, se vor adresa lui McCollum pentru a încerca să pună puncte.

Deși acest lucru a câștigat „Nu este suficient împotriva MVP din sezoanele trecute, deoarece a reușit doar omedie de 21,3 puncte pe meci în această campanie.

Lucrurile arată destul de bine pentru Bucks, cu Giannis continuând exact de unde a rămas sezonul trecut.Bucks au arătat excelent în marea majoritate a jocurilor lor și stau la11-3 pentru sezon.

Milwaukee are un record acasă de 3-1, ceea ce le va da încredere. Dar au și o listă solidă pe care se pot baza și joacă un joc de atac fluid.

Noi favorizămCote de pariere NBA pentru acesta, deoarece Bucks sunt favoriți clari.

Luați-i pe Bucks pentru a câștiga asta.

Milwaukee Bucks Pentru a-i învinge pe Portland Trail Blazers
1.33
888 Sport

Alegerea Parlay: Milwaukee Bucks va câștiga și totalizează peste 227,5 (3,83)

Portland a suferit a doua înfrângere consecutivă marți, after losing out to the Rockets in the game before.

The Blazers au fost peste medie în atac pentru sezon și sunta 13-a loc în ligă la punctaj cu 111,9 puncte pe meci. Celălalt capăt al curții le creează probleme.

Portland este pe locul 23 în ligă, permițând 115,3 puncte per concurs.

TheDolari| ||745 are posting significantly better offensive stats. They sit at 2 în ligă la punctaj ofensiv, cu118,5 puncte pe meci. Milwaukee este primul în revenire, obținând 52,2 panouri per concurs.

Their apărarea este aproximativ medie,permite doar 109 puncte pe concurs în acest sezon și ocupând locul 14 la general. Blazers sunt buni în ofensiv, dar vor fi fără jucători cheie, așa că este puțin probabil să testeze echipa de acasă.

Luați-i pe Bucks pentru a câștiga și peste 227,5 în total.

Milwaukee Bucks Pentru a câștiga și a totaliza peste 227,5
3,83
PowerPlay

The Greek Freak pentru a-și pătrunde lucrurile, Giannis Antetokounmpo pentru a înscrie peste 31,5 (2,25)

The Bucks sunt pe locul 6 în Clasamentul de putere NBA și își va merge mai aproape, deoarece probabil îi vor învinge pe Blazers în seara asta.

El a fost excelent pe tot parcursul sezonului, stând pe unaverage of 30.5 points outright. Diferența pentru Giannis este că echipa din jurul lui în acest sezon pare a fi mai coerentă decât ceea ce am văzut în sezonul trecut.

Pe măsură ce sezonul merge, vom înțelege mai bine cât de departe poate ajunge această echipă din Milwaukee, dar deocamdată stau lângă Celtics în vârful conferinței de Est.

Am vrut să-i oferim lui Giannis Antetokounmpo o alegere gratuităNBA pentru săptămâna sa consecvența în ligă a fost la punct de atât de mult timp acum că o merită.Îl putem vedea realizând o performanță pe tambur în aceasta.

Așteptăm ca Giannis să înscrie peste 31,5.

Giannis Antetokounmpo Pentru a înscrie peste 31,5
2,25
Sports Interaction